- 13 Nisan 2018
- 7.318
- 16.183
- Konu Sahibi Papatya0593
İnşallah Allah olmayanlara da tez vakitte nasip etsin inşallahSaglikla kucaginiza alin insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah Allah olmayanlara da tez vakitte nasip etsin inşallahSaglikla kucaginiza alin insallah
Orda sanki cizgi var gibi? Ben mi yanlis goruyorum??
Oyy maşallah Rabbim sağlıklı bir gebelik nasip etsiiinnAllah'ım 6 yıl sonra POZITIF görmemi nasip etti
2 aşılama + 1 tüp bebek denemesi yaptım,hepsinde negatif sonuç aldım o anlar yıkıldım. Sonra tekrar toparlandım Asla pes etmedim.
Ve ilk defa doxtinex kullanırken normal yolla hamile kaldım
Bugün adetime 2-3 gün varken beta HCG 35 çıktı dünyalar benim oldu
İnşallah hepimizin hamileliği sorunsuz ilerler
inşallah Hepimiz Evlatlarımızı sağ salim kucağımıza alırız
Telefonu ters çevirdim baktım ve orada bir silik çizgi var hemen mi çıktı duruma göre bence yarın tekrarlayınTest yaptim kizlar cikmadi 2 gun sonra tekrar edicem
Kuzu ben sanki mart gibi ama buraya da gelirim senin icin sen yeter ki gel
Evet hemn cikti da 2 gun daha bekleyecegim adet gunumu hatirlamiyorum tam bir de 1 kere oldu .o gunun uzerinden 21 gun gecmesi gerek tam cikmasi icin beklicem hergun yapmak stresTelefonu ters çevirdim baktım ve orada bir silik çizgi var hemen mi çıktı duruma göre bence yarın tekrarlayın
Ah aminnnn espumm aminnn bir gün bir yerdee buluşacazz ben biliyorumKuzu ben sanki mart gibi ama buraya da gelirim senin icin sen yeter ki gel
Bencede canım en iyisii hakkında hayırlısı olsunnEvet hemn cikti da 2 gun daha bekleyecegim adet gunumu hatirlamiyorum tam bir de 1 kere oldu .o gunun uzerinden 21 gun gecmesi gerek tam cikmasi icin beklicem hergun yapmak stres
Ay insallah bu ay hamile kalirsin kuzum cok dua edecegim sanaAh aminnnn espumm aminnn bir gün bir yerdee buluşacazz ben biliyorum
Cnm beta degerin 0 olana kadar testin pozitif cikar ..benim 40 gunde sifirlanmisti dr demisti de.Kızlar merhaba geçen ay kimyasal gebelik geçirdim bu ay hafif akıntım oldu kahverengi açık pembe. Adet olcam sandım bir türlü gelmedi. Testimin fotoğrafını atıyorum. Ne yapmalıyım akıntılarım devam ediyo az az normal mi?
Sıfırlanmıştı ama canım geçen ay baktırmıstımCnm beta degerin 0 olana kadar testin pozitif cikar ..benim 40 gunde sifirlanmisti dr demisti de.
Evet canim gozun aydin var gibi gorunuyor bugun bir kan ver benceGunaydin kizlar dun eczaci ilk idrarinla sabah tekrarla demisti bu sefer var sanki alttaki yeni
Seninki zaten cok bariz bence mutlaka bir kan testi yaptir, degerden zaten anlarsin gecen ayki kimyasal ile iliskili olup olmadigini. Ama gecen ay sifirlanmissa gercekten hayirli olsun diyebilirizSıfırlanmıştı ama canım geçen ay baktırmıstım
Kan testi verdim canım çok teşekkür ediyorum umarım güzel çıkar ve katlanırSeninki zaten cok bariz bence mutlaka bir kan testi yaptir, degerden zaten anlarsin gecen ayki kimyasal ile iliskili olup olmadigini. Ama gecen ay sifirlanmissa gercekten hayirli olsun diyebiliriz
Merhaba canım bende geçen ay düşük yaptım 5 haftalık sadece keseydi ve kanamayla birlikte bir kerede düştü. Doktor ara vermeden sen hazır olduğunda tekrar hamile kalabilirsin tertemiz dedi. Benim sorum konuşmalarınızdan dikkatimi çekti tekrar beta verip 0 lanmış olmasına bakmak mı gerekiyor. İlk kez duydum doktorum da beni hiç bu konuda bilgilendirmedi.Kızlar merhaba geçen ay kimyasal gebelik geçirdim bu ay hafif akıntım oldu kahverengi açık pembe. Adet olcam sandım bir türlü gelmedi. Testimin fotoğrafını atıyorum. Ne yapmalıyım akıntılarım devam ediyo az az normal mi?
Merhaba canım bende geçen ay düşük yaptım 5 haftalık sadece keseydi ve kanamayla birlikte bir kerede düştü. Doktor ara vermeden sen hazır olduğunda tekrar hamile kalabilirsin tertemiz dedi. Benim sorum konuşmalarınızdan dikkatimi çekti tekrar beta verip 0 lanmış olmasına bakmak mı gerekiyor. İlk kez duydum doktorum da beni hiç bu konuda bilgilendirmedi.