- 12 Kasım 2010
- 4.424
- 4.106
- Konu Sahibi Papatya0593
- #1.401
6+1 de dedi bu perşembe yani öğlen gideceğim Ultrason da göremedim benUltrason resmi varsa yazıyor orda
Sana ne zaman gel dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
6+1 de dedi bu perşembe yani öğlen gideceğim Ultrason da göremedim benUltrason resmi varsa yazıyor orda
Sana ne zaman gel dedi
Evet isim konusunda uğraşacağız gibi.Cok teşekkür ederim inşallah yardımcı olabilirim.Allah razı olsun, evlatlarımıza hayırlı saglikli ömür versinHayırlı olsun :) şimdi işin yoksa sonu "ra" ile biten isim bul :)
Şaka bir yana sizin bize ogreteceginiz çok şey vardır Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Ben de kızıma böyle hapı bırakır bırakmaz hamile kalmıştım. İkincisi 18 ay bekletti :)
Yani bu perşembe 6+1 mi oluyor?6+1 de dedi bu perşembe yani öğlen gideceğim Ultrason da göremedim ben
Kuzum benim kilom 43Merhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfa
sında (tıklayın)hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 24-03-2023
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
�
ANNE ADAYI ANNENİN YAŞI SON ADET
TARİHİŞEHİR KAÇINCI ÇOCUK İLK KİLO İSİM
CİNSİYETİGERÇEKLEŞEN DOĞUM TARİHİ B BarbieveKen 33 22 Haziran İstanbul 1 58 @Nare196 26 25 Haziran Hatay 1 55@NastenkaAleksey 32 27 Haziran Balıkkesir 1 55@ipti 30 27 Haziran İstanbul 2 82@Mei-chan 30 26 Haziran Mersin 1 67@cankus_ 30 28 Haziran 3 73ejce 32 29 Haziran Bursa 1 49@gebelikyolunda 26 29 Haziran 1 56A AloeeVeraa 30 29 Haziran İzmir 2 60Papatya0593 29 30 Haziran Ankara 1 62@E B R U 26 30 Haziran Bursa 1 55 @Hemsiree2e 28 1 Temmuz Çanakkale 1 82kayramberamveram 30 2 Temmuz Ankara 4 90@Rprnn 26 4 Temmuz 1 55@laviniaam 28 4 Temmuz 1 60@sultansultan90 30 4 Temmuz İstanbul 1 60@Niqu 34 6 Temmuz Tekirdağ 1 57@kertenkelebekim 30 6 Temmuz İstanbul 1 60 25 6 Temmuz Tekirdağ 2 65@manolya2909 26 7 Temmuz Adana 1 60@Anne adayi48 29 7 Temmuz Muğla 1 94@Z e r d e c a l 29 9 Temmuz İstanbul 1 62
Ben keseyi gördüm vajinal baktı evet.Yani bu perşembe 6+1 mi oluyor?
Öyleyse geçen hafta keseyi neden görmedimiz vajinal bakmadı mı?
Ee tamam senle aynıyız demek kiBen keseyi gördüm vajinal baktı evet.
Bunperşembe 6+1 oluyor keseyi de 4+5 de gördüm ben şükür
Ama senin adet tarihin bana göre bir hafta önde, geç yumurtlama değilse bir hafta öndesin diye düşünüyorum.Ee tamam senle aynıyız demek ki
Kızlarınızdan birinin adı Vera sanırım, şu an aklımızda olan kız isimlerinden biri Vera nasıl bi kız VeraEvet isim konusunda uğraşacağız gibi.Cok teşekkür ederim inşallah yardımcı olabilirim.Allah razı olsun, evlatlarımıza hayırlı saglikli ömür versin
Biz tam olarak aynıyız ama benim geç döllenme 3-4 gün geride diye düşünüyorum, bakamım çarşamba göreceğiz ne durumdaAma senin adet tarihin bana göre bir hafta önde, geç yumurtlama değilse bir hafta öndesin diye düşünüyorum.
