- 24 Şubat 2022
- 3.427
- 3.244
-
- Konu Sahibi Papatya0593
- #1.341
A a a askoo hayırlı olsun saglıkla tutunmaya devam etsin insallah bişe dicem bende sanırım soldan yumurtlamısım ultrasonda cnku saga gezdirdi bulamadı sola dogru kaydı orda gördük keseyi fotoğrafdada sol da kesem soldan yumurtlamısım yani bende dimi sende mi ole çıkardınKızlar çıktım rahim kalınlaşmış gebeliğe hazırlanıyor. Beta artışında gayet iyi dedi tekrar beta ve progesteron istedi. Birde üçüz gebelik geçirmiştim ya biri boştu diğerlerinde kalp atışı falan duyulmamıştı önlem amaçlı coraspirin, oxapar iğne ve progestan başlıcam. Beta degerine gore de gün vericek keseyi görmeye gidicem inşallahkist içinde gayet normal o hatta bebeğe kan akışı mı ne sağlıyormuş zaten olan birşey dedi 7-8 haftalarda kendiliğinden kaybolcak dedi. Diğer doktor bana bide adet olunca gel diyodu dedim, güldü yok öyle birşey hic önemli değil söylemiyoruz bile onu dedi. Bide sağ yumurtaligimdan yumurtlamisim
Oyyy masallah bereketiyle gelsin olsun canım ya bir sürü kardeşi olcakHerkese merhaba.Gecen ay ara vermek adına doğum kontrol hapını bıraktım.Hamilelik düşünmedim çünkü üç çocuğum var.adetim gecikti test yaptım.Sadece içimi rahatlatmak içindi
Çünkü hapı bırakınca gecikme olmasi normal daha önce de yaşadım.Amaa test sonucu pozitif çıktı.Cok karmakarisigim.3 tane yeterli geliyor ama olacaksa da Rabb'im layık gördüyse ne mutlu.
Sanırım nisan annesi olacağım.
Ay ne güzel..4 çocuk MaşAllah..sağ salim büyüsünHerkese merhaba.Gecen ay ara vermek adına doğum kontrol hapını bıraktım.Hamilelik düşünmedim çünkü üç çocuğum var.adetim gecikti test yaptım.Sadece içimi rahatlatmak içindi
Çünkü hapı bırakınca gecikme olmasi normal daha önce de yaşadım.Amaa test sonucu pozitif çıktı.Cok karmakarisigim.3 tane yeterli geliyor ama olacaksa da Rabb'im layık gördüyse ne mutlu.
Sagol asko inşallahA a a askoo hayırlı olsun saglıkla tutunmaya devam etsin insallah bişe dicem bende sanırım soldan yumurtlamısım ultrasonda cnku saga gezdirdi bulamadı sola dogru kaydı orda gördük keseyi fotoğrafdada sol da kesem soldan yumurtlamısım yani bende dimi sende mi ole çıkardın
Amin çok ama çok teşekkür ederim. küçük kızım yarın 4 yasini bitirecek.Yas aralığı az olsaydı biraz kafaya takardim sanırım.Ama olursa da diğerleri büyüdü sayılırOyyy masallah bereketiyle gelsin olsun canım ya bir sürü kardeşi olcak
Teşekkür ederim çok sağolun.Rabbim hepimizin evladına sağlık huzur versinAy ne güzel..4 çocuk MaşAllah..sağ salim büyüsün
Amin AllahTeşekkür ederim çok sağolun.Rabbim hepimizin evladına sağlık huzur versin
Aramıza hoş geldiniz en tecbüreli anneHerkese merhaba.Gecen ay ara vermek adına doğum kontrol hapını bıraktım.Hamilelik düşünmedim çünkü üç çocuğum var.adetim gecikti test yaptım.Sadece içimi rahatlatmak içindi
Canım insülin yapan birini gördün mü hiç aynı insülin iğnesi gibi koldan göbekten bacaktan yapılabiliyor.
Ay hadi hayırlısı olsun canımKızlar çıktım rahim kalınlaşmış gebeliğe hazırlanıyor. Beta artışında gayet iyi dedi tekrar beta ve progesteron istedi. Birde üçüz gebelik geçirmiştim ya biri boştu diğerlerinde kalp atışı falan duyulmamıştı önlem amaçlı coraspirin, oxapar iğne ve progestan başlıcam. Beta degerine gore de gün vericek keseyi görmeye gidicem inşallahkist içinde gayet normal o hatta bebeğe kan akışı mı ne sağlıyormuş zaten olan birşey dedi 7-8 haftalarda kendiliğinden kaybolcak dedi. Diğer doktor bana bide adet olunca gel diyodu dedim, güldü yok öyle birşey hic önemli değil söylemiyoruz bile onu dedi. Bide sağ yumurtaligimdan yumurtlamisim
Canım insülin yapan birini gördün mü hiç aynı insülin iğnesi gibi koldan göbekten bacaktan yapılabiliyor.
Internette videosu var bir de coraspinle aynı anda alma birini sabah birisini aksam
Benim oglum hep soldaydiKızlar bir tahminim var G Gzmyts53 o yüzden sordum sana da sagda mı ultrason kesen diye şimdi kese sağda gözüktüyse embriyo XY kromozomlarına sahip oluyormus yani erkek sol tarafta kese gözüktüyse XX Kromozomlarına sahip oluyormus kız oluyormus ne kadar doğru bilmiyorum ona göre keselerinizin yönünü dikkat edin sonradan cinsiyetlerde eşleştirelim
Yakar da morarirda normalCanim yaptim göbekten simdi ama yaktı agirdi biraz normal mi
İgneyi simdi yaptim aspirini aksam içeyimInternette videosu var bir de coraspinle aynı anda alma birini sabah birisini aksam
Çok şükür ya doçent ve perinataloji uzmanı o yüzden içim cok rahatAy hadi hayırlısı olsun canımya doktoruna denk gelebilmek çok önemli. Neyse ki bu doktor çok iyiymiş de her şeyi güzelce anlatmış. Sağlıkla ilerlesin inşallah süreç
Çok teşekkür ederim.İnsallah artık tekne kazıntısı olmasını ümit ediyoruzAramıza hoş geldiniz en tecbüreli annesağlıkla gelsin tekne kazıntısı minik