2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti


  • Ankete Katılan
    244
Uyku seviyesi zirvede olanlar varmı sürekli bi uyku hali ve halsizlik var aynı zamanda 2 yaşında yaramaz bir oğlumda var tabi
Ben ben ben :) duphaston kullanıyorum gerçi o da uyku ve halsizlik yapıyormuş. bir de çalışıyorum sabahları kalkmak çok zor geliyor vallahi
 
Benim de öyle, daha önce düşük yaptığımdan dolayı da çok korkuyorum ve kendimi dinliyorum biraz. Ama geçen sefer mesela tüm belirtilerim aynen devam etmişti bebeğin kalbi durduğu halde, bunu da biliyorum ama yine de endişeleniyorum işte. Kalp atışı duydunuz mu siz?
 
Daha erkendir belki canım kaç haftalıktın tam. Tansiyon da 13.5 çok aşırı yüksek değil, heyecanla falen da yükselmiş olabilir takip edersin ama çok değil o kadar ya.
6+4 müş yani bir de yaşım da var ya 36 yaşındayım. Ailede de var bir hafta takip edeyim bakayım.
 
Benim hamilelikte hep düşük oluyor (9/5 civarı) doktorum her zaman düşük olması çok iyi yüksek olmasın diyor. Ben normalde de düşük tansiyonlu olduğum için beni etkilemiyor çok. 12/8 üstü gebelikte pek istenmez yaşınız var mıydı? Takibini mutlaka yaptırın.
Maşallah darısı bizlere
Ultrasonun bir zararı yok ama uzun tuttukça ısı artıyor ve ilk haftalar bu ısı artışından kaçındıkları için Kısa süreli dinletiyorlar canım. Dediğin gibi bir kaç snlik dinlettiler hep bana da.
 
Bende kanama oldu hala daha oluyor. Ama doktorum bir sorun veya risk olmadığını söyledi. Kalp atışını da duyduk. Kesesi de düzgün. Yine de doktora gidip muayene olursan daha rahat olursun. Şahsen doktor sorun yok demiş olmasına rağmen ben hep tedirginim.
 
Yaş 36 ondandır bence de. Bakalım
 
Ah canım benim de bugün ilk çıkarışım oldu, gelmeyecek bulantı diye ümitlenmiştim ama,5+1
Senin daha erken başlamış bide ( tuzlu zeytin tuzlu peynir falan yedim bastırdı iyiyim şimdi ama sanırım sabahlari böyle açken devam edicek
 
Yok bugün ilk defa gidicem ben daha kesede görmedim siz peki
 
Ay kuzummm çok sevindim adına. Darısı başımıza inşallah
 
Yaş 36 ondandır bence de. Bakalım
Gebelik tansiyonu olabilir
Aynısını teyzem de yaşadı 41-42 yaşında doğum yaptı ilk haftalardan beri tansiyonu yüksekti yaş malesef etkiliyor.
Ama bir kerelik bir durum da olabilir yürüyerek vs gittiyseniz, yorulduysanız, hemen ölçüm yapıldıysa da yüksek çıkmış olabilir.
 
İnşallah hiçbir sorun olmadan hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza. Perşembe günü bakıcaz inşallah kese oluşumuna
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…