- 11 Mart 2022
- 303
- 273
-
- Konu Sahibi Papatya0593
- #1.381
Bende normalde çalışıyorum. Daha önce kaybım olduğundan hamileliğimi öğrenir öğrenmez yıllık izin aldım:)valla ikisi de normal değil :)
Ama annem kurtulamaz o bebiş ona bi şekilde kitlenecek
Kaç kişi çalışıyor grupta acaba??
Sen ev hanımı mısın?
bence muhteşem geçicek randevunKızlar saat 18:00 da randevum var dua edinkese için gel demişti doktor , daha öncesinde kesenin şekli bozuk boş gebelik diyip almışlardı o yüzden çok tedirginim.
Evet cok fena yapar bas dönmesiEvet verdi canım ben fitil olarak kullanıyorum yan etkilerini biliyorum çok fena başta fitil olarak kullanmak çok zor gelmişti halbuki oral alımdan daha basitmiş :))) ben iki tane 200 mg kullanıyorum bir sabah bir akşam şeklinde yarın Dr a gidicem unutmazsam sorucam ikisini bir anda kullanabilir miyim diye
bu sefer tatlıyla balla sonuna bağlansın umarımBende normalde çalışıyorum. Daha önce kaybım olduğundan hamileliğimi öğrenir öğrenmez yıllık izin aldım:)
Bende çalışıyorum. Hemşireyimvalla ikisi de normal değil :)
Ama annem kurtulamaz o bebiş ona bi şekilde kitlenecek
Kaç kişi çalışıyor grupta acaba??
Sen ev hanımı mısın?
İnş. Çok güzel geçecek hiç olumsuz düşünme dualarımız seninle haber bekliyoruzKızlar saat 18:00 da randevum var dua edinkese için gel demişti doktor , daha öncesinde kesenin şekli bozuk boş gebelik diyip almışlardı o yüzden çok tedirginim.
Kaç haftalık olacak kalp atışında daha önce sorduysam kusura bakmayaaa o da güzel bir şey aslında
ben perşembe günü doktora gidicem kalp atışını duyarsam, bir pasta yaptırıcam zaten babamın doğumgünüydü bir kaç gün geçti. Üstüne dede oluyorsun diye yazıp sürpriz yaparak açıklıcam ve video çekmek istiyorum tepkilerini
Güzel haberlerle döneceksin kuzumKızlar saat 18:00 da randevum var dua edinkese için gel demişti doktor , daha öncesinde kesenin şekli bozuk boş gebelik diyip almışlardı o yüzden çok tedirginim.
Branş ne meslektaşımBen çalışıyorum, öğretmenim
Atanınca öğretmen olunmuyor ki 4 sene sonunda öğretmen oluyorsun zatenBranş ne meslektaşımtabi ben atanamamış bir öğretmenim ama olsun bi süre içindeydim en azından bu işin :)
Hayırlı olsun :) şimdi işin yoksa sonu "ra" ile biten isim bul :)Herkese merhaba.Gecen ay ara vermek adına doğum kontrol hapını bıraktım.Hamilelik düşünmedim çünkü üç çocuğum var.adetim gecikti test yaptım.Sadece içimi rahatlatmak içindi
Çünkü hapı bırakınca gecikme olmasi normal daha önce de yaşadım.Amaa test sonucu pozitif çıktı.Cok karmakarisigim.3 tane yeterli geliyor ama olacaksa da Rabb'im layık gördüyse ne mutlu.
Sanırım nisan annesi olacağım.
Yok bebisim öyle bir seyKızlar bir tahminim var G Gzmyts53 o yüzden sordum sana da sagda mı ultrason kesen diye şimdi kese sağda gözüktüyse embriyo XY kromozomlarına sahip oluyormus yani erkek sol tarafta kese gözüktüyse XX Kromozomlarına sahip oluyormus kız oluyormus ne kadar doğru bilmiyorum ona göre keselerinizin yönünü dikkat edin sonradan cinsiyetlerde eşleştirelim
Merak etme mutlulukla çıkacaksın randevudan güzel haberlerini bekliyoruz canimKızlar saat 18:00 da randevum var dua edinkese için gel demişti doktor , daha öncesinde kesenin şekli bozuk boş gebelik diyip almışlardı o yüzden çok tedirginim.
Bu topik aşırı şekilde 92li içerirMerhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfa
sında (tıklayın)hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 24-03-2023
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
�
ANNE ADAYI ANNENİN YAŞI SON ADET
TARİHİŞEHİR KAÇINCI ÇOCUK İLK KİLO İSİM
CİNSİYETİGERÇEKLEŞEN DOĞUM TARİHİ B BarbieveKen 33 22 Haziran İstanbul 1 58 Nare196 26 25 Haziran Hatay 1 55@NastenkaAleksey 32 27 Haziran Balıkkesir 1 55I ipti 30 27 Haziran İstanbul 2 82@Mei-chan 30 26 Haziran Mersin 1 67@cankus_ 30 28 Haziran 3 73G gebelikyolunda 26 29 Haziran 1 56A AloeeVeraa 30 29 Haziran İzmir 2 60Papatya0593 29 30 Haziran Ankara 1 62@E B R U 26 30 Haziran Bursa 1 55 @Hemsiree2e 28 1 Temmuz Çanakkale 1 82@Rprnn 26 4 Temmuz 1 55@laviniaam 28 4 Temmuz 1 60S sultansultan90 30 4 Temmuz İstanbul 1 60@Niqu 34 6 Temmuz Tekirdağ 1 57@kertenkelebekim 30 6 Temmuz İstanbul 1 60 25 6 Temmuz Tekirdağ 2 65@manolya2909 26 7 Temmuz Adana 1 60@Anne adayi48 29 7 Temmuz Muğla 1 94@Z e r d e c a l 29 9 Temmuz İstanbul 1 62
Benim de 5+2de 2 damla pembe akıntım olmuştu progesteron verdi 1 adet fitil atıyorum gece ama o nedir ya kızım öksürdü zor kalktım yataktan 3 tane alınca sabah uyanilabiliyor muEvet cok fena yapar bas dönmesifitil daha rahat yatarken koy uyu dedi
Doğru aslında :) ah zaten atanabilmem öğretmenlerin kanayan yarası..Atanınca öğretmen olunmuyor ki 4 sene sonunda öğretmen oluyorsun zaten
Müzik
Ayy hic bilmiyorum 3 tane dediBenim de 5+2de 2 damla pembe akıntım olmuştu progesteron verdi 1 adet fitil atıyorum gece ama o nedir ya kızım öksürdü zor kalktım yataktan 3 tane alınca sabah uyanilabiliyor mu
Amin inşallah canım hepimizin ki inşallahbu sefer tatlıyla balla sonuna bağlansın umarım
Geçen hafta gittiğimde 4,5-5 haftalık görünüyorsun dedi.Kaç haftalık olacak kalp atışında daha önce sorduysam kusura bakmaunutuyorum
Kese mm bilmiyorum doktor söylemediGeçen hafta gittiğimde 4,5-5 haftalık görünüyorsun dedi.
Bu hafta 6. Hafta oluyor gibi.
Daha duyacağım kesin değil tabi duyabilirsek işte
Referans olur mu bilmiyorum ama geçen hafta keseye 7,5 mm demişti
Ultrason resmi varsa yazıyor ordaKese mm bilmiyorum doktor söylemedi
Kalp atışlarını heyecanla bekliyoruz