2024 Ağustos Ayı Transfer Olacakların Paylaşım Alanı 🧿

8+6 yım ben de. Kasık ve bel ağrılarım arttı kasıklarımda özellikle sanki sancı çekiyormuşum gibi adet olacakmisim gibi ağrılar oluyor .Bugün kontrolüm vardı doktorum çok normal olduğunu rahimin daha hızlı büyümeye başladığını 12. Haftaya kadar giderek ağrıların artacagini endiselenmemem gerektiğini söyledi rahatladim ☺️
Ben de oyleyim.belirtim yok diyodum kasıklarim agrimaya basladi 3 gundur .korkuyorumda biseymi oluyor diye aslinda normal oldigunuda biliyorum ama

Hayirli aksamlar kizlar..
Benim bugün kontrolum vardi ve maglesefki bebegimin kalbi durmus. Doktorumda bende neden kaynakli cözemiyoruz. Bi kere daha yasamistim bu ikinci defa ayni seyler. Artik ne düsüncem napicam bilmiyorum bu 6.ci denememdi zaten. Gücüm takatim kalmadi. Rabbim yar ve yardimcimiz olsun kizlar bu sürecler cok zor. Mahlesef elim sicak sudan soguk suya girmiyodu cok iyi bakiliyordum ama olmayinca olmuyor. Bosa kendinizi kasmayin yipratmayin hersey olacsgina variyor. Umarim saglikli bi gebelik gecirir saga saglim kucaklariniza alirsiniz🙏🏻💞
Dualarinizda banada yer verin. Direk kürtaja alinmicam öncesinde haplarla fitillerle kendilinden düsmesini denicekmisiz..
2 defa kürtaj önermiyorlar😔
Canım ne denir bilemedim çok üzüldüm Allah önce içine ferahlık ve sabır versin ve en yakın zamanda tekrar nasip etsin sağlıkla kucağına aldırsın inşallah ❤️

Kızlar günaydınn sizlere bir sorum olacak. Özellikle merdiven inip çıkmak ya da biraz hızlı hareket ettiğimde şeffaf su gibi akıntı geliyor yarın doktor randevum var sorucam ama bi de sizlere sormak istedim bu durumu yaşayan var mı

Kızlar günaydın sizlere bir sorum olacak. baya ağır sinutiz geçiriyorum. Tuzlu su harici öneriniz var mı? özelikle sıcak bişiler içmek istiyorum. kuşburnu günde 1 defa içiyorum ama başka ne çayları içebilirim?

Cnm sor sor burda hepimiz dert ortağiyız birbirimizle
Valla benim mide sorunum var 2 gün yanma yasadim geceler o gecti derken yine geçenlerde yaşamıştım bunu öyle oldum yediklerim karnima gitmiyor hepsi midede duruyor sanki öyle rahatsizimki kahvalti yaptim azicik birsey yedim ama hepsi duruyor kussam ciksa rahatlicam ama hepsi midede duruyor karnima inmiyor boğazıma kadar doluyum o kadar rahatsizim

İnşallah atlatiriz guzelce. Eyvah eyvah hastalik gelincede zor bende sabahtan beri hapsuruyorum olmam yakindir. Sende balli süt falan ic öksürük varsa da limonlu su iyi geliyor ilik şekilde bilgin olsun.
Bende Dr söyledim mide sikayetimi çünkü cok kötü resmen hasta yapiyor beni. Probiyotik verdi onu kullanicam
selamlar
tüp bebek doktoruyla görüştüm bana gaviskon önerdi. o günden sonra mide yanması yaşamadığım için almadım ama gecelerce uyutmadığını bilirim.her gün probiyotik içen biriyim (kabızlık olmasın diye) ama benim yanmamda işe yaramadı. geçenlerde de tahin'in çok iyi geldiğini okudum. bir kaşık tahin içince yanma falan kalmıyormuş. ama denemedim.

