- 20 Şubat 2010
- 32.895
- 6.243
- Konu Sahibi Papatya0593
- #41.301
Kızlar ben hamile olduğumu öğrendim Olumsuz yorum yapmamanızı rica ediyorum çünkü kabullenmek benim için de zor oldu, hassas bir dönem benim için, bence de erken şuan sadece ileride iyi ki diyeceksin yorumlarınızı bekliyorum bide sizle de paylaşmak istedim ya ne bilim sizden bişe saklıyor gibi hissediyorum, inşallah sağlıklıdır ve sağlıkla kucağıma alabilirim, dualarınızı bekliyorum
Ayyyy çok sevindim ya. Sen zaten istiyordun. Valla bence çok iyi olmuş. Evet çok çok zor fakat bütün arkadaşlarım çocukların arasındaki yaş farkını açmadan doğurmak en iyisi, biz 4-5 yıl bekleyip hata ettik diyor.
Hele ki en kötüsü 4 yaş diyorlar. 4 yaş arada abi abiliğini abla ablalığını yapamıyor. Çok ara bi dönem ve büyük çocuğa yazık oluyor diyorlar. Ama 1.5-2 yaş olsa beraber büyürler diyorlar. Ben de kardeşimden 4 yaş büyüğüm ve cidden çocukken çok tartışırdık ve ona küçükken ablalık yapamadım. Kendim de anlamıyordum çünkü. Şimdi harika aramız tabii o ayrı mesele. Bunu da 2.bebek konusunu düşünen anneler için yazdım.
Ama Ben kesinlikle kaldıramam bu kadar erken. Daha ne bedenen ne de kafa olarak kendime gelemediğimi düşünüyorum çünkü. Hayatım hıphızlı akıp gidiyor sadece şu an. Ama nasıl olup bitiyor anlamıyorum. Fakat keşke benim de gücüm olsaydı da bi tane daha doğursaydım arayı açmadan. O yüzden seni tebrik ediyorum. sağlıcakla doğsun evlat dünyadaki ennn güzel en tatlı şey. Daha ötesi yok.