2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Ay kıyamam ki ya kilo alımı vs iyi benimkinin vicdan yaparım veremem gibi geliyor , nasıl önerdi yatmadan mı içir dedi
Geçenki kontrolden beri 700 gr almış benimki de. Evet yatmadan önce bir doz verebiliriz dedi. Ay ne bileyim, çocuk da bir rahat uyusun istiyorum, deneyeyim mi diye düşünüyorum Bence öyle de uyanacak, burada bir arkadaş denemişti diye hatırlıyorum
Çok mu sık uyanıyor? Emziriyor muydun?
Bu aralar saat başına döndü, yat kalk yat kalk uyuyoruz. Huy edindi gız

O saat başı uyanmaları ben de yaşadım ve ekstra süt hatta mama da denedim ama yine de uyandı istersen bi dene en azından

Canım ben muhallebi tarzı yapıp yedirip yatırıp uyandı bence de huy ya açlık değil ki dertleri 700 gr çok iyi zaten

O saat başı uyanmaları ben de yaşadım ve ekstra süt hatta mama da denedim ama yine de uyandı istersen bi dene en azından
Ya saate bakıyorum mesela cidden 1-1.5 saat max yani 45 dk da olduğu oluyor, uyku döngülerini atlayamıyorlar bence ya her döngüde uyanıp beni tekrar uyut diyorlar W woodhousemma

Mamalar da koca kutuymuş yav, tek seferlik deneme boy olsaymış keşke bana da uyanır gibi geliyor
Canım ben muhallebi tarzı yapıp yedirip yatırıp uyandı bence de huy ya açlık değil ki dertleri 700 gr çok iyi zaten
Evet instada karşıma çıkıyor gece uyutan mama tarifleribir tur da ondan deneyebilirim,
Ya saate bakıyorum mesela cidden 1-1.5 saat max yani 45 dk da olduğu oluyor, uyku döngülerini atlayamıyorlar bence ya her döngüde uyanıp beni tekrar uyut diyorlar W woodhousemma
Memeye gelene kadar da o ağlama artıyor, pışpışla dolaşmayla asla dalmıyor uykuya geri Böyle bebeklerde en fazla ne kadar sürer acaba, bi zaman bilsem de geri saysam, son 1.5 yıl gibi bir tanıdığım memeden kesilene kadar kalkar diyordu aboovv

Benim de 2 saatte bir uyanıyor, 1 saatte bir de oluyor. Mama denedik. Hiçbir şey değişmedi. Bıraktım ben de canım. İki gecedir 4 gibi kalkıyor. 2-3 saat uyumak istemiyor. Gülüyor, oyun oynamak istiyor. Yeni yeni huylar

8. ayla beraber bizde de gece 1-3 arası uyanma başladı naptıysak uyumuyor izin versem kalkıp oyun oynayacak inşallah geçicidir bu durum

Canım seni çok iyi anlıyorum ya bazen babayı kabul ediyor ama bazen çığlık kıyamet sadece beni ve memeyi istiyor bana da ne zaman memeyi bırakır o zaman uyur dendi

Benim kızın üstteki diş etlerinde 6 tane beyaz kabarcık var onlar diş mi oluyor acaba nette baktım öyle kabaran diş eti fotosu göremedim hiç, sizler bilirisnz

Açtım diyorum yolları diyorum 2. Bebe geliyor dersem şaşırmayın hem olmasından korkuyorum hem olmamasından o kadar karışığm ki hayırlısı deyip akışa bıraktım
Hayırlısı olsun canım nasipse bir yaş olduktan sonra düşünüyorum ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…