Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Benim ebe de detaylı ultrasondan sonra yapalım dedi. Bu hafta İstanbul’a gelmişken yaptıracaktım detaylı ultrasonu aslında ama kendi doktorum 20+4 ün erken olduğunu 22.haftayı beklemem gerektiğini söyledi. Kalp ve beyin gelişimi o haftalarda tamamlanıyormuş. Mecbur 22. haftada yaptıracağım, aşıyı da ondan sonra artık. Perinatologum da 23 ten sonraya bırakmamam gerektiğini söyledi

Kac haftaliksin cnm erken degilmi ayrintili icin bana 23ten sonra yaptir dedi
Doktorun bana verdiği kağıtta 20 ile 24 haftalar arası yapabilirsin detaylı yi demisti cnm bende bugün 21 +4 yani 22 hafta içinde yaptırdım perinatoloji ye randevu bugün için vardı bende yaptırdım cnm

Ben bahsettiğim modeli gidip inceledim kapanınca kabın boy valız gibi de oluyor tutma aparatı da var tekerli bavul gibi istediğin yere götür kaldırma derdi yok prego solo travel sistem kabin bebek arabası diye geçiyor
Buradan ty linkine ulaşabilirsiniz ben babymall da görmüştüm orada incelemiştim puseti ile birlikte satılıyor zaten.
Bunu ben de düşünmüştüm ama çift yönlü olmaması elememe sebep oldu Çevremdeki herkes o özelliğe dikkat et diyor Sizin tecrübeniz var mı bu konuda

Bizim sağlık ocagıda yok dedı istersenız ücretli alın dedi ben almayı düşünmüyorum hata aşı olmasam daha iyi ilk hamilelikte olmuştum hemen yaptırmsk istesenız eczanede varmış
Yaptırmak istememenizin sebebi var mı? Perinatolog dün bana grip ve tetanoz için yaptırabilirsiniz dedi ancak kendi kadın doğum doktoruma mesajla sorduğumda dışarıdan almana gerek yok hatta aşı olman şart da değil, dedi. Herkes farklı düşünüyor demek ki.

Bunu ben de düşünmüştüm ama çift yönlü olmaması elememe sebep oldu Çevremdeki herkes o özelliğe dikkat et diyor Sizin tecrübeniz var mı bu konuda
Benim tecrübem yok ama ben şöyle düşünüyorum zaten ilk 3 ay pusetli kullanılacak puset sıze dönük sabitlenıyor dısa dönük sabitlenmiyor bazı anneler bebeğin kılosuna göre daha uzun da oturtabiliyor zaten bebeklerimiz Şubat'ta doğacak 3 ay sonra bahar ayları yaz ayları derken yüzü dısarda olmasında bir sakınca görmüyorum ki hava soğuk devam etse rüzgar olsa bile ruzgarlıkları yağmurlukları var ve tabi bebeği görmek isterim illa diyorsanızda tentesinde bebeği görmek için penceresi var ve ben dediğim gibi belki site içinde parka gitmek için yada AVM hastane gibi yerlerde daha çok kullanacagım aracım olduğu için, onun dısında da zaten anlattıgım gibi kullanırsam çok sorun yasayacagımı düşünmüyorum

Merhaba güzel anne adayları biz bugün ayrintili ultrason a girdik herşey yolunda çok şükür 470 gram olmuşuz bile.bebegi ilk defa bu kadar net gördüm bayağı büyümüş masallah sizler den giren oldumu ayrıntılı ya?
MaşALLAH:KK200:ben de haftaya salı günü ayrıntılı ultrasona gireceğim inşALLAH. umarım hersey yolundadır:KK200:

Kızlar asm lerde genellikle aşı yok şu an. Kasım ayında gelecek diyor birçoğu. Ancak isterseniz hastane acillerinde yapılabiliyor. Benim doktorum Ekimde bir doz Kasımda bir doz demişti. Dün sordum Kasımı beklemende sorun yok dedi. Fakat dediğim gibi hemen yaptırmsk isteyen acillerde yaptırabilir

Kızlar asm lerde genellikle aşı yok şu an. Kasım ayında gelecek diyor birçoğu. Ancak isterseniz hastane acillerinde yapılabiliyor. Benim doktorum Ekimde bir doz Kasımda bir doz demişti. Dün sordum Kasımı beklemende sorun yok dedi. Fakat dediğim gibi hemen yaptırmsk isteyen acillerde yaptırabilir

