- Konu Sahibi Papatya0593
- #41.221
Gündüzleri ne zaman memede uyusa yarım saatte tık diye uyanıyordu. Emziğe alıştırmaya başlamam o sebepten oldu. Emziği nasıl bıraktırırım şimdiden onun tedirginliği var ilerisi için. İlla bir şeyleri bıraktıracağız :)Canım biz doğduğumuzdan beri memede uyumaya alıştık öyle gidiyor ya asla emzik almadı, biraz benden kaynaklandı, bizde uyanır uyanmaz genirir pırt yaparız sabaha kadar emmekten nasıl doluyorsa karın valla bende yaşını bekliyorum giderek azaltacağım azcık aklı ersinde şimdi kabul etmiyor başka bişey
Kesinlikle katılıyorum. Görüntülü görüşmede büyüklerimizle konuşurken bir de bazen fotoğraf çekinirken telefonu tanıdı. Alınca ne yapacak diye merak edip bakmışlığım oldu hep ağzına götürüyor. Bir şeyler açmamı isteyecek bilinçte olduğunu düşünmüyorum. Nasıl ki meme reddi olmasın diye sakin bir yerde emzirmemizi öneriyor doktorlar, yemek konusunun da sakin bir yerde yapılması gerektiğini düşünüyorum. Eline oyalansın diye oyuncak bile vermem. Tüm dikkatini yemeğe çekiyorum çok güzel yiyor hatta yemeğini vermeden önce heyecanlanıyor. Bebekler sünger gibi nasıl alıştırırsak öyle devam ederler ve onu olması gereken zannederlerVermeyin canım ya şunun şurasında iki sene max seviye koruyacağız. Bak benim sabahtan akşama tüm gündüz kuşağını izleyen, akşam gözünü haberlerden ayırmayan annem bile biz kural koyduğumuz için asla açmıyor.
Hadi babaanne anneanne dede dinlemedi veya pasif olarak maruz kaldı neyse de babası yapmasın