- 24 Kasım 2021
- 5.079
- 6.316
- 31
-
- Konu Sahibi Papatya0593
- #41.281
Ay bizde gidemedik eşim çok yoğun bi dönemdeydi bende annemde kaldım ama çok şükür kalmadığını düşünüyorum canım geçti eğrilik görebiliyorum bükmüyor artık boynunu büyütmeyle düzeldi bence ama gene de götüreceğim aklımda , işler karıştı benim malumAaa estağfurullah ne çekinmesi her konuda rahat ol
Yok gidemedik malesf o kadar kâr yağmış ki anlatamam. Gitmeye korkuyorum yollar aşırı buzlu oluyr:/. Bı ara da havalar iyiydi de eşim yurtdışına çıkmıştı tek gidemedim kaldı öyle. inşallah bi aksilik çıkmazsa haftaya gideriz. Gerçi ben hep önümüzdeki hafta diom bi türlü nasip olmadı gitmek.
Papatya0593 Canm sizde gidicektiniz 9. Ay da boynu için gittiniz mi oğlunun durumu nasıl ?;
İnşallah Canm ilgin için teşekkür ederimHavalar çok sert canım haklısın. Güzel haberlerini bekliyoruz
Hakkında hayırlısı olsunCanım amiiin çok teşekkür ederim, yarın randevu aldım bakalım inşallah sağlıklıdır
Çok şükür Canm. Evet bencede bi görün için rahat eder aklında kalmaz artık.Ay bizde gidemedik eşim çok yoğun bi dönemdeydi bende annemde kaldım ama çok şükür kalmadığını düşünüyorum canım geçti eğrilik görebiliyorum bükmüyor artık boynunu büyütmeyle düzeldi bence ama gene de götüreceğim aklımda , işler karıştı benim malum
Yaa çok sevindim sağlıcakla gelsinKızlar ben hamile olduğumu öğrendimOlumsuz yorum yapmamanızı rica ediyorum çünkü kabullenmek benim için de zor oldu, hassas bir dönem benim için, bence de erken şuan sadece ileride iyi ki diyeceksin yorumlarınızı bekliyorum bide sizle de paylaşmak istedim ya ne bilim sizden bişe saklıyor gibi hissediyorum, inşallah sağlıklıdır ve sağlıkla kucağıma alabilirim, dualarınızı bekliyorum
Öyle canım da bu kadar erken cidden beklemiyordum en büyük korkum oğluma haksızlık etmek ya insan vicdanen sanki onun hakkını yemiş gibi hissediyor bilmiyorumYaa çok sevindim sağlıcakla gelsinSen istiyordun zaten arayı açmadan diye hatırlıyorum Bizim için önden deneyimlersin her hamilelik farklı mı her bebek farklı mı Oğluşunun en iyi arkadaşı geliyor, güzelliklerle gelsin
Hangi yaşta gelirse gelsin kardeş olunca ister istemez tek çocuktaki kadar ilgi göstermek mümkün olmaz ama şimdi ikisi de bebek, tüm bilgilerin de taze olur. Yardım da alırsan, kayınvalide anne güçlerini birleştirsin, ooh mis gibi bakarsınÖyle canım da bu kadar erken cidden beklemiyordum en büyük korkum oğluma haksızlık etmek ya insan vicdanen sanki onun hakkını yemiş gibi hissediyor bilmiyorum
Amin inşallah çok sağol canım bunları duymaya ihtiyacım var cidden, doktora daha gitmedim ama Eylül sonu gibi sanırım, adet düzensizdi o yüzden net bilmiyorumHangi yaşta gelirse gelsin kardeş olunca ister istemez tek çocuktaki kadar ilgi göstermek mümkün olmaz ama şimdi ikisi de bebek, tüm bilgilerin de taze olur. Yardım da alırsan, kayınvalide anne güçlerini birleştirsin, ooh mis gibi bakarsınDüşük tehlikesi olmadıkça emzirmeyi de bırakmazsın Allah kolaylık versin, kolaylaştırsın işlerini inşallah❤ ne zaman geliyor kısmetse yeni bebiş
Hayırlı olsun canım sağlıkla kavuş . Eminim çok rahat büyüteceksin. Genelde ilkinden farklı oluyor ikinciler.Amin inşallah çok sağol canım bunları duymaya ihtiyacım var cidden, doktora daha gitmedim ama Eylül sonu gibi sanırım, adet düzensizdi o yüzden net bilmiyorum
Kıyamam yavruya, geçmiş olsun9 ay kontrolünde tahlil yaptırmayan var mı? Bugün biraz incindik... Damar yolu zor bulundu. Gerek var mıydı diye düşündüm
İnşallah çıkmaz. Olursa da sıkıntı değil takviyelerle olması gereken seviyeye gelir değerlerTeşekkür ederim. Herkes sorun yaşayacak diye bir şey yok elbette ama insan üzülüyor. Bizim bir hafta geçti aslında ama bakalım dedi doktor. Eksik falan çıkmasa bari
Kg başına 2 damla şeklinde kullanıyoruz ama doktoruna danışmanda fayda var. Demirin fazlası iyi değil malumMelodiminEsi bestiron kaç damla? Markayı değiştirdim de. Kilo başına bir damla mı olacak?