Bu arada buraya bakamadığım sürede göğüs ucu kremi konuşulmuş.
Lansinoh Lanolin Göğüs Ucu Kremi 40 ml
Göğüs ucu kreminde bu ürünün yorumları çok başarılı. Çok araştırdım. İhtiyacı olan hemen alabilir. Onun dışındakiler bence favoriye atıp indirim bekleyin, eni sonu başlicaz. Bende indirim vs çok takip ediyorum, denk gelince paylaşırım burdan hemen. 🌸🌸

Ben hissettiğim gün ağlıyordum. Sanki tansiyon fırlar ya damar atar öyleydi. Kuzumun da üzüldüğümü hissettiğini düşündüm. Daha da üzüldüm paradoks oldu. Ben ilk bebeğin kalp sesini duyduğumda ağlamaya başladım doktor anneyi hissetti dedi. Biraz bu beni yoruyor. Bu kadının içi çok karanlık yeter deyip duruyor mudur içimde
Bende çok stresliyim bu bebeğime yansır diye çok korkuyorum

Hareket hissetme konusunda mağdurlardan biri de benim. hissedince iyi olduğunu bilmek iyi gelecek ama 20 hafta oldu hissetmiyorum üstelik ikinci gebeliğim :KK43: bende plesenta karın ön duvarında o yüzden hissetmiyorsun dedi doktor ama yine de yolun yarısına geldik artık yani endişeleniyorum ben de
Aynı ben canım ben de hissedemiyorum diye korkuyorum

Devlette detayli yaptiran varmi ist anadolu yakasinda ... Yada tavsiye edeceginiz hastane ve ucretleri 🤣☺️ yaptiranlar yardimci olabilirmi

Devlette detayli yaptiran varmi ist anadolu yakasinda ... Yada tavsiye edeceginiz hastane ve ucretleri 🤣☺️ yaptiranlar yardimci olabilirmi
Ben devlrtte zeynep kamile gidiyorum ama 3-4 hfta boyunca gece gündüz baktım randevu bulamadım.Koşuyolu Medipol Hastanesine gittim.Şefik apaydın var çok ilgiliydi.4500 tl civarı bi ücret ödedik🙏🏻

Bu arada buraya bakamadığım sürede göğüs ucu kremi konuşulmuş.
Lansinoh Lanolin Göğüs Ucu Kremi 40 ml
Göğüs ucu kreminde bu ürünün yorumları çok başarılı. Çok araştırdım. İhtiyacı olan hemen alabilir. Onun dışındakiler bence favoriye atıp indirim bekleyin, eni sonu başlicaz. Bende indirim vs çok takip ediyorum, denk gelince paylaşırım burdan hemen. 🌸🌸
Dün göğüslerim çok hassaslasti ve kasindi bu kremden almıştım surdum artık ucuna etrafına her yerine rahat uyudum

Benim ebe de detaylı ultrasondan sonra yapalım dedi. Bu hafta İstanbul’a gelmişken yaptıracaktım detaylı ultrasonu aslında ama kendi doktorum 20+4 ün erken olduğunu 22.haftayı beklemem gerektiğini söyledi. Kalp ve beyin gelişimi o haftalarda tamamlanıyormuş. Mecbur 22. haftada yaptıracağım, aşıyı da ondan sonra artık. Perinatologum da 23 ten sonraya bırakmamam gerektiğini söyledi
:/ Tüh ya keşke bekleseydim biraz. Benim de tam 20+4'te detaylı ultrason randevum bakalım ne diyecekler.

Kızlar şimdiye kadar neler aldınız biraz madde madde paylaşalım mı? Marka model?
Ben bakıyorum sürekli bişiler çok kararsız kalıyorum.

Kızlar şimdiye kadar neler aldınız biraz madde madde paylaşalım mı? Marka model?
Ben bakıyorum sürekli bişiler çok kararsız kalıyorum.
Elele Madre Anne Yanı Park Yatak Oyun Parkı 70X110 cm
Ben bu yatağı almayı düşünüyorum. Henüz büyük parça almadım. Nasıl sizce ? İlk gebeliği olmayan anneler bi fikir verse 🙏
İçinede bunu düşünüyorum
Yataş Bedding Twiny Sünger Yatak 70 x 110 cm

X