- 14 Ocak 2009
- 9.897
- 958
- Konu Sahibi Papatya0593
ciddi misin? ay ben de sevindiydim bulantım yok harika diye :)Yok malesef bu bulantilar fln için çok erken bence 6 haftada başlıyormuş en erken
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ciddi misin? ay ben de sevindiydim bulantım yok harika diye :)Yok malesef bu bulantilar fln için çok erken bence 6 haftada başlıyormuş en erken
artık değer artırma kısmını geçtim kese gözüksün moduna döndüm. yanlış mı düşünüyorum 84'den 224'e çıktı çünkü??Canim doktorlar oyleler benim doktotum da oyle garanticiler kesinlesmeden cok da umut vermek istemiyorlar insallah saglikla artar degerin
Size böyle yazdım ya yarım saattir midem bulanıyor sanki yumurtadan tiksindim yumurta koyarkenciddi misin? ay ben de sevindiydim bulantım yok harika diye :)
Ne güzel sürpriz yapmissiniz bence oda bisey bende silik çizgiyi görünce koşarak eşime sen de görüyor musun dedim oda evet ama çok silik bundan belli olmaz dedi inanmadiistanbulda erdem hastanesi var ordaki doktorlardan biri isim vermeyim şimdi. Normalde bu kadar katı değildir ama dün modu çok kötüydü çok sinirli ve geçiştirmeliydi inanır mısın dün ilk kez eşime sürpriz yapacaktım kendim o kadar havasına giremedim ki eşime bile enerjisiz yaptım sürprizi öyle öğrendi adam.
Sağlıkla görelim keselerimizii :)
Bende tekrar kan vermeyi dusunmuyorum sali gunu kese gozukur o zaman gel dedi. Biz simdi heyecanliyiz ya doktordan da o heyecani bekliyoruz onlar icin normal bi durum o yuzden bazen heves kirabiliyolar ama hic takilma insallah sende bende goruruz en yakin zamanda keselerimiziartık değer artırma kısmını geçtim kese gözüksün moduna döndüm. yanlış mı düşünüyorum 84'den 224'e çıktı çünkü??
Size böyle yazdım ya yarım saattir midem bulanıyor sanki yumurtadan tiksindim yumurta koyarken
aslında ben de göstermemek için zor durmuştum ama ya kimyasalsa diyip vazgeçtim. Ama dün değer artışını görünce dayanamadım :) zaten o da sürprizi anlamadı ilk başta sonra dile gelip söyledim :)Ne güzel sürpriz yapmissiniz bence oda bisey bende silik çizgiyi görünce koşarak eşime sen de görüyor musun dedim oda evet ama çok silik bundan belli olmaz dedi inanmadi
Benim sabah bulantım oluyor Şuanlık yemeklerde porsiyon biraz azalttım.Yok malesef bu bulantilar fln için çok erken bence 6 haftada başlıyormuş en erken
Ben de hiç sürpriz yapamadım testte çiGi görünür görünmez eşime gösterdim. Oda diyor daha önce düşük kimyasal oldu kalp atışı duymadan heveslenmeyeceğimNe güzel sürpriz yapmissiniz bence oda bisey bende silik çizgiyi görünce koşarak eşime sen de görüyor musun dedim oda evet ama çok silik bundan belli olmaz dedi inanmadi
Demek ki bulantilar hafiften başlayacak, inşallah sağlıkla kucağınıza alirsinizBenim sabah bulantım oluyor Şuanlık yemeklerde porsiyon biraz azalttım.
Ben de hiç sürpriz yapamadım testte çiGi görünür görünmez eşime gösterdim. Oda diyor daha önce düşük kimyasal oldu kalp atışı duymadan heveslenmeyeceğim
İnş buradaki nisan annelerinin hepsi sağlıkla kucağına alırDemek ki bulantilar hafiften başlayacak, inşallah sağlıkla kucağınıza alirsiniz
Amiiiinİnş buradaki nisan annelerinin hepsi sağlıkla kucağına alır
Ilk gebeligimde bulantilar benim 8.haftamda başladı ve neredeyse 3 hafta sürmüştü. Daha bulantı icin erken ama herkesin midesi bulanacak diye bisey de yok tabi. İnşallah bulanmaz mideniz ve rahat atlatirsiniz. Ekmek peynir bile yiyip cikardigim oluyodu. Cok zor biseyadet ağrıları gibi ağrı ile sanki alttan spektrum aleti sokulmuş gibi hissiyatım oluyor 3 gündür.
ama öyle mide bulantısı vs bir şey yok, çok seviniyorum demek ki olmayacak bana öyle şeyler diye düşünüyorum nasıl başlarsa öyle gider mi acabaaa ?
Aminnnİnş buradaki nisan annelerinin hepsi sağlıkla kucağına alır
aminnn inşallahh :)İnş buradaki nisan annelerinin hepsi sağlıkla kucağına alır
Ilk gebeligimde bulantilar benim 8.haftamda başladı ve neredeyse 3 hafta sürmüştü. Daha bulantı icin erken ama herkesin midesi bulanacak diye bisey de yok tabi. İnşallah bulanmaz mideniz ve rahat atlatirsiniz. Ekmek peynir bile yiyip cikardigim oluyodu. Cok zor bisey
Çok normal bir duygu; çocuk annenin hayatını baştan sona değiştiriyor çünkü kendini suçlama canım. Doğumdan sonra da benzer duygular yasayabilirsin çok doğal. Ben ilk çocuğumda böyle düşündüğüm için çok suçladım kendimi; sonra baktım herkes böyle düşünüyormusbir de bir şey daha söylemek istiyorum;
haberi öğrenince beni sevinçten çok korkular sardı
acaba gerçekten anne olmak istiyor muyum, acaba hayatımın altı üstüne mi gelecek, yapabilecek miyim bakabilecek miyim
eee 33 senelik rahat bir yaşamdan sonra
bu duygu durumu ne zaman düzelir , düzelicek mi?
çok daha sevinçli hissetmem gerekmez mi diye suçluyorum kendimi de bir yandan
Benim eşim de aynısını söyledi; inşallah o günleri de göreceğiz.Ben de hiç sürpriz yapamadım testte çiGi görünür görünmez eşime gösterdim. Oda diyor daha önce düşük kimyasal oldu kalp atışı duymadan heveslenmeyeceğim
hoş geldin hayırlı olsun :) inşallah hepimiz bu topikte kalmaya devam edebiliriz :)Selam kızlar;
İnşallah ben de katıldım aranıza
evet ben rahatıma çok düşkün bir insanım, misal şu an sigara içemiyor olacak olmak bile bi afakan bastırıyor bana ve ben acaba bundan sonra hayatımdan bu fedakarlıkların dahasını yapmaya hazır mıyım diyorum.Çok normal bir duygu; çocuk annenin hayatını baştan sona değiştiriyor çünkü kendini suçlama canım. Doğumdan sonra da benzer duygular yasayabilirsin çok doğal. Ben ilk çocuğumda böyle düşündüğüm için çok suçladım kendimi; sonra baktım herkes böyle düşünüyormus