Biz yaptırdık, yaptırılması taraftarıyım. Vitamin, demir değerleri ne seviyede bilinmesi oldukça önemli. Geçmiş olsun miniğe9 ay kontrolünde tahlil yaptırmayan var mı? Bugün biraz incindik... Damar yolu zor bulundu. Gerek var mıydı diye düşündüm
Benimki 7buçukta uyanıyor sabah. 10’da ilk uykusu 1.5 saat. 14.30’da ikinci uyku o da 1,5 saat sürüyor. Akşam da 19.30 gibi uyku sinyalleri başlıyor. 20.00-20.30 gibi uykuya geçmiş oluyor..Kızlar bebişler uyandıktan sonra ilk uykunuz kaç saat sonra başlıyor, benim ki 1.5 saat sonra uykudan duramıyor göz ovuşturuyor biraz oyalayım diyorum yok, 9 da uyandı saat 10.30 uyumak istiyor , öyle olunca da saatler sarkıyor gece uykusuna kadar dayanamıyor 2. Uyku da erkene geldiği için
Nasibi varmış demek ki, hayırlı olsun. Bebiş 1.5 yaşına gelir minik doğana kadar inşallah kolayca geçirirsin süreciKızlar ben hamile olduğumu öğrendimOlumsuz yorum yapmamanızı rica ediyorum çünkü kabullenmek benim için de zor oldu, hassas bir dönem benim için, bence de erken şuan sadece ileride iyi ki diyeceksin yorumlarınızı bekliyorum bide sizle de paylaşmak istedim ya ne bilim sizden bişe saklıyor gibi hissediyorum, inşallah sağlıklıdır ve sağlıkla kucağıma alabilirim, dualarınızı bekliyorum
Merhaba medela calmayı mamayla mı kullandınız? Bugün aldım ben de mama takviyesi için ama kullanma talimatında mama ile kullanılması önerilmez yazıyor. Sadece anne sütüyle mi kullanılıyor?Ben de dogdugundan beri mama meme karisik gidiyorum hanimin gonlu o an ne cekiyosauzanarak guzel aliyolar bi deneyim kucakta degil de.Ben golden goat kullaniyorum memnunum diger mamalara gore icerigi temiz keci sutlu birde.Ben medela calma biberona gectim evde vardi yurtdisindan almistim bilmeden ozelligini meger cok zor cekilen bir biberonmus meme reddi yapmiyomus bu yuzden.Turkiyede cok pahali ama 1 biberon 1000 tl sanirim ama imkaniniz olursa bi alip deneyin ben 15 gundur onu kullaniyorum kizin meme istegi artti.Ama tabi biberondan mi yoksa hergun degisen huyundan suyundan mi bilemiyorum
Tebrik ederim papatyaKızlar ben hamile olduğumu öğrendimOlumsuz yorum yapmamanızı rica ediyorum çünkü kabullenmek benim için de zor oldu, hassas bir dönem benim için, bence de erken şuan sadece ileride iyi ki diyeceksin yorumlarınızı bekliyorum bide sizle de paylaşmak istedim ya ne bilim sizden bişe saklıyor gibi hissediyorum, inşallah sağlıklıdır ve sağlıkla kucağıma alabilirim, dualarınızı bekliyorum
Canım teşekkür ederim, inan mantıklı düşünmeye kalksan kolay kolay verilmeyecek karar ama olunca da anladım ki ona da hemen bağlanıyorsun, keseyi göremedik henüz o kadar endişelendim ki dedim ne ara bu kadar istiyordum ne ara bağlandım, inşallah sağlıklıdır henüz keseyi göremedik anlayacağınTebrik ederim papatyakime gore neye gore erken boylesi kismetmis umarim surec senin icin cok rahat gecer bende seneye icin dusunuyorum ama tabi o zamanki psikolojik durumuma bagli
Kızlar ben hamile olduğumu öğrendimOlumsuz yorum yapmamanızı rica ediyorum çünkü kabullenmek benim için de zor oldu, hassas bir dönem benim için, bence de erken şuan sadece ileride iyi ki diyeceksin yorumlarınızı bekliyorum bide sizle de paylaşmak istedim ya ne bilim sizden bişe saklıyor gibi hissediyorum, inşallah sağlıklıdır ve sağlıkla kucağıma alabilirim, dualarınızı bekliyorum
Papatya nasıl sevindim, Allah sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsinÖyle canım da bu kadar erken cidden beklemiyordum en büyük korkum oğluma haksızlık etmek ya insan vicdanen sanki onun hakkını yemiş gibi hissediyor bilmiyorum
Çok teşekkür ederim canım aynen zaten amh sorunum vardı ya çok beklemeyecektim ama bu kadarı da süpriz oldu ama elhamdüllillah tabi uğraştırmadı Rabbim beni inşallah sağlıklıdır daha keseyi göremedikPapatya nasıl sevindim, Allah sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsinsen çok beklemeden istiyordun sanki öyle hatırlıyorum. Senin de bilgilerin tazeyken beraber büyüyüp gidecekler ne güzel.
Canım insan ne kadar zaman geçse de kendini 2. Bebeğe hazırlayamıyor. 10 aylık da olsa 5.5 yaşında da olsa aynı korkular aynı telaşlar o yüzden iyi ki olmuş gerçekten senin adına çok sevindim