- 7 Nisan 2015
- 3.748
- 2.777
-
- Konu Sahibi Papatya0593
- #41.501
Ben tam yeni dinlenip uyumaya başlamıştım ki 2. OlduAmaan canları sağolsun canımbi yerde okudum anneler ilk 6 yıl zaten derin uyku uymuyormuş
Canım benim hormon problemlerim var zaten çok ara vermeyecektim ama hemen olmaz zaten bizim diye düşünüyordum , hemen oldu, dediğin gibi herkes 1 yaşta olsa 10 yaşta olsa anne hep haksızlık ediyor muyum diye düşünüyor diyor, başta zor olacak biliyorum ama tedaviye vs. gerek kalmadan olduğu için de mutluyum, inşallah üstesinden gelirim , zaten uyumuyordum uyumamYaaa hayırlı olsun maşallahsürpriz mi oldu bayadır giremedim. Şimdi senin mesajı gördüm ilk
Ben de her gün bakıyorum ama diş falan yokBen dişi bugün gördüminşallah diştir diyorum hatta 11 aylık olacak birkaç güne.
Benim de kızım harekeli yürümüyor ama sürekli bir yere tırmanma çabasında. Bizim tedavi amaçlı kask var da rahatım biraz kafasını çarpsa da
Evet canım operasyon filan geçirdi kızım benim 3 aylıkkenBen de her gün bakıyorum ama diş falan yokkask ne için canım, şekil bozukluğu mu vardı?
Geçmiş olsunEvet canım operasyon filan geçirdi kızım benim 3 aylıkken
Çok şükür her şey yolunda gidiyor. Doktorumuz 1 yaşına kadar dedi ama birkaç ay da geçebilir. Yürüsün deGeçmiş olsunşu an nasıl? Ne kadar daha kask takacak? Onun dışında neler yapıyorsunuz?
Yaa canım eğer öyle kafaya takacak şeyler olursa ben de takip etmiyorum görmezden geliyorum mesajları. Her çocuk kendine özel diyorum kendi kendimeÇok şükür her şey yolunda gidiyor. Doktorumuz 1 yaşına kadar dedi ama birkaç ay da geçebilir. Yürüsün deo kadar kullandum en gerekli zaman.
Gelişim olarak takip ederken burda geriliyordum. Korkularım vardı maalesef ondan uuzn süre girmedim. Gelişim geriliği olabiliyor bazen. Emekliyor , sıralıyor çok şükür. Anlamlı bazı kelimeleri var. Komutlara çok şükür tepki veriyor çoğunu anlıyor bence. Korkularım azaldı çok şükür. Normal süreçler olsa bu kadar takmazdım ama işte...Sizlerin nasıl gidiyor?
Bebekle cheesecake yapmak mı? Benim kızla bırak yiyecek bir şey yapmayı yemeğimi bile rahat yiyemiyorumYaa canım eğer öyle kafaya takacak şeyler olursa ben de takip etmiyorum görmezden geliyorum mesajları. Her çocuk kendine özel diyorum kendi kendime
Bir öğretmen arkadaşım var maşallah diyeyim bebeği öyle sakin öyle sakin ki onunla chesecake ler yapabiliyorbunu şu anlamda söylüyorum benimki inanılmaz hareketli, yemek yapamıyorum kaldı ki tatlı yapayım belki benim bebeğim öyle olsaydı çok endişe ederdim. O yüzden gerçekten bebekler çok şahsına münhasır.
Yeter ki iyi olsun canım, çözümü olan bir rahatsızlık. Zaten takmış bu zamana kadar, şurda birkaç ay daha sabır
O yüzden maşallah deyip geçiyoruzBebekle cheesecake yapmak mı? Benim kızla bırak yiyecek bir şey yapmayı yemeğimi bile rahat yiyemiyorum
Yasak olduğunu bilmiyordum. Her gün olmasa da ben de verdimKızlar biz kahvaltıda yeşillik muhakkak tüketiyoruz. Gülce de istiyor. Çiğ sebze yasak yazıyor internette. Sıkıntı olur mu? Şu an 10 aylık. 9 aylıkkenden beri yiyor. Akşam salatadaki marulu istiyor veriyoruz.
Ya bizimki de istiyor ama hala boğazına takılıyor birçok şey dişler yeni çıkıyor. Maşallah. Bence doktor görüşüm almak lazım.Kızlar biz kahvaltıda yeşillik muhakkak tüketiyoruz. Gülce de istiyor. Çiğ sebze yasak yazıyor internette. Sıkıntı olur mu? Şu an 10 aylık. 9 aylıkkenden beri yiyor. Akşam salatadaki marulu istiyor veriyoruz.
Yaa canım eğer öyle kafaya takacak şeyler olursa ben de takip etmiyorum görmezden geliyorum mesajları. Her çocuk kendine özel diyorum kendi kendime
Bir öğretmen arkadaşım var maşallah diyeyim bebeği öyle sakin öyle sakin ki onunla chesecake ler yapabiliyorbunu şu anlamda söylüyorum benimki inanılmaz hareketli, yemek yapamıyorum kaldı ki tatlı yapayım belki benim bebeğim öyle olsaydı çok endişe ederdim. O yüzden gerçekten bebekler çok şahsına münhasır.
Yeter ki iyi olsun canım, çözümü olan bir rahatsızlık. Zaten takmış bu zamana kadar, şurda birkaç ay daha sabır
Ne güzel haberSevgili Nisan anneleriiii normalde ben de aranızda olacaktım ama erkenden kaybettim meleğimiama o zamandan beri okuyorum mesajlarınızı insan ister istemez düşünüyor yaşasaydı ben de böyle olacaktım falan diye. Ve Allah nasip etti ben de bu ay hamileyim dualarınızı eksik etmeyin olur muuu? Rabbim ömrünüzü bahar eylesin bebişkeribizle sağlıklı sıhhatli nice güzel günleriniz olsun
Maşallah ne güzel haber, Allah nazarlardan saklasın, sağlıkla kolaylıkla kucağına almayı nasip etsinSevgili Nisan anneleriiii normalde ben de aranızda olacaktım ama erkenden kaybettim meleğimiama o zamandan beri okuyorum mesajlarınızı insan ister istemez düşünüyor yaşasaydı ben de böyle olacaktım falan diye. Ve Allah nasip etti ben de bu ay hamileyim dualarınızı eksik etmeyin olur muuu? Rabbim ömrünüzü bahar eylesin bebişkeribizle sağlıklı sıhhatli nice güzel günleriniz olsun
Aaa