- 12 Aralık 2017
- 5.050
- 8.757
- 32
-
- Konu Sahibi Papatya0593
Önce esin kan veriyor canım risk yüksek gozukurse sen veriyorsun sonrasındagünaydın kızlar
Çook önemli bir şey sorucamm
Bebeğin sma lı olup olmayacağını baktıklaro bir test yapılıyormuş sağlık olacağında
Bu konuda bilgisi olan daha önce yaptırmış olan var mı??
Okuduğum bazı yerlerde çocuk sahibi olmadan önce baktırmak lazım diyor
Şu an bakılma ihtimali var mı acaba??
Canım bu paketleri genelde 2. Trimesterda yaptırıyorlar. 12. Haftada da kendin ödediğini varsayarsak
Hoş geldiin :) sağlıkla kavuşalım bebişlere inşallahSelam kızlaar nihayet bende geldimhep pozitif konular konuşacağımız, strese evhama girmeyeceğimiz, içimizin ferah kaldığı, enerji dolu bir grup olalım inşallahhh biliyosunuz artık stres yoook dance var
Hosgeldin canım ooo bayagı enerjik giriş yaptınSelam kızlaar nihayet bende geldimhep pozitif konular konuşacağımız, strese evhama girmeyeceğimiz, içimizin ferah kaldığı, enerji dolu bir grup olalım inşallahhh biliyosunuz artık stres yoook dance var
Grup biraz enerjisiz, sakin dimi sen de fark etmişsin sankiHosgeldin canım ooo bayagı enerjik giriş yaptınyaş kaç canım ilk bebişmi bide doktora gittinmi anlat biraz
Bende hiç bisi hissetmiyorum şu an onun stresini yaşıyordumGünaydinlar kızlarrr bende aranıza katıldım 4 yıllık hasretim tedaviye baslicam dediğim ay beni buldubat 4 temmuz 5 gün gecikmeyle cuma akşamı kan verdim 2179 çıktı hafta sonu girdi araya doktor yok 12 ağustosa randevu buldum çok şükür
Kan değeri iyi güzel ama ben hiç Bir şey hissetmiyorum dünden beri kafayı yicem millet hemen hissediyorum faln dio ama bende tık Yok normal mi
Ayy bende bende eşime yazıyorum hep hissetmiyorum faln diyeBende hiç bisi hissetmiyorum şu an onun stresini yaşıyordum
Hayir gitmedim cnm ayın 25ine aldim ama gel gör ki geçmiyor günlerAyy bende bende eşime yazıyorum hep hissetmiyorum faln diyeinşallah normaldir daha çok yeniler bilmiyorum ki ya doktora gittiniz mi
GünaydııınnGünaydinlar kızlarrr bende aranıza katıldım 4 yıllık hasretim tedaviye baslicam dediğim ay beni buldubat 4 temmuz 5 gün gecikmeyle cuma akşamı kan verdim 2179 çıktı hafta sonu girdi araya doktor yok 12 ağustosa randevu buldum çok şükür
Kan değeri iyi güzel ama ben hiç Bir şey hissetmiyorum dünden beri kafayı yicem millet hemen hissediyorum faln dio ama bende tık Yok normal mi
Hosgeldin canım ooo bayagı enerjik giriş yaptınyaş kaç canım ilk bebişmi bide doktora gittinmi anlat biraz
Gerçekten geçmiyorHayir gitmedim cnm ayın 25ine aldim ama gel gör ki geçmiyor günlervalla bende bisi hissetmiyorum gidip gelip eşime diyorum ya emin miyiz ben hamile miyim
Hoşbuldum, amin inşallahGünaydııınnhoş geldin canım, ne kadar güzel bi sürpriz yapmış bebişin değerin çok güzel maşallah. İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım şu an çoğumuz hamile olduğumuzu hissetmiyoruz ufak belirtiler dışında, çok normal
Ohh sende bendensin 30enerji bizim işimiz 30, doktora ilk kez haftaya gideceğim valla ne anlatayım şükrediyorum normal oldu, uğraştık ama tabi emeksiz yemek olmuyo
Kuzum hosgeldinGünaydinlar kızlarrr bende aranıza katıldım 4 yıllık hasretim tedaviye baslicam dediğim ay beni buldubat 4 temmuz 5 gün gecikmeyle cuma akşamı kan verdim 2179 çıktı hafta sonu girdi araya doktor yok 12 ağustosa randevu buldum çok şükür
Aminn inşallah hepimize sağlıklı bebişgolar inşallahOhh sende bendensin 30öle valla az ugrasmadık :)hadi insallah canım güzel güzel keseciklerini gör saglıkla tutunsun bebişler
Bir 30 dahaenerji bizim işimiz 30, doktora ilk kez haftaya gideceğim valla ne anlatayım şükrediyorum normal oldu, uğraştık ama tabi emeksiz yemek olmuyo
Hoşbuldum CanmKuzum hosgeldinne hissedicezki daha ztn suan cok normal cok yeniyiz bebek alısırken bizde bu sürece adepte olmaya calısıyoruz belirtilerin fln varmı hiç
Ben pek anlamıyorum o işlerden, anlayan varsa yapsa çok güzel olurBurrda niye tablo Yok diğer hamilelik topiklerinde var hep