- 29 Aralık 2018
- 575
- 732
-
- Konu Sahibi Papatya0593
- #41.241
SormaIşığın gitmesi de tam zamanını bulmuş
Güldü şımarıklk yaptı dedin ya sana mı yoksa karşı da öyle herhangi bir yere boşluğa mı yaptı o hareketleri. Benim kız dün biraz abarttı korktum bayaa
Geçicidir canım ya el kadar bebeğe ne olacak bolca okuNormalde sadece izlerdi dün de bu hareketleri yaptı ayni şekilde konuşmaya çalıştı faln tedirgin oldum bi kaç arkadaşıma sordum normal dedi ama o an hiç normal gelmedi:/
İçime su serptin valla çok sağolSormaDolapta bir noktaya bakarak yaptı kim bilir neye benzetiyorlarda böyleler yoksa bişey olcağından değil
Aynen bi Ayetel Kürsi faln okuyayim. Sağol canımGeçicidir canım ya el kadar bebeğe ne olacak bolca okubir noktaya takılmıştır o an
VivaLaJuicy hepsiburadada pure swan arıtmalı duş başlığı diye bir şey gördüm, yorumlarda alerji ve egzamaya iyi geldiği yazılmış, belki denemek istersin kızın için
Normalde sadece izlerdi dün de bu hareketleri yaptı ayni şekilde konuşmaya çalıştı faln tedirgin oldum bi kaç arkadaşıma sordum normal dedi ama o an hiç normal gelmedi:/
Evet o şekilde normal ama diyorm ya sanki biri varmış gibi el uzattı şirinlk yaptı takip etti kendime çevirdim meme al dedim bile yine kendini çevirip tavanı izlemeye takip etmeye devam etti. Yani bilmiyorum bu 3 tür aşırı ilgimi çekiyor dün ki durum da çok daha abartılı olunca çekindimBenim kızım da bazen öyle kendi kendine gülüyor ama karşıda biri varmış gibi yapmadı hiç sanki. Ben de bi gözlemleyeyim. Belki gözümden kaçmıştır. Bence normaldir bu durum. Acayip gelmedi banayani bebekler kendi kendine neşelenip şirinlikler yapıyor sonuçta.
3 4 saat sonra başlıyor ama uykusunu almadan erken uyanırsa 1, 1.5 satte başlıyor uyku için mizmizlanmalarKızlar bebişler uyandıktan sonra ilk uykunuz kaç saat sonra başlıyor, benim ki 1.5 saat sonra uykudan duramıyor göz ovuşturuyor biraz oyalayım diyorum yok, 9 da uyandı saat 10.30 uyumak istiyor , öyle olunca da saatler sarkıyor gece uykusuna kadar dayanamıyor 2. Uyku da erkene geldiği için
Bizim de aynı canım max. 1.5 saat sonra uykuya gidiyor diğer uyku aralarıda en fazla 2.5 saat ama bizimki 40dk 1 saat arası uyuyor hep öyle uzun uykumuz hiç yokKızlar bebişler uyandıktan sonra ilk uykunuz kaç saat sonra başlıyor, benim ki 1.5 saat sonra uykudan duramıyor göz ovuşturuyor biraz oyalayım diyorum yok, 9 da uyandı saat 10.30 uyumak istiyor , öyle olunca da saatler sarkıyor gece uykusuna kadar dayanamıyor 2. Uyku da erkene geldiği için
Bizim de öyle canım bugün sadece akşam uykusunu 1.5 saati geçirdi uyku süresi, yavaş yavaş tek uykuya düşüp süreyi uzatacaklar uyuma diye biliyorum aman gece iyi uyusunda gündüz az uyusun sorun değilBizim de aynı canım max. 1.5 saat sonra uykuya gidiyor diğer uyku aralarıda en fazla 2.5 saat ama bizimki 40dk 1 saat arası uyuyor hep öyle uzun uykumuz hiç yok
8.30 gibi kalkıyoruz aslında daha erken uyanıyor ama ben bir şekilde uyutmaya çalışıyorum memede. Sonra ilk uykusu 11.30-12.00 gibi oluyor o arada uyumuyor malesefKızlar bebişler uyandıktan sonra ilk uykunuz kaç saat sonra başlıyor, benim ki 1.5 saat sonra uykudan duramıyor göz ovuşturuyor biraz oyalayım diyorum yok, 9 da uyandı saat 10.30 uyumak istiyor , öyle olunca da saatler sarkıyor gece uykusuna kadar dayanamıyor 2. Uyku da erkene geldiği için
Eğer çok erken uyanmışsa 1.5-2 saat sonra ilk uykusuna yatıyor ama vaktinde uyanmışsa 3-3.5 saat tüm uyku aralıklarıKızlar bebişler uyandıktan sonra ilk uykunuz kaç saat sonra başlıyor, benim ki 1.5 saat sonra uykudan duramıyor göz ovuşturuyor biraz oyalayım diyorum yok, 9 da uyandı saat 10.30 uyumak istiyor , öyle olunca da saatler sarkıyor gece uykusuna kadar dayanamıyor 2. Uyku da erkene geldiği için
Kızlar bebişler uyandıktan sonra ilk uykunuz kaç saat sonra başlıyor, benim ki 1.5 saat sonra uykudan duramıyor göz ovuşturuyor biraz oyalayım diyorum yok, 9 da uyandı saat 10.30 uyumak istiyor , öyle olunca da saatler sarkıyor gece uykusuna kadar dayanamıyor 2. Uyku da erkene geldiği için
8.30 gibi kalkıyoruz aslında daha erken uyanıyor ama ben bir şekilde uyutmaya çalışıyorum memede. Sonra ilk uykusu 11.30-12.00 gibi oluyor o arada uyumuyor malesef
Eğer çok erken uyanmışsa 1.5-2 saat sonra ilk uykusuna yatıyor ama vaktinde uyanmışsa 3-3.5 saat tüm uyku aralıkları
Bizde heralde bi geçiş sürecindeydik kızlar düzeldik , 9 da kalkıp 12 de uyuyor bide 3-4 gibi , akşam 9 da yatıyor, ama gece 6-7 civarı baya uyanıyor dönüp vıkırdanıp duruyor bende namaz için kalktığımdan onuda kalkındırıyorum 40 dk fln oyalanıp geri yatıp 9 da kalkıyoruz ama gece uyanıp meme emiyor hala benim ki o mod aynıBenimki 2,5-3 saat duruyor. Bazen daha erken ya da daha geç de olabiliyor.
Birşey sokmuş gibi böcek faln olabilir miKızlar merhaba, kızımın kolunda böyle bi şey çıktı. Başka bi yerinde yok. Ne olabilir ki acaba doktora götürmeli miyim
Evde öyle gördüğüm sinek böcek gibi hiçbi şey olmadı. Ama bilemiyorumBirşey sokmuş gibi böcek faln olabilir mi
Ne yaptınız doktora gittiniz mi? Geçmiştir umarım kıyamam kuzuyaEvde öyle gördüğüm sinek böcek gibi hiçbi şey olmadı. Ama bilemiyorum