Sat 29 Haziran benim. Şuan 5+5
İlk kez çarşamba mı gideceksin? Ben 13. Gün yumurtlamadım bence genelde öyle oluyordu zaten 10. Gün geleceğini anlamıştım.Biz tam olarak aynıyız ama benim geç döllenme 3-4 gün geride diye düşünüyorum, bakamım çarşamba göreceğiz ne durumda
Benim ki geç döllenme 22 haziran’a aldanmaAma senin adet tarihin bana göre bir hafta önde, geç yumurtlama değilse bir hafta öndesin diye düşünüyorum.
Sat 29 Haziran benim. Şuan 5+5
Geçen salı gittim ama geçen pazartesi değerim 207 ydi, çarşamba 565 oldu. Yani salı kese görünmedi haliyle. Rahim güzel kalınlaşmış kimyasalda bu kadar kalınlaşmaz genelde dedi. Aslında bugün için çağırdı keseyi görmeye ama ben çarşambaya aldım randevu garanti olsun diyeİlk kez çarşamba mı gideceksin? Ben 13. Gün yumurtlamadım bence genelde öyle oluyordu zaten 10. Gün geleceğini anlamıştım.
Öyleyse aynı olabiliriz ama doktorum bana vajinal baktıktan spnra kese görünce bir yorum yapmadı mm ile ilgili kalp atımına gün verdi direk 10 gün sonraya işteBenim ki geç döllenme 22 haziran’a aldanma
Doktorun bana geçen hafta dediği 4,5 - 5 haftalıksın
Bugün bence görülür yarın da görünür kesin diye düşünüyorum karından mı baktı acaba?Geçen salı gittim ama geçen pazartesi değerim 207 ydi, çarşamba 565 oldu. Yani salı kese görünmedi haliyle. Rahim güzel kalınlaşmış kimyasalda bu kadar kalınlaşmaz genelde dedi. Aslında bugün için çağırdı keseyi görmeye ama ben çarşambaya aldım randevu garanti olsun diye
Evet karından baktı vajinal bakmadı. Hesabıma göre bugün 3500 lerde falan olması lazım değer. Çarşamba inşallah kesin görünmesi lazım.Bugün bence görülür yarın da görünür kesin diye düşünüyorum karından mı baktı acaba?
Sat a göre gecikme yok gibi görünüyor benim ama kalp atımı için erken mi diye evham yapıyorum
Herkes çocuğuna istediği ismi koyar ya hemen araya kendilerine karıştırıyolarİsim deyince bugün ilk isim olayımı yaşadım kaynanam telde kayinbaban diyor ki acaba kendi adını kastederek atıyorum ahmet mi geliyor yoksa kaynanamin adini kastederek aysemi geliyor dedi dedi, bende tabi şaka kızım bu dedim kendi istediklerini koyarlar dedim diyor, ama bunu bu şekilde anlatması bana manidar geldi , demek ki bekliyorlar.
Valla şaşırdım bende , o yeni bambaşka bir birey ben kendi ailemin adını da esiminkileride düşünmüyorum, büyük konuşmayimdaHerkes çocuğuna istediği ismi koyar ya hemen araya kendilerine karıştırıyolar
Bekliyorlar kesin nüfusa yazdırmadan yalnızca göbek adı olarak bi güzellil yapabilirsiniz aranız iyiyse tabiİsim deyince bugün ilk isim olayımı yaşadım kaynanam telde kayinbaban diyor ki acaba kendi adını kastederek atıyorum ahmet mi geliyor yoksa kaynanamin adini kastederek aysemi geliyor dedi dedi, bende tabi şaka kızım bu dedim kendi istediklerini koyarlar dedim diyor, ama bunu bu şekilde anlatması bana manidar geldi , demek ki bekliyorlar.
Ben de karından da kese göründüÖyleyse aynı olabiliriz ama doktorum bana vajinal baktıktan spnra kese görünce bir yorum yapmadı mm ile ilgili kalp atımına gün verdi direk 10 gün sonraya işte
Vajinal baksa görürmüş belki deEvet karından baktı vajinal bakmadı. Hesabıma göre bugün 3500 lerde falan olması lazım değer. Çarşamba inşallah kesin görünmesi lazım.
Sat la uyumlu gidiyosa 6+1de kalp atışı duyulur canım senin büyük ihtimalle