- 24 Nisan 2021
- 4.597
- 4.525
-
- Konu Sahibi Papatya0593
- #1.021
Benim yumurtlamadan 10 gün sonra beta 16 çıktı iki gün sonra tekrar kan verdim 50 olmuştu daha da vermedimBende keseyi merak ediyorum yarın gittiğin vakit beni bilgilendir lütfen merak ederim inşallah görürsünbende cuma gideceğim o zaman a kadar görünür diye düşünüyorum bide beta yüksek
Hayırlısı olsun inşallahBenim yumurtlamadan 10 gün sonra beta 16 çıktı iki gün sonra tekrar kan verdim 50 olmuştu daha da vermedimsanmıyorum pazartesi gözükmez kese ama artışıma bakar herhalde tekrar
Ben çoğul gebelik geçirdim 8 ay önce onda 9992 degerle üç keseyi anca görebilmiştikHayırlısı olsun inşallahhiç bilgimiz yok ki burda hep beraber tecrübe kazanacağız
Internette baktım 1500 üzeri olunca kese görünüyor
Belkide dediğiniz gibi artışa bakar
Ciddi misin ne oldu peki. Tedaviyle mi 3 keseBen çoğul gebelik geçirdim 8 ay önce onda 9992 degerle üç keseyi anca görebilmiştikkişiden kişiye değişiyor sanırım
Yok kendiliğinden olduCiddi misin ne oldu peki. Tedaviyle mi 3 kese
Nasip işte olunca oluyor işte üzüldüm kürtaj olmanızaYok kendiliğinden oldubiz tek diye beklerken sürpriz oldu ama ilerlemedi tabi malesef kürtaj oldum
Amiin amiin sağlıkla kalp atışlarını görmek nasip olsun hepimizeNasip işte olunca oluyor işte üzüldüm kürtaj olmanıza
İnşallah bu miniğiniz yaşadığınız o anları unutturur size çok iyi gelir
İnşallah coook Cook aminnnAmiin amiin sağlıkla kalp atışlarını görmek nasip olsun hepimize
En az iki kat arttıysa bence yeterliKizlar 2 kere beta baktırmak yeterli mi
Ben de bı kere baktım yaa birazda yüksekti şükür 2.ye gerek duymadmKizlar 2 kere beta baktırmak yeterli mi
Çok iyiymiş kese boyutun falan canım. Kesenin içinde yolk sac ve bebek görünür bi dahakine, hatta işte direkt kalp atışına çağırmış. Tam bilmiyorum da yolk sac, bebek, kalp atışı falan değerle alakalı değil bildiğim kadarıyla. Onların belli bi haftaya gelince ancak oluşuyo ve görülüyoKizlar benim 28 temmuz beta 1128 di yani 5 agustosta 18 bin civarı olması lazım, o gün doktora gittim kese cok net gözüktü karindan hatta 16.5 mm yazıyordu ultrason resminde, hesabım 5+1 di doktor 5+5 gibi dedi ama hesap etti kafasından uyumlu dedi, bebek fln demedi görmedi birsey haftaya cuma yani tam 7 gün sonra gel kalbini duyarız dedi, bide bi over gördü duran, yumurta var önemli bise degil bu dedi takılma sen dedi .
Canim yolk kesesi fln var mi diye soracaktım, o kadar heyecanlandım ki hicbirseyi sormamisim, hepsi çıkınca aklıma geldi, doktorda haftaya gel dedi sadeceÇok iyiymiş kese boyutun falan canım. Kesenin içinde yolk sac ve bebek görünür bi dahakine, hatta işte direkt kalp atışına çağırmış. Tam bilmiyorum da yolk sac, bebek, kalp atışı falan değerle alakalı değil bildiğim kadarıyla. Onların belli bi haftaya gelince ancak oluşuyo ve görülüyo
Arttı ben bi daha baktırmak istiyorum esim kabul etmiyor cok evhamliyimdaEn az iki kat arttıysa bence yeterli
Canim adet olmadığına kanama olmadığına göre gebelik devam ediyor ve beta artıyor, 2 kere baktirdiysan yeterli , bundan sonra doktora git, şimdi beta az artsa takıyoruz cok artsa takıyoruz, en iyisi cok bilmemek bosver ,tadını çıkar, 6. Haftadan sonra belirtiler artacak , şimdi en rahat günlerimizArttı ben bi daha baktırmak istiyorum esim kabul etmiyor cok evhamliyimda
Olsun kuzum haftaya hepsini görürsün artık inşallahCanim yolk kesesi fln var mi diye soracaktım, o kadar heyecanlandım ki hicbirseyi sormamisim, hepsi çıkınca aklıma geldi, doktorda haftaya gel dedi sadece
İçinde kalmasın baktır evham yapma boşa :)Arttı ben bi daha baktırmak istiyorum esim kabul etmiyor cok evhamliyimda
Iste ikna olmuyor her akşam iğneye gidiyorum baktırcam diyorum kandırıyorİçinde kalmasın baktır evham yapma boşa :)
Benim adet olma durumum olmaz tup bebek cinku progestan igne oluyorum her gün normal gebelik değil ama b9 türlü akışına bırakamıyorum 4 bebek kaybettim çünkü kalbim ağzımda hep bir de belirti arıyorum ondan herhalde daha çok evham yapiyorum aslında akışına bırakmak en güzeliCanim adet olmadığına kanama olmadığına göre gebelik devam ediyor ve beta artıyor, 2 kere baktirdiysan yeterli , bundan sonra doktora git, şimdi beta az artsa takıyoruz cok artsa takıyoruz, en iyisi cok bilmemek bosver ,tadını çıkar, 6. Haftadan sonra belirtiler artacak , şimdi en rahat günlerimiz