2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Sorma Dolapta bir noktaya bakarak yaptı kim bilir neye benzetiyorlarda böyleler yoksa bişey olcağından değil

Normalde sadece izlerdi dün de bu hareketleri yaptı ayni şekilde konuşmaya çalıştı faln tedirgin oldum bi kaç arkadaşıma sordum normal dedi ama o an hiç normal gelmedi:/
Geçicidir canım ya el kadar bebeğe ne olacak bolca oku bir noktaya takılmıştır o an

VivaLaJuicy hepsiburadada pure swan arıtmalı duş başlığı diye bir şey gördüm, yorumlarda alerji ve egzamaya iyi geldiği yazılmış, belki denemek istersin kızın için

Teşekkür ederim düşünüp yazdığın için. Çok naziksin. o başlığı favorilerime eklemiştim ama şimdilik içme suyuyla yıkıyoruz. Sorun yok gibi. Yoksa onu alacaktım.

Normalde sadece izlerdi dün de bu hareketleri yaptı ayni şekilde konuşmaya çalıştı faln tedirgin oldum bi kaç arkadaşıma sordum normal dedi ama o an hiç normal gelmedi:/

Benim kızım da bazen öyle kendi kendine gülüyor ama karşıda biri varmış gibi yapmadı hiç sanki. Ben de bi gözlemleyeyim. Belki gözümden kaçmıştır. Bence normaldir bu durum. Acayip gelmedi bana yani bebekler kendi kendine neşelenip şirinlikler yapıyor sonuçta.

Evet o şekilde normal ama diyorm ya sanki biri varmış gibi el uzattı şirinlk yaptı takip etti kendime çevirdim meme al dedim bile yine kendini çevirip tavanı izlemeye takip etmeye devam etti. Yani bilmiyorum bu 3 tür aşırı ilgimi çekiyor dün ki durum da çok daha abartılı olunca çekindim

Kızlar bebişler uyandıktan sonra ilk uykunuz kaç saat sonra başlıyor, benim ki 1.5 saat sonra uykudan duramıyor göz ovuşturuyor biraz oyalayım diyorum yok, 9 da uyandı saat 10.30 uyumak istiyor , öyle olunca da saatler sarkıyor gece uykusuna kadar dayanamıyor 2. Uyku da erkene geldiği için

3 4 saat sonra başlıyor ama uykusunu almadan erken uyanırsa 1, 1.5 satte başlıyor uyku için mizmizlanmalar

Bizim de aynı canım max. 1.5 saat sonra uykuya gidiyor diğer uyku aralarıda en fazla 2.5 saat ama bizimki 40dk 1 saat arası uyuyor hep öyle uzun uykumuz hiç yok

Bizim de aynı canım max. 1.5 saat sonra uykuya gidiyor diğer uyku aralarıda en fazla 2.5 saat ama bizimki 40dk 1 saat arası uyuyor hep öyle uzun uykumuz hiç yok
Bizim de öyle canım bugün sadece akşam uykusunu 1.5 saati geçirdi uyku süresi, yavaş yavaş tek uykuya düşüp süreyi uzatacaklar uyuma diye biliyorum aman gece iyi uyusunda gündüz az uyusun sorun değil

8.30 gibi kalkıyoruz aslında daha erken uyanıyor ama ben bir şekilde uyutmaya çalışıyorum memede. Sonra ilk uykusu 11.30-12.00 gibi oluyor o arada uyumuyor malesef

Eğer çok erken uyanmışsa 1.5-2 saat sonra ilk uykusuna yatıyor ama vaktinde uyanmışsa 3-3.5 saat tüm uyku aralıkları

Benimki 2,5-3 saat duruyor. Bazen daha erken ya da daha geç de olabiliyor.

8.30 gibi kalkıyoruz aslında daha erken uyanıyor ama ben bir şekilde uyutmaya çalışıyorum memede. Sonra ilk uykusu 11.30-12.00 gibi oluyor o arada uyumuyor malesef

Eğer çok erken uyanmışsa 1.5-2 saat sonra ilk uykusuna yatıyor ama vaktinde uyanmışsa 3-3.5 saat tüm uyku aralıkları

Benimki 2,5-3 saat duruyor. Bazen daha erken ya da daha geç de olabiliyor.
Bizde heralde bi geçiş sürecindeydik kızlar düzeldik , 9 da kalkıp 12 de uyuyor bide 3-4 gibi , akşam 9 da yatıyor, ama gece 6-7 civarı baya uyanıyor dönüp vıkırdanıp duruyor bende namaz için kalktığımdan onuda kalkındırıyorum 40 dk fln oyalanıp geri yatıp 9 da kalkıyoruz ama gece uyanıp meme emiyor hala benim ki o mod aynı

Kızlar merhaba, kızımın kolunda böyle bi şey çıktı. Başka bi yerinde yok. Ne olabilir ki acaba doktora götürmeli miyim

Eklentiler

• IMG_1297.jpeg
    75,6 KB · Görüntüleme: 40
Bir yere gittiğinizde uyku düzeniniz bozuluyor mu? Cumartesi günü kayınvalidemlerdeydik. Öğlen 2 saat uyumuştu uyandıktan sonra gittik. Sonraki uykusunu orada uyuyamadı dalamadı bir türlü. Son zamanlarda akşam 9 civarı uyuyor. 7 gibi şekerleme yaptı yarım saat kırk dk kadar. Uyanınca eve geldik normal saatinde uyudu sorun yok. Ama iki gündür tek uyku yapıyor. Bugün de aylar sonra ilk defa akşam 7 buçukta uyudu. Kesin uyanacak ve uyumayacak diye korkuyordum ki uyandı ve geri uyudu. Bu sefer de sabahın kör vakti uyanır diye korkmaya başladım Bu saatlerde yatıp da sabaha kadar uyuyan bebecikleriniz için erken uyanmıyor derseniz rahatlayacağım Erken uyanırsa yarın iki uykuya geçer mi geçmez mi... Geçmezse o zaman ne yaparııımm kafamda deli sorular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…