2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Ay bizde gidemedik eşim çok yoğun bi dönemdeydi bende annemde kaldım ama çok şükür kalmadığını düşünüyorum canım geçti eğrilik görebiliyorum bükmüyor artık boynunu büyütmeyle düzeldi bence ama gene de götüreceğim aklımda , işler karıştı benim malum

Havalar çok sert canım haklısın. Güzel haberlerini bekliyoruz
İnşallah Canm ilgin için teşekkür ederim gidince buraya yazarım
Canım amiiin çok teşekkür ederim, yarın randevu aldım bakalım inşallah sağlıklıdır
Hakkında hayırlısı olsun
Çok şükür Canm. Evet bencede bi görün için rahat eder aklında kalmaz artık.

Yaa çok sevindim sağlıcakla gelsin Sen istiyordun zaten arayı açmadan diye hatırlıyorum Bizim için önden deneyimlersin her hamilelik farklı mı her bebek farklı mı Oğluşunun en iyi arkadaşı geliyor, güzelliklerle gelsin

Öyle canım da bu kadar erken cidden beklemiyordum en büyük korkum oğluma haksızlık etmek ya insan vicdanen sanki onun hakkını yemiş gibi hissediyor bilmiyorum

Öyle canım da bu kadar erken cidden beklemiyordum en büyük korkum oğluma haksızlık etmek ya insan vicdanen sanki onun hakkını yemiş gibi hissediyor bilmiyorum
Hangi yaşta gelirse gelsin kardeş olunca ister istemez tek çocuktaki kadar ilgi göstermek mümkün olmaz ama şimdi ikisi de bebek, tüm bilgilerin de taze olur. Yardım da alırsan, kayınvalide anne güçlerini birleştirsin, ooh mis gibi bakarsın Düşük tehlikesi olmadıkça emzirmeyi de bırakmazsın Allah kolaylık versin, kolaylaştırsın işlerini inşallah❤ ne zaman geliyor kısmetse yeni bebiş

Amin inşallah çok sağol canım bunları duymaya ihtiyacım var cidden, doktora daha gitmedim ama Eylül sonu gibi sanırım, adet düzensizdi o yüzden net bilmiyorum

Amin inşallah çok sağol canım bunları duymaya ihtiyacım var cidden, doktora daha gitmedim ama Eylül sonu gibi sanırım, adet düzensizdi o yüzden net bilmiyorum
Hayırlı olsun canım sağlıkla kavuş . Eminim çok rahat büyüteceksin. Genelde ilkinden farklı oluyor ikinciler.
Ne güzel aileniz büyüyor.

9 ay kontrolünde tahlil yaptırmayan var mı? Bugün biraz incindik... Damar yolu zor bulundu. Gerek var mıydı diye düşündüm

9 ay kontrolünde tahlil yaptırmayan var mı? Bugün biraz incindik... Damar yolu zor bulundu. Gerek var mıydı diye düşündüm
Kıyamam yavruya, geçmiş olsun
Biz halen yapmadık. Biraz geç gitmiştik kan için zaman dolmuştu. 1 yaşında yaparız dediler çokda önem vermediler. Sordum hani sıkıntı olmaz mı faln diye yok olmaz rutin birşey dediler

Teşekkür ederim. Herkes sorun yaşayacak diye bir şey yok elbette ama insan üzülüyor. Bizim bir hafta geçti aslında ama bakalım dedi doktor. Eksik falan çıkmasa bari

Teşekkür ederim. Herkes sorun yaşayacak diye bir şey yok elbette ama insan üzülüyor. Bizim bir hafta geçti aslında ama bakalım dedi doktor. Eksik falan çıkmasa bari
İnşallah çıkmaz. Olursa da sıkıntı değil takviyelerle olması gereken seviyeye gelir değerler

MelodiminEsi bestiron kaç damla? Markayı değiştirdim de. Kilo başına bir damla mı olacak?
Kg başına 2 damla şeklinde kullanıyoruz ama doktoruna danışmanda fayda var. Demirin fazlası iyi değil malum
Biz yaptırdık, yaptırılması taraftarıyım. Vitamin, demir değerleri ne seviyede bilinmesi oldukça önemli. Geçmiş olsun miniğe onlara değen ufacık iğne bizim canımızı fazlasıyla incitiyor ama ben aklıma hep şunu getiriyorum büyüdüğünde bu acıyı hatırlamıyor olacak

Benimki 7buçukta uyanıyor sabah. 10’da ilk uykusu 1.5 saat. 14.30’da ikinci uyku o da 1,5 saat sürüyor. Akşam da 19.30 gibi uyku sinyalleri başlıyor. 20.00-20.30 gibi uykuya geçmiş oluyor..

Nasibi varmış demek ki, hayırlı olsun. Bebiş 1.5 yaşına gelir minik doğana kadar inşallah kolayca geçirirsin süreci

Merhaba medela calmayı mamayla mı kullandınız? Bugün aldım ben de mama takviyesi için ama kullanma talimatında mama ile kullanılması önerilmez yazıyor. Sadece anne sütüyle mi kullanılıyor?

Tebrik ederim papatya kime gore neye gore erken boylesi kismetmis umarim surec senin icin cok rahat gecer bende seneye icin dusunuyorum ama tabi o zamanki psikolojik durumuma bagli

Tebrik ederim papatya kime gore neye gore erken boylesi kismetmis umarim surec senin icin cok rahat gecer bende seneye icin dusunuyorum ama tabi o zamanki psikolojik durumuma bagli
Canım teşekkür ederim, inan mantıklı düşünmeye kalksan kolay kolay verilmeyecek karar ama olunca da anladım ki ona da hemen bağlanıyorsun, keseyi göremedik henüz o kadar endişelendim ki dedim ne ara bu kadar istiyordum ne ara bağlandım, inşallah sağlıklıdır henüz keseyi göremedik anlayacağın

Papatya nasıl sevindim, Allah sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin sen çok beklemeden istiyordun sanki öyle hatırlıyorum. Senin de bilgilerin tazeyken beraber büyüyüp gidecekler ne güzel.

Canım insan ne kadar zaman geçse de kendini 2. Bebeğe hazırlayamıyor. 10 aylık da olsa 5.5 yaşında da olsa aynı korkular aynı telaşlar o yüzden iyi ki olmuş gerçekten senin adına çok sevindim

Çok teşekkür ederim canım aynen zaten amh sorunum vardı ya çok beklemeyecektim ama bu kadarı da süpriz oldu ama elhamdüllillah tabi uğraştırmadı Rabbim beni inşallah sağlıklıdır daha keseyi göremedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…