- 24 Şubat 2022
- 3.427
- 3.244
-
- Konu Sahibi Papatya0593
- #1.001
Ne zaman gidiceksin canım doktora bende sabah öğürmeler basladı ya sonrasında bel agrısı yerini alıyorHoşbuldum Canmayy hiç mi hissetmez insan hiç belirtim yok arada Ufak bel ağrıları bide yani 2 kere falan böyle alttan iğne batıyor gibi sancılar geldi kii onlar normalde de olurdu bende ultrason da görene kadar catlarimm bennn
Editör açmıs kızlar nasıl olucak biz kendimiz açsaydık topiği yapabilirdik suan nasıl yapcaz kiBurrda niye tablo Yok diğer hamilelik topiklerinde var hep
Bende anlamıyorum hiç ama olsa güzel olur herkes tam belli olur bide yani o kadar bekledim bı tabloya adım yazılsın diyeBen pek anlamıyorum o işlerden, anlayan varsa yapsa çok güzel olur
Bilmiyorum ki rica etsek bizden biri alsa topigi olur mu yardım ederler benceEditör açmıs kızlar nasıl olucak biz kendimiz açsaydık topiği yapabilirdik suan nasıl yapcaz ki
12 Ağustos cuma gideceğim. Sen gittin miNe zaman gidiceksin canım doktora bende sabah öğürmeler basladı ya sonrasında bel agrısı yerini alıyor
Çok tebrikler ben sizi hatırlıyorumGünaydinlar kızlarrr bende aranıza katıldım 4 yıllık hasretim tedaviye baslicam dediğim ay beni buldubat 4 temmuz 5 gün gecikmeyle cuma akşamı kan verdim 2179 çıktı hafta sonu girdi araya doktor yok 12 ağustosa randevu buldum çok şükür
Kan değeri iyi güzel ama ben hiç Bir şey hissetmiyorum dünden beri kafayı yicem millet hemen hissediyorum faln dio ama bende tık Yok normal mi
Dün gittim kuzucum çok şükür bat 4 gün gecikmeyle karından gördük kesemizi 10 gün sonra kalp atışı için gidicem darısı senin başına hadi haberleri bekliyoruz canımBende anlamıyorum hiç ama olsa güzel olur herkes tam belli olur bide yani o kadar bekledim bı tabloya adım yazılsın diye
Bilmiyorum ki rica etsek bizden biri alsa topigi olur mu yardım ederler bence
12 Ağustos cuma gideceğim. Sen gittin mi
Hadi maşallah başlamış belirtiler sende inşallah çok da rahatsız etmez miniğin seni
Çok teşekkürler şükür gebelik topiklerine yazmak nasip oldu Rabb'im her bekleyene nasip etsinÇok tebrikler ben sizi hatırlıyorum
Çok mutlu oldumsanırım normal kaç haftalık şu an?
Ayy çok şükürDün gittim kuzucum çok şükür bat 4 gün gecikmeyle karından gördük kesemizi 10 gün sonra kalp atışı için gidicem darısı senin başına hadi haberleri bekliyoruz canım
Cok şükür AllahaGerçekten geçmiyorneyse şükür ki kan testiyle biliyoruz ki var bu günlere de çok şükür
Hoşbuldum, amin inşallahevet hiç beklemedigim anda sürpriz yaptı miniğim:)))) bende bı tek normal adet belirtileri vardı ama onlard yavaş yavaş azalıyor
Sizin son adet gününüz ne zaman?Çok teşekkürler şükür gebelik topiklerine yazmak nasip oldu Rabb'im her bekleyene nasip etsinbilmiyorum ki acilde baktım kan degwrime göre 5. Haftanın içindeyim yani internette öyle dio
Ayy çok şükürilk kan değerin kaç çıkmıştı bide son ader tarih ne acaba haa bide kaç haftaliksin çok sordum kusraaa bakma
4 temmuzSizin son adet gününüz ne zaman?
Benimde yanlardan başladı cok fenaKizlar benim gogus ağrım cok ya elimi değemiyorum bu hep böyle gitmez inşallah yatakta dönerken bile göğsüm aciyor
Çok bı bilgim yok ama hep öyle gitmez diye biliyorumKizlar benim gogus ağrım cok ya elimi değemiyorum bu hep böyle gitmez inşallah yatakta dönerken bile göğsüm aciyor
Aynen yanlar benimde, analık şimdiden zormuşBenimde yanlardan başladı cok fena
Kuzum ben regle iki gün kala 307 ögrendim sonra iki gün sonra verdim salı günü bat günümdü 553 yükselmiş cmtsi de doktorda kese göründü daha betaya gerek duymadı doktor kese görününce bat günüm 2 agustostu bugün 5 haftalık gözüküyorum bende uygulama indirdim ona göre bakıyoeum bendeÇok teşekkürler şükür gebelik topiklerine yazmak nasip oldu Rabb'im her bekleyene nasip etsinbilmiyorum ki acilde baktım kan degwrime göre 5. Haftanın içindeyim yani internette öyle dio
Ayy çok şükürilk kan değerin kaç çıkmıştı bide son ader tarih ne acaba haa bide kaç haftaliksin çok sordum kusraaa bakma
Çok şükr gördüysen ne mutluKuzum ben regle iki gün kala 307 ögrendim sonra iki gün sonra verdim salı günü bat günümdü 553 yükselmiş cmtsi de doktorda kese göründü daha betaya gerek duymadı doktor kese görününce bat günüm 2 agustostu bugün 5 haftalık gözüküyorum bende uygulama indirdim ona göre bakıyoeum bende
Benimde 4+4 ama geç döllenme çünkü ovulasyon takibi yaptımÇok şükr gördüysen ne mutlubende uygulamaya bakıyorum işte 4 hafta 6 gün yazıyor hepimiz aynı gidiyoruz hemen hemen
Cidden 30lukların grubuBir 30 daha
Bende keseyi merak ediyorum yarın gittiğin vakit beni bilgilendir lütfen merak ederim inşallah görürsünBenimde 4+4 ama geç döllenme çünkü ovulasyon takibi yaptımacaba ne zaman görürüm keseyi, doktorum yarın çağırdı ama gözükmez bence