2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti


  • Ankete Katılan
    244
Şüphesiz her zorlukla beraber bir kolaylık vardır. Rabbim sabrını, kolaylığını versin inşallah. Senin için en hayırlı zamanda sağlıklı bir bebeğin olur inşallah.
 
Kızçeler teorilerden bahsetmişsiniz. Benim bebenin 6+3ken ki hali. Karından bakıldı. Cinsiyet tahminleri var mı? Gerçi benim ultrasonda net bi görüntü elde edemedik galiba doktor bakarkende gazın var net belli olmuyor demişti hissettiğim bi gaz sıkıntım da yoktu ama bilemiyorum. :)
 

Eklentiler

  • Screenshot_20220909-152323_WhatsApp.jpg
    58,3 KB · Görüntüleme: 34
Bugün de bir arkadaşım travel arabalar eziyet. Çok ağır. Hiç memnun kalmadım dedi. bolca youtube videosu izlemem lazım sanırım. Kendi ihtiyacıma uygun bir şey bulmam için yerli yabancı bebek arabası öneri videolarını tarayacağım.
Bana kraft ve chicco da öneriliyor. Markaları da incelemek gerek. Sağlıkla doğsun da karar verilir
 
Sıkıstırmamak en güzeli canım benim ztn kotlarım olmuyo smdiden kilo değil ama alt tarafta sertlik ve yanlardan genişlemem olmus lastikli kot aldım bende bir kaç ay rahat giyerim diye düşündüm
trendyolda bir kumaş parçası satıyorlar şunu bi incelesene


Bebek artık dokunmayı hissettiği için sıkıyorsa giyme tabi ki zarar derken sana olmaz bana olur bilemiyorum da dar giymeyin deniyor genel manada kan basıncı için de hamilelikte dar giymek iyi degil canım

valla aynı kotlarımı giyorum aslında ama sanki rahmimde kasılma oluyor gibi hissettim, hatta çıkarınca ovuşturma ihtiyacı seziyorum. b
bende de hiç öyle lastikliydi kumaştı pantolon yoktur daha bu aydan da alışveriş yapmak istemezdim
 

bu konuda ben de araştırmak istiyorum ilk almayı düşündüğüm şey bu, habire zam geliyormuş bebek arabalarına
ama şimdi kim araştıracak yaaa öyle üşeniyorum ki
 

Canım çok geçmiş olsun. Bir hayır vardır bunda da. Ne denir ki bilemedim. Ne güzel ki bir yavrun var. Allah yine nasip eder. Her şey gönlünce olsun.
 
Çok geçmiş olsun İnşallah en kısa sürede tekrar hamiş kalırsın
 
Ben de zam konusunda endişeliyim. Çok geçmeden araştırıp karar vermemiz gerekiyor

benim boynumda düzleşme var en ufak bir harekette hemen kasılıyor
sürekli bir kıtlatma ihtiyacı duyuyorum ve bebekleri oto koltuğuna koyarken o koltuğun 360 derece dönenini istiyorum. bu konuda tek kriterim bu.
oto koltuğu ile bebek arabasına yerleştirilen puset aynı şey mi
onu bile bilmiyorum
 
Canımsın sen. Çok sağol güzel kalplim benim. Hayatın hep güzellliklerle dolsun. Ailenle hep mutlu ol. Hep yanımda oldun. Bebeğini de sağlıkla kucağına alırsın inşallah.

Allah'ın işi yani doktor da şöyle dedi eğer bebek sorunlu ise vücut onun kalbini durdurup atmaya çalışıyormuş belki hasta embriyodur diyor. Bebek düştü ya o kadar rahatladım ki ağrı azaldı. Kadın vücudu ne kadar mükemmel yaratılmış hayretler içindeyim. Kasıla kasıla atıyor lüzum olmayan parçayı. İçimde kalıp bana zarar verebilirdi.
 
çok ta zorlamayın ki tamamen bıkmayın. Rabbim öyle bir sistem vermiş ki bebek ilk 3-4 ay anne depodan besleniyor o yüzden bende bi kaç haftaya düzene sokup sağlıklı beslenmeye geçmek istiyorumçünkü yetersiz olduğunu hissediyorum.
 
Yaa gerçekten öyleymiş. Desteğini hep hissettirdin bana çok teşekkür ederim
Sen de sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebişini. Allah herşeyi bu güzel gönlüne göre versin inşallah. Aynen katılıyorum sana canım herşeyin hayırlısı.
 
kızlar şubat grubuna girip sordum bütün teorileri çürüttüler çoğunun ramzi nub vs tutmamış :) bizde bekleyip görücez o zaman
gelen yorumlardan birini atıyorum

''Çin, Rus, maya takvimi
Ramzi teorisi, nub teorisi
5 haftalık kese görüntüsü
Kızların kesesi yuvarlak, erkeklerin fasulye gibi olur derler benim hep yuvarlaktı.
Bunların hepsine kız dendi, sonuç erkek
Bu arada tatlıdan tiksindim, sürekli tuzlu ekşi şeyler yedim. Yediklerinle, içtiklerinle de hiçbir alakası yok. (Salak gibi doktora da sordum bunu, güldü bana hahjah) Karnım sivri değil yanlara doğru genişleyerek büyüyor. Bütün tezleri çürüttüm yani ''
 
Patates salatası ve kısır böyle şeyler yiyebiliyorum sulu yemek boğazımdan inmiyor

Sulu etli yemekler özellikle beni de iğrendiriyor. Kesinlikle yiyemiyorum artık. Et yiyeceksem sadw yiyorum. Ama tavuk balık sıkıntı değil.
Patates çok iyi geliyor bana da. Bir de kır pidesini bilirsiniz ona fena düştüm. Patatesli ve peynirli alıyorum. Geceleri de aklıma geliyor çok fena. Normalde alıp yemezdim öyle yani. Makarna da çok iyi geliyor. Limonlu ve yoğurtlu şeyler de öyle.
Ben ayrıca parfüm kokularından da iğrenmeye başladım. Günde kaç kez body mist sıkardım. Şimdi yapamıyorum.
Mide bulantım belirgin şekilde yok ama tiksinmelerim fazla.
 
Canım benim cok geçmiş olsun öncelik tabikide senin sağlıgın rabbim insallah artık bundan sonra saglıklı gebelikler nasip etsin en yakın zaman da tekrar aramıza gel insallah
 

Hmm o zaman o ihtiyaca yönelir bakarsın.
Benim de hiç bilgim yok. Biz en baştan nasıl parçalardan oluşur bu arabalar ve nasıl kullanılır hepsini bi öğrenmeliyiz. Sıfır bilgi ile başladık
 
Çok çok teşekkür ederim canım desteğin için aynen öyle katılıyorum. Bizlerin vücutları bir sanat eseri adeta. Bence de hayırlısı böyleymiş. Bu senenin sonuna kadar deneyeceğiz olmazsa dükkanı tamamen açmamak üzere kapatacağız Allah oğluma sağlıklı güzel ömür versin yeter.
İnşallah sen de sağlıkla kucağına alırsın bebişini. Buraya ara ara geleceğim çok güzel bir ortam burası.
 
Yaa ne kadar güzel. Biz de deneyeceğiz inşallah herşey Allah'tan. Çok teşekkür ederim desteklerin için çok iyi geldi bana inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişini.
 
Bende bu tiksinmeler yüzünden 2 kg vermişim. Açım ama yemek yemek istemiyorum çok tuhaf bir his
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…