- 14 Aralık 2021
- 2.368
- 2.599
- Konu Sahibi Papatya0593
Evet insallah 1 yıldır istiyordukİnşallah görürsün canım. İlk gebelik mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet insallah 1 yıldır istiyordukİnşallah görürsün canım. İlk gebelik mi?
Sizin de ilk gebelik miİnşallah görürsün canım. İlk gebelik mi?
Benimki 2. gebelik. Daha önce 2016 nisan anneleri grubundaydım şimdi de 2023 nisan anneleri kısmet olduSizin de ilk gebelik mi
Çok sevindim hayırlı olsun tekrardan İnşallah sağlıkla ilerlerEvet insallah 1 yıldır istiyorduk
Sizin sat da 1 Temmuz muyduSizin de ilk gebelik mi
Masallah ne guzel saglikla ilerlesin insallahBenimki 2. gebelik. Daha önce 2016 nisan anneleri grubundaydım şimdi de 2023 nisan anneleri kısmet oldu
Insallah cok tesekkurler benim son adet tarihim 30 haziran canimÇok sevindim hayırlı olsun tekrardan İnşallah sağlıkla ilerler
Evet canım şuan gebesin inş. Sağlıklı ilerler kese ve kalp atışı duyarsın. Hepimiz için güzel bir süreç olur inşKızlar beta-HCG değerim 145 çıkmış. Hamile miyim?
Çok güzel ilerlemiş bence. İnş hepimizin böyle devam eder nisan anneleri çoğalıyorMerhaba kizlar 2 gun once 93 du beta bugun 255 cikti bende buraya geldimm insallah hayirlisiyla saglikla artar ❤
Cok tesekkur ederim insallah hayirlisiyla saglikla ilerler guzel haberlerimizi veririz birbirimizeEvet canım şuan gebesin inş. Sağlıklı ilerler kese ve kalp atışı duyarsın. Hepimiz için güzel bir süreç olur inş
Çok güzel ilerlemiş bence. İnş hepimizin böyle devam eder nisan anneleri çoğalıyor
5 gün geçti canım. 23 temmuzdu. Doktor zaten sevinmeme bile müsaade etmedi robotik bir şekilde şunu şunu al dedi. Bi dakika bi dakika değerim yükselmiş hamileyim o zaman değil mi dedim araya girip şu an kanda hamilesin hamile diyemeyiz sana 10 hafta olmadan kimseye söyleme dedi. O yüzden fikre yükselemiyorum.Cok güzel artmis bat kac gun geçti bu değer için bende yarın beta baktiracagim tekrar. aynı durumdayım sanırım kalp atışı fln duyulmadan hamileyim diyemeyeceğim.Saglikla ilerlesin inşallah
adet ağrıları gibi ağrı ile sanki alttan spektrum aleti sokulmuş gibi hissiyatım oluyor 3 gündür.
ama öyle mide bulantısı vs bir şey yok, çok seviniyorum demek ki olmayacak bana öyle şeyler diye düşünüyorum nasıl başlarsa öyle gider mi acabaaa ?
Oha bu nasıl yorumdur ya. Cok merak ediyorum o kadın doğum doktoru kimmiş acaba. Kanda hamilesin ne demek keseyi istesek de göremeyiz 1000li değerlere ulaşmadan. Yani herhalde tüm gebelikler önce kanda çıkar. Napalm öğrendiğimiz gun kese mi gözüksün. Bizim elimizde sanki tebrikler degeriniz çok iyi artmis5 gün geçti canım. 23 temmuzdu. Doktor zaten sevinmeme bile müsaade etmedi robotik bir şekilde şunu şunu al dedi. Bi dakika bi dakika değerim yükselmiş hamileyim o zaman değil mi dedim araya girip şu an kanda hamilesin hamile diyemeyiz sana 10 hafta olmadan kimseye söyleme dedi. O yüzden fikre yükselemiyorum.
İnşallah seninde betan artmıştır :)
Bende bugün betaya baktiracagim tekrar bat in 2. Gunu oldu. Anliyorum seni,bana da tüp bebek demişlerdi şimdi normal yoldan olunca içimdede tutamıyorum herkese demek istiyorum ama sabredelim en iyisi5 gün geçti canım. 23 temmuzdu. Doktor zaten sevinmeme bile müsaade etmedi robotik bir şekilde şunu şunu al dedi. Bi dakika bi dakika değerim yükselmiş hamileyim o zaman değil mi dedim araya girip şu an kanda hamilesin hamile diyemeyiz sana 10 hafta olmadan kimseye söyleme dedi. O yüzden fikre yükselemiyorum.
Yok malesef bu bulantilar fln için çok erken bence 6 haftada başlıyormuş en erkenadet ağrıları gibi ağrı ile sanki alttan spektrum aleti sokulmuş gibi hissiyatım oluyor 3 gündür.
ama öyle mide bulantısı vs bir şey yok, çok seviniyorum demek ki olmayacak bana öyle şeyler diye düşünüyorum nasıl başlarsa öyle gider mi acabaaa ?
Canim doktorlar oyleler benim doktotum da oyle garanticiler kesinlesmeden cok da umut vermek istemiyorlar insallah saglikla artar degerin5 gün geçti canım. 23 temmuzdu. Doktor zaten sevinmeme bile müsaade etmedi robotik bir şekilde şunu şunu al dedi. Bi dakika bi dakika değerim yükselmiş hamileyim o zaman değil mi dedim araya girip şu an kanda hamilesin hamile diyemeyiz sana 10 hafta olmadan kimseye söyleme dedi. O yüzden fikre yükselemiyorum.
bir süre daha gidecek gibi hissediyorum bu arada 1 damla koyu renk akıntı gelmişti. progestan fitil başlattı dün doktor siz de durum nasılBenimde kasık ağrılarım oluyor adete benzer. İnş böyle devam etmez
istanbulda erdem hastanesi var ordaki doktorlardan biri isim vermeyim şimdi. Normalde bu kadar katı değildir ama dün modu çok kötüydü çok sinirli ve geçiştirmeliydi inanır mısın dün ilk kez eşime sürpriz yapacaktım kendim o kadar havasına giremedim ki eşime bile enerjisiz yaptım sürprizi öyle öğrendi adam.Oha bu nasıl yorumdur ya. Cok merak ediyorum o kadın doğum doktoru kimmiş acaba. Kanda hamilesin ne demek keseyi istesek de göremeyiz 1000li değerlere ulaşmadan. Yani herhalde tüm gebelikler önce kanda çıkar. Napalm öğrendiğimiz gun kese mi gözüksün. Bizim elimizde sanki tebrikler degeriniz çok iyi artmis
ben de kimseye duyurma hevesi yok henüz eşime bile zor söyledim içimde yaşıyorum.Bende bugün betaya baktiracagim tekrar bat in 2. Gunu oldu. Anliyorum seni,bana da tüp bebek demişlerdi şimdi normal yoldan olunca içimdede tutamıyorum herkese demek istiyorum ama sabredelim en iyisi