2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Kızlar bebeklerinizin gelişimi nasıl? Kaç ay kaç günlükler, bununla birlikte emekleme var mı, desteksiz oturuyor mu, söylediği bababa dedede gibi kelimeri var mı, el sallama, gel gel yapma gibi hareketleri var mı?
Biizm bebeler arasında 3 gün var emekle dışında herşey tam yazdığın gibi Canm elle gel gel yapıyor, işaret parmağıni bi tek kaldırıp onunla ilgileniyor. Aynı şekilde sesler de çıkarıyor. 2 gündür de direk ya sırt üstü ya yüz üstü atıyor kendini sanırsam emekleme çabaları bunlar 🧿

Çok. Ama benim kızda süt alerjisi çıktı sonra. Bence o zamanlarda da vardı alerji. Biz fark edemedik. Diyet yapıyorum şimdi. Geçen deneme amaçlı kaşarlı tost yedim. Bütün gün kustu. Sizde de alerji vardır belki.
Canım denemeye süt merdiveni var internete yazınca çıkıyor bir anda öyle denememen lazım o merdivene göre ilk bisküvi ile başlanıyor şuan biz peynirli poğaçada takıldık bekleyişteyim ama pişmiş kek gibi şeyleri tüketiyoruz bir anda peynir süt gibi şeyler denersen bağırsakları yorulur ve tepki verirmiş

Benimkide biraz öyle canım istediği zaman kafasını dik tutuyor ama öne doğru mesela birşey falan bakarken oynarken kafa hemen sağa meyil ediyor
Bide mesela bebek arabasında yaslı giderken bakıyorum hep sağa kaymış boynu
Ona da dikkat edebilirsin
Bizimkide pusette hep kafa saga giderdi:) mama sandalyesinde bile hala kafayi geriye atipda oturamiyor. Kasikla mama vericem basini one egiyor. Kafa kasiga dogru gidiyor anlayacagin:)) bizim kontrolde 9cu ayda bakalim

Kızlar bebeklerinizin gelişimi nasıl? Kaç ay kaç günlükler, bununla birlikte emekleme var mı, desteksiz oturuyor mu, söylediği bababa dedede gibi kelimeri var mı, el sallama, gel gel yapma gibi hareketleri var mı?
Desteksiz oturuyor baba dede diyor. El sallama soyle kendi elini baya inceliyor ceviriyor falan:) ama gel gel falan yok. Diyelim baskasinin kucaginda gel gel diyorum gelmiyor:)))

Canım 7.5 aylığız desteksiz uzun süredir oturuyor, bay bay arada yaptığı oldu ama her dediğim de yapmıyor, gel gel yapma konuşma yok, emekleme de yok 😅

Canım denemeye süt merdiveni var internete yazınca çıkıyor bir anda öyle denememen lazım o merdivene göre ilk bisküvi ile başlanıyor şuan biz peynirli poğaçada takıldık bekleyişteyim ama pişmiş kek gibi şeyleri tüketiyoruz bir anda peynir süt gibi şeyler denersen bağırsakları yorulur ve tepki verirmişı
Biliyorum canım. Biz de kek gibi şeylerdeyiz şu an. O an canım istedi yedim.

Doktor vitagilfer vermişti. Aylardır kullanıyoruz canım. Temiz içerik değil mi? Değiştireyim mi?
D vitamini de forbiome minies D.
Canım söylediğin ilacı hiç kullanmadım fikrim yok. Baştan beri demir olarak Bestiron kullanıyoruz içeriği temiz ve kan değeri çok güzel çıktı. Endişen varsa tavsiye ederim☺️
Malum ilaçlar, damlalar çok pahalı, d vitamini olarak pedia-d kullanıyorum reçete ile alıyoruz. ☺️

X