- 24 Kasım 2021
- 5.081
- 6.316
- 31
-
- Konu Sahibi Papatya0593
- #41.841
Aynen canım benim ki yürümüyor ama asla durmuyor hep elimden tut gezdir oturup 5 dk oyuncak oynama kalmadı, yemesi de sıkıntılı olmadığı için takmıyorum ya napayım benimkide aslında aynı kilo ama kilo verdi çünkü boy uzadı, gören kilo vermiş diyorBir yaş itibariyle yürümeye başladı ve o zamandan beri kilo alamıyor. Doktor da zayıflar bile demişti çünkü iki dk ya iki dk oturmuyor. Bir aydır değil iki aydır kilo almıyor oluyor bu durumda. Neyse sağlıklı olsunlar da ne yapalım
Bizimki de kapanmış 1 yaş aşısında sağlık ocağında kontrol etmişlerdi olması gereken demiştiKizlar sizin bebeklerin bıngıldak kısmı kapandı mı. Bizim 12. Ayda kapanmisti ben o zaman farkettim bilmiyorum belki daha once de kapanmis olabilir. Erken mi kapanmasi icin
sabah erken gitsen sıra alamıyor musun?Neredeyse 20 gün olacak ve reglim daha bitmedi doktora randevu bulamıyorum. Daha önce gayet duzenliydi günlerim, bu ay bi tuhaf bitmek bilmiyor. Ramazan dan önce kontrole de gitmiştim hiç bir sıkıntı yoktu.
Bu şekilde başına gelen var mı acaba
Yok malesf bi tek randevu. Koskoca şehirde hep bir doktor olur geçenlerde bir doktor daha geldi randevu yine bulunmuyor.sabah erken gitsen sıra alamıyor musun?
Randevu talebi at mhrs ye bide mutlaka alınır canım 8 gibi gitsen sıra vardır bi danışsana orda sekretere, bide gebelik testi yap bence, benim adet düzensizdi doğumdan sonra hep hatta dedim kesin değerlerim daha kötüye gidiyor ondan böyle falan bi önceki ay 13 gün sürdü adet o ay hamile kaldım, doktor dedi ki vücut kendini yeniliyor hamileliklerde işte, olumsuz bişey yoktur bnce ama genede ihmal etme tabiYok malesf bi tek randevu. Koskoca şehirde hep bir doktor olur geçenlerde bir doktor daha geldi randevu yine bulunmuyor.
Özel hastanede 1 tane tek var onunda doktoru çok berbat.
Mutlaka sıra alınıyordur canım ya herkes randevu alamıyor neticede. Bir de randevu için cumartesi saat 10’da bak mhrs ye. O saatte mutlaka açık oluyor, bulursun.Yok malesf bi tek randevu. Koskoca şehirde hep bir doktor olur geçenlerde bir doktor daha geldi randevu yine bulunmuyor.
Özel hastanede 1 tane tek var onunda doktoru çok berbat.
Olmasa yaparım testi. Lekenlenme faln değil ama bildiğin kırmızılar geliyor. Kistten şüphe ettim o da yani bilmiyorum ki hemen olur mu öyle.Randevu talebi at mhrs ye bide mutlaka alınır canım 8 gibi gitsen sıra vardır bi danışsana orda sekretere, bide gebelik testi yap bence, benim adet düzensizdi doğumdan sonra hep hatta dedim kesin değerlerim daha kötüye gidiyor ondan böyle falan bi önceki ay 13 gün sürdü adet o ay hamile kaldım, doktor dedi ki vücut kendini yeniliyor hamileliklerde işte, olumsuz bişey yoktur bnce ama genede ihmal etme tabi
Yok sıra verilmiyor. doktor ve sıra olmadığı için yıllardır muane olamayan kadınlar biliyorum.Mutlaka sıra alınıyordur canım ya herkes randevu alamıyor neticede. Bir de randevu için cumartesi saat 10’da bak mhrs ye. O saatte mutlaka açık oluyor, bulursun.
Özele gelecek olursak sonuçta gebelik takibi yapmayacak bi muayene olacaksın bakalım nedir ne değildir
Geçmiş olsun canımOlmasa yaparım testi. Lekenlenme faln değil ama bildiğin kırmızılar geliyor. Kistten şüphe ettim o da yani bilmiyorum ki hemen olur mu öyle.
Yok sıra verilmiyor. doktor ve sıra olmadığı için yıllardır muane olamayan kadınlar biliyorum.
Saat 10 da bakcam
Talep de açtım inşallah kısa zamanda dönüş olur bu hafta da kesilmezse özele giderin en kötü Artk
Tesekkur ederimBizimki de kapanmış 1 yaş aşısında sağlık ocağında kontrol etmişlerdi olması gereken demişti
Bizimkininki henüz kapanmamış. 18. Aya kadar kapanır deniyor ama genelde sanki daha erken kapanmış herkesinki. Ben de onu kafama taktım şimdiKizlar sizin bebeklerin bıngıldak kısmı kapandı mı. Bizim 12. Ayda kapanmisti ben o zaman farkettim bilmiyorum belki daha once de kapanmis olabilir. Erken mi kapanmasi icin
Bana da bizimki erken kapanmis gibi gelmisti zaten dogdugundan beri cok fazla genis bi alan degil gibiydiBizimkininki henüz kapanmamış. 18. Aya kadar kapanır deniyor ama genelde sanki daha erken kapanmış herkesinki. Ben de onu kafama taktım şimdi
Bizimkinin 8.ayda kapandı. Kendi doktorumuz 4.aydan sonra kapanabilir, normal dedi. Başka doktorlara da gittik hiçbir sıkıntı görülmedi, hepsi normal dedi. Fakat her ihtimale karşı d vitaminini biraz az dozda verdik.Kizlar sizin bebeklerin bıngıldak kısmı kapandı mı. Bizim 12. Ayda kapanmisti ben o zaman farkettim bilmiyorum belki daha once de kapanmis olabilir. Erken mi kapanmasi icin
Papatya da demisti sana canim gebelik olabilir diye onun da oyle kanamasi olmustu sanirim, istiyordun da bildigim kadariyla 2 gun sonra tekrarla bakalim testi vardir umarim saglikli bi gebelikŞuan şoktayım doktordan çıktım betahgc 167 çıkmış yani hamilelik var gibi. 20 günden fazladır kanamam var doktor 2 gün sonra tekrarlaman Lazm dedi. Kadın doğuma değil genel kan değerleri için dahiliye ye gelmiştim 2 gün sonra kan verip ptesi kesinlikle kadın doğuma görüneceğim.
Bu kadar kanama ve düşük değerle bebeğin durduğuna inanmıyorum büyük ihtimalle kimyasal gebelik olmuştur.