- 14 Ocak 2009
- 9.897
- 958
-
- Konu Sahibi Papatya0593
- #1.321
annem bebişe bakmak zorunda kalacağı için bi noktada ( 2,5 sene ücretsiz iznim sonrasında) ve kendisi de gezenti olduğu için hiiiiç torun muhabbeti yapmamıştı bana ben buna bağlıyorumAmin amin hepimiz duyarız da kucağımıza alırızderler derler onlar bizden çok dede nene olmak istiyorlqrrr sana da en güzel şeyleri söylerler
Sağlıklı beslendiğin sürece sıkıntı yok bence
İşin Zor seni engelleyip gezerler artıkkkannem bebişe bakmak zorunda kalacağı için bi noktada ( 2,5 sene ücretsiz iznim sonrasında) ve kendisi de gezenti olduğu için hiiiiç torun muhabbeti yapmamıştı bana ben buna bağlıyorum
O yüzden sevinecek mi bilemedim
Kayınvalide ara sıra dile geliyordu ama o da annemden daha gezenti bizimkiler pek nene olacak kafada değiller
Bende bu ay 3. İğnemi vurundum yarın test günüm ama bilmiyorum belirtim yokHayır 3. İgnemdi benim
valla ikisi de normal değil :)İşin Zor seni engelleyip gezerler artıkkkrahatına düşkün gezmeyi seviyorlar ne güzel yaa onları zorla eve tikamazsn yada bebeğinde onlar gibi gezerr gider gelir
Kıyamam anne ne ya ama mecbur torun buvalla ikisi de normal değil :)
Ama annem kurtulamaz o bebiş ona bi şekilde kitlenecek
Kaç kişi çalışıyor grupta acaba??
Sen ev hanımı mısın?
25 kiloyu da böyle sağlıklı beslenerek almıştım amaAmin amin hepimiz duyarız da kucağımıza alırızderler derler onlar bizden çok dede nene olmak istiyorlqrrr sana da en güzel şeyleri söylerler
Sağlıklı beslendiğin sürece sıkıntı yok bence
ben eğitim koordinatörüyüm 15 senedir çalışıyorumKıyamam anne ne ya ama mecbur torun bu
Evet canım ben ev hanımıyım hiç çalışmadmsen ne işle uğraşıyorsn
İşte ben hızlı verebilen biri değilim25 kiloyu da böyle sağlıklı beslenerek almıştım amaboşver be kuzum çok takılmayın kiloya, iyi beslenin, sonra emzirirken veriliyor sıkıntı yok
Adet tarihine gore hesaplaman gerekiyor canım beta hcg bir referans degilKızlar beta HCG nasıl cuma vermiştim kani kaç haftalık oluyor son adet günüm 8 temmuz
4 yıl boyunca evdeydim ve her gün ben yıllardır evde ne yapıyorum da Zaman geçti öyle diye sorguluyordm biraz sıkıcı oluyor ama rahat gezen arkadaş ortamın varsa evde olmak Cok güzel ve rahat. Bebek olunca da birşeye vakit kalmaz evde olmak çok daha iyi diye düşünüyorum.ben eğitim koordinatörüyüm 15 senedir çalışıyorum
bebisle ilk kez calısmadığım birkac yıl geçiricem bakalım.. evde olmak nasıl görücez
Kuzum eşini yollasan da artık hamile kaldın ya aslında çok bir manası yokFetal dna dimi duydum. Ama dolarlaymış
İstanbula dönünce eşimi yollicam sağlık ocağına
Arkadaşım 8.haftada kontrole gider gitmez almış.
Ama dediğin gibi 12.haftada almak daha mantıklı gibi
Ben Türkçe öğretmeniyim ama atanamamışvalla ikisi de normal değil :)
Sen ev hanımı mısın?
Bennn canım calısıyorum bu hafta evden calısıyorum mutluyum sonra ofise geçiçemvalla ikisi de normal değil :)
Sen ev hanımı mısın?
Ben kızım doğduğundan beri çalışmıyorum. 4-5 kere dönmeye heveslendim ama bırakamadım. 4 senedir evdeyimvalla ikisi de normal değil :)
Sen ev hanımı mısın?
Ben çalışıyorumvalla ikisi de normal değil :)
Sen ev hanımı mısın?
aslında 1 arkadaşım hariç hepsi çalışıyor.4 yıl boyunca evdeydim ve her gün ben yıllardır evde ne yapıyorum da Zaman geçti öyle diye sorguluyordm biraz sıkıcı oluyor ama rahat gezen arkadaş ortamın varsa evde olmak Cok güzel ve rahat. Bebek olunca da birşeye vakit kalmaz evde olmak çok daha iyi diye düşünüyorum.
Hem iş hem bebek sizi çok zorlar bide bebek anneye ihtiyaç duyar her zaman
Yine de bilmek isterim, bu çok büyük bir sorumlulukKuzum eşini yollasan da artık hamile kaldın ya aslında çok bir manası yok
Bunu hamilelikten önce yapıyorlar ki yatkinliginiz fazlaysa tüp bebekle gen secilimi yaparak çocuk sahibi olun diye
Yaaaa bebiş uğuruyla gelsin inşallahBen Türkçe öğretmeniyim ama atanamamışözelde falan çalıştım, oğlum doğunca bıraktım 3 senedir evdeyim. Şu an zabıt katipliğine hazırlanıyorum. Zaten bu bebişi de klavye sınavıma ve mülakata denk gelmesin diye ince hesaplayarak yaptık çok şükür ki ilk ayda geldi işler karışmadı
Sana da kolay gelsin canımmBennn canım calısıyorum bu hafta evden calısıyorum mutluyum sonra ofise geçiçem
Bu ekonomik düzlemde tek maaşla idare etmek iyice zorlaştı ama durumu el verenler için birebir bebeklerle ilgilenmek gerçekten büyük lüksBen kızım doğduğundan beri çalışmıyorum. 4-5 kere dönmeye heveslendim ama bırakamadım. 4 senedir evdeyim
2. Bebisle artık tamamen calismayacagimi kabullenmis durumdayim
Kolay gelsinnnBen çalışıyorum
Şaka mısınızHerkese merhaba.Gecen ay ara vermek adına doğum kontrol hapını bıraktım.Hamilelik düşünmedim çünkü üç çocuğum var.adetim gecikti test yaptım.Sadece içimi rahatlatmak içindi
Çünkü hapı bırakınca gecikme olmasi normal daha önce de yaşadım.Amaa test sonucu pozitif çıktı.Cok karmakarisigim.3 tane yeterli geliyor ama olacaksa da Rabb'im layık gördüyse ne mutlu.
Sanırım nisan annesi olacağım.
Çok teşekkür ederim.İnanin artık yeter demiştim ama dediğiniz gibi üç yada dört farketmez sanırımŞaka mısınızvalla helal olsun ilk ara da
3 çocuktan sonra 4.de olur bence önemli olan bir kez o denize girmektekrardan tebrik ederimmm