Canım biz hala acildeyiz ve net bir şey söylemiyorlar. Benim kanamam öğlenden beri var 1 pedi doldurdu, şimdi de hala ara ara geliyor. Kalp sesini aldılar ultrasonda ama bişey demiyorlar eve gidicez artık ne yapacağımı şaşırdım ya. Sorması ayıp olmasın kanaman ne boyuttaydı ne kadar sürdü
Benim kanamam birkaç saatte 2 ped doldurmuştu ve bu şekilde 4 gün arayla oldu ama birkaç saatte kahverengiye dönmüştü..nasılsın şimdi hala devam ediyor mu kanama

Kızlar günaydın sizlere bir sorum olacak. baya ağır sinutiz geçiriyorum. Tuzlu su harici öneriniz var mı? özelikle sıcak bişiler içmek istiyorum. kuşburnu günde 1 defa içiyorum ama başka ne çayları içebilirim?
Ihlamur içebilirsin içine biraz bal biraz limon..onu da bir kupadan fazla içme ben de içiyorum doktorum böyle önerdi

Son düzenleme:
Kızlar günaydınn sizlere bir sorum olacak. Özellikle merdiven inip çıkmak ya da biraz hızlı hareket ettiğimde şeffaf su gibi akıntı geliyor yarın doktor randevum var sorucam ama bi de sizlere sormak istedim bu durumu yaşayan var mı
Ben evde istirahat halindeyim bende de geliyor.. progestan fitil kullandığım için geliyor diye düşünüyordum

Bende de sinüzit var nasorinse aldım eczaneden suya karıştırıp burnumu yıkıyorum. Bir de nebulizatör mü ne bişey var buhar veren buruna o da söktürüyormuş sanırım sinüziti doktora sorcam

Bende biraz fazla yürüyeyim yada kendimi yorayım bu şekilde akıntım geliyor benim de. Dinlendiğimde geçiyor. İnternetten baktığımda da bu haftalarda normal diyordu. Bebeklerde iyi olunca kendi kendime normal demekki dedim :) Bir süre sonra insan kendi teşhisini kendisi koymaya başlıyor :KK16:

benmde tedavi sürecinde kist oluştu bikaç ay dogum kontrol hapı kullandım kist aspirasyonu oldum ama yine kurtulamadım.. doktor kan da bi hormona baktı bu kistin vucuduna bi etkisi yok degerlerin normal transferini yapalım dedi şükür 9. haftadaya girdik inşallah ilerleyen sürecte de bi sıkıntı olmaz
Aspirasyon yapan doktor kimdi acaba

Bende biraz fazla yürüyeyim yada kendimi yorayım bu şekilde akıntım geliyor benim de. Dinlendiğimde geçiyor. İnternetten baktığımda da bu haftalarda normal diyordu. Bebeklerde iyi olunca kendi kendime normal demekki dedim :) Bir süre sonra insan kendi teşhisini kendisi koymaya başlıyor :KK16:
Seninde bebeklerin ikiz mi canım? Kaç haftalık oldu

Çok güzel canım benim de ikiz fetal dna yaptırdın mı peki ?
Yaaa ben atlamışım galiba senin ikiz olduğunu Rabbim sağlıcakla bebeklerine kavuşmayı nasip etsin :)) sen kaç haftalıksın?

Ben yaptırmayacağım canım doktorumla da konuştum oda zorunlu tutmadı çok şükür illa yaptırman lazım da demedi öyle olunca bende yaptırmak istemedim. Sen yaptıracak mısın?

Yaaa ben atlamışım galiba senin ikiz olduğunu Rabbim sağlıcakla bebeklerine kavuşmayı nasip etsin :)) sen kaç haftalıksın?

Ben yaptırmayacağım canım doktorumla da konuştum oda zorunlu tutmadı çok şükür illa yaptırman lazım da demedi öyle olunca bende yaptırmak istemedim. Sen yaptıracak mısın?
Evet istiyorum canım ben daha yeni 10 haftalık oldum ama galiba fetal için ikiz bebeklerde 12 haftalık olmak gerekiyormuş sen bu konuda ne biliyorsun doktorun kaçıncı haftada önermişti

X