- 24 Şubat 2022
- 3.427
- 3.244
- Konu Sahibi Papatya0593
- #1.361
A a a bilgi doğru değilmiş o zamanBenim oglum hep soldaydi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
A a a bilgi doğru değilmiş o zamanBenim oglum hep soldaydi
Yok ya spermle alakalı bebisin cinsiyeti oda kocalarimiza kalmış artıkA a a bilgi doğru değilmiş o zaman
İçin rahat etcekse ver canım ama belirtilere takılma onlar bi geliyo bi gidiyo. Böyle olucak yani artık. Kontrolün ne zamandı. Ben de zor bekliyorumKizlar bi daha mi kan versem ya belirti de yok ya tedirgin oldum gecen pazartesi ve çarşamba verdim artış normaldi
Aa kız senin de mi oğlun var, ikinci bebiş mi senin deBenim oglum hep soldaydi
Evet 5 yaşında oglum var bu ikinci olcak nasipseAa kız senin de mi oğlun var, ikinci bebiş mi senin de
Evet canım yalnız yaparken havasını al bir de yaptıktan sonra buz uygula ağrısı azalıyor birazCanim yaptim göbekten simdi ama yaktı agirdi biraz normal mi
Aldım canım yaptım igneyi hissetmedim de sonrası yaktı agirdi ama geçti deger onlar icinEvet canım yalnız yaparken havasını al bir de yaptıktan sonra buz uygula ağrısı azalıyor biraz
Aspirin aksam içmek daha iyiİgneyi simdi yaptim aspirini aksam içeyim
İnşallah hayırlı güzel haberlerle geliceksin. Stres yapma hep olumlu düşün ve bol dua et canım. Güzel haberlerini bekliyoruzKızlar saat 18:00 da randevum var dua edin kese için gel demişti doktor , daha öncesinde kesenin şekli bozuk boş gebelik diyip almışlardı o yüzden çok tedirginim.
Oyy maşallah maşallahEvet 5 yaşında oglum var bu ikinci olcak nasipse
25 ağustos canım yani korkuyorum değer düştü mü acaba diyeİçin rahat etcekse ver canım ama belirtilere takılma onlar bi geliyo bi gidiyo. Böyle olucak yani artık. Kontrolün ne zamandı. Ben de zor bekliyorum
Benim sağda ama böyle bir şeyin gerçek olacağını sanmıyorumKızlar bir tahminim var G Gzmyts53 o yüzden sordum sana da sagda mı ultrason kesen diye şimdi kese sağda gözüktüyse embriyo XY kromozomlarına sahip oluyormus yani erkek sol tarafta kese gözüktüyse XX Kromozomlarına sahip oluyormus kız oluyormus ne kadar doğru bilmiyorum ona göre keselerinizin yönünü dikkat edin sonradan cinsiyetlerde eşleştirelim
Aynen canım sağlıkla gelsinler de başka bişey istemiyoruz ilk zamanlar çok ağrıyor sonra yavaş yavaş alışıyorsunAldım canım yaptım igneyi hissetmedim de sonrası yaktı agirdi ama geçti deger onlar icin
Sana progestan verdi mi ? Bana verdi ama cok baş dönmesi yaptığı için fitil olarak alicam yatmadan önce 3 taneAynen canım sağlıkla gelsinler de başka bişey istemiyoruz ilk zamanlar çok ağrıyor sonra yavaş yavaş alışıyorsun
Senin biraz daha varmış ondan iyice merak içinde geçiyodur canım. İçin rahat etsin diye ver istersen kan. Ama emin ol bebişin iyi, belirtilere hiç takılma25 ağustos canım yani korkuyorum değer düştü mü acaba diye
Evet verdi canım ben fitil olarak kullanıyorum yan etkilerini biliyorum çok fena başta fitil olarak kullanmak çok zor gelmişti halbuki oral alımdan daha basitmiş :))) ben iki tane 200 mg kullanıyorum bir sabah bir akşam şeklinde yarın Dr a gidicem unutmazsam sorucam ikisini bir anda kullanabilir miyim diyeSana progestan verdi mi ? Bana verdi ama cok baş dönmesi yaptığı için fitil olarak alicam yatmadan önce 3 tane
Ben çalışıyorum, öğretmenimvalla ikisi de normal değil :)
Ama annem kurtulamaz o bebiş ona bi şekilde kitlenecek
Kaç kişi çalışıyor grupta acaba??
Sen ev hanımı mısın?
32, 29 HaziranMerhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfa
sında (tıklayın)hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 24-03-2023
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
�
ANNE ADAYI ANNENİN YAŞI SON ADET
TARİHİŞEHİR KAÇINCI ÇOCUK İLK KİLO İSİM
CİNSİYETİGERÇEKLEŞEN DOĞUM TARİHİ @BarbieveKen 33 22 Haziran İstanbul 1 58 Nare196 26 25 Haziran Hatay 1 55@NastenkaAleksey 32 27 Haziran Balıkkesir 1 55@ipti 30 27 Haziran İstanbul 2 82@Mei-chan 30 26 Haziran Mersin 1 67@cankus_ 30 28 Haziran 3 73@gebelikyolunda 26 29 Haziran 1 56A AloeeVeraa 30 29 Haziran İzmir 2 60Papatya0593 29 30 Haziran Ankara 1 62@E B R U 26 30 Haziran Bursa 1 55 H Hemsiree2e 28 1 Temmuz Çanakkale 1 82@Rprnn 26 4 Temmuz 1 55@laviniaam 28 4 Temmuz 1 60S sultansultan90 30 4 Temmuz İstanbul 1 60@Niqu 34 6 Temmuz Tekirdağ 1 57@kertenkelebekim 30 6 Temmuz İstanbul 1 60 25 6 Temmuz Tekirdağ 2 65@manolya2909 26 7 Temmuz Adana 1 60@Anne adayi48 29 7 Temmuz Muğla 1 94@Z e r d e c a l 29 9 Temmuz İstanbul 1 62
Ins cnm olmazsa haftaya başka doktora bi kese için giderim kendi doktoruma 25ijde giderimSenin biraz daha varmış ondan iyice merak içinde geçiyodur canım. İçin rahat etsin diye ver istersen kan. Ama emin ol bebişin iyi, belirtilere hiç takılma