- 24 Kasım 2021
- 5.080
- 6.316
- 31
- Konu Sahibi Papatya0593
- #40.821
Kızlar ya bi tanıdığın bebeği 5 aylık döne döne bi güzel ilerliyor benim ki 8 aylık daha öyle döndüğünü görmedim her çocuk farklı kimseyle kıyaslama der misiniz lütfen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dönmek istemiyordur canım. Yapamayacak olsa mutlaka fark ederdinKızlar ya bi tanıdığın bebeği 5 aylık döne döne bi güzel ilerliyor benim ki 8 aylık daha öyle döndüğünü görmedim her çocuk farklı kimseyle kıyaslama der misiniz lütfen
her çocuk farklı kimseyle kıyaslama :))))Kızlar ya bi tanıdığın bebeği 5 aylık döne döne bi güzel ilerliyor benim ki 8 aylık daha öyle döndüğünü görmedim her çocuk farklı kimseyle kıyaslama der misiniz lütfen
Gebe kalınca kendi bırakır zaten 6 ayı tamamladık ya o konuda içim rahatRprnn bende 1 yaşta bırakmayı düşünüyorum korunmayı ya şimdi meme delisi memeyi falan bırakmak zorunda kalırsa beni çiğ çiğ yer korkuyorum biraz bekleyeyim o yüzden
5 ay da çok erken ya benim ki yeni Yeni kendini yerlere atmaya başladı sırt üstü yüz üstü deniyor birşeyler ama ilerleme yokKızlar ya bi tanıdığın bebeği 5 aylık döne döne bi güzel ilerliyor benim ki 8 aylık daha öyle döndüğünü görmedim her çocuk farklı kimseyle kıyaslama der misiniz lütfen
Benim kizim suan 8 ay 3 gunluk desteksiz oturuyor emekliyor biyerlere tutunup kalkiyor. Dede baba mama diyor arada. El sallama yok. Bir de elcipi elcipi yapmayi ogrendiKızlar bebeklerinizin gelişimi nasıl? Kaç ay kaç günlükler, bununla birlikte emekleme var mı, desteksiz oturuyor mu, söylediği bababa dedede gibi kelimeri var mı, el sallama, gel gel yapma gibi hareketleri var mı?
Maşallah elcipi ne onu anlamadımBenim kizim suan 8 ay 3 gunluk desteksiz oturuyor emekliyor biyerlere tutunup kalkiyor. Dede baba mama diyor arada. El sallama yok. Bir de elcipi elcipi yapmayi ogrendi
Biz elcipi elcipi diye sarki soyluyoruz o alkis yapiyoMaşallah elcipi ne onu anlamadım
Canım diğer konuda da yazdım sana. Dönüşümlü olarak calpol dolven verebilirsin. Boğazından dolayı ateş oluyor sanırım, antibiyotiksiz geçmez ya bizimki de geçmemiştiKızlar benim oğlan gece uyumadı dün sabah aniden ateşlendi calpol falanda çok düşürmedi acile götürdüm boğaz kızarık faranjit dedi dolvenle düşürüp soğuk uygulama yaptırarak eve yolladılar , görünürde ishal ve ateş var, solvent i veriyorum 2-3 saat sonra tekrar ateş yükseliyor, antibiyotik te verdi doktor önce kullanmak istemedim ama baktım kötü sabah verdim gene ateşi 39 a çıktı, bide acilde hiçbişe yapmadılar yani ateş ölçerleri bile bozuk doktor o ateş ölçümüne güvenmiyorum zaten dedi, küçük bi yerdeyim tek devlet hastanesi var, bide çocuk kaç zamandır evdeydi kimseyi görmedi kimse hasta değil nerden aldı bu hastalığı anlamadım, tekrar acile mi götüreyim fitil falan mı isteyeyim bi akıl verin ne kötüymüş hastalık ilk kez olduk 3 e oldu duşa soktuğum en iyi duş düşürüyor 6 saat geçemeden de ateş düşürücü vermemeye çalışıyorum bide
Bizimki de 8 ay 8 günlük. Yaklaşık 5.5 aylıktan beridir sürünüyor, desteksiz oturuyor, tutunarak ayağa kalkabiliyor, bi yerlere tutunarak o hat boyunca yürüyor. Anne, baba, mama, cici, Allahallah, gel diyor. Hatta her altını açtığımda kaka var mı çiş var mı diye soruyorum. Kaka yaptığını farkettiğimde her seferinde kaka mı yapıyorsun diye soruyorum. Ne zaman altını açsam kaka diyor. Çak, gel gel ve cici hareketi yapıyor. Öpeyim deyince yanağını uzatıyor. Hadi atta gidelim ya da pisi pisi gel deyince heyecanlanıyoruz. Sitenin bahçesinde pisilere gel gel yapa yapa dolanıyoruz. Bizde durum böyle..Kızlar bebeklerinizin gelişimi nasıl? Kaç ay kaç günlükler, bununla birlikte emekleme var mı, desteksiz oturuyor mu, söylediği bababa dedede gibi kelimeri var mı, el sallama, gel gel yapma gibi hareketleri var mı?
Ahh çok geçmiş olsun canım inşallah tez zamanda iyileşir ilaçlardan başka bir çare yok gibiKızlar benim oğlan gece uyumadı dün sabah aniden ateşlendi calpol falanda çok düşürmedi acile götürdüm boğaz kızarık faranjit dedi dolvenle düşürüp soğuk uygulama yaptırarak eve yolladılar , görünürde ishal ve ateş var, solvent i veriyorum 2-3 saat sonra tekrar ateş yükseliyor, antibiyotik te verdi doktor önce kullanmak istemedim ama baktım kötü sabah verdim gene ateşi 39 a çıktı, bide acilde hiçbişe yapmadılar yani ateş ölçerleri bile bozuk doktor o ateş ölçümüne güvenmiyorum zaten dedi, küçük bi yerdeyim tek devlet hastanesi var, bide çocuk kaç zamandır evdeydi kimseyi görmedi kimse hasta değil nerden aldı bu hastalığı anlamadım, tekrar acile mi götüreyim fitil falan mı isteyeyim bi akıl verin ne kötüymüş hastalık ilk kez olduk 3 e oldu duşa soktuğum en iyi duş düşürüyor 6 saat geçemeden de ateş düşürücü vermemeye çalışıyorum bide
Canım boğaz kulak kızarık dedi doktor antibiyotik başladık hala ateş var huysuz ama daha iyi gibi gene de çok şükürPapatya0593 nasıl oldunz Canm oğlun nasıl
Kıyamam inşallah daha da iyi olur.Canım boğaz kulak kızarık dedi doktor antibiyotik başladık hala ateş var huysuz ama daha iyi gibi gene de çok şükür
Çok geçmiş olsun canım tez vakitte iyileşir inşallahCanım boğaz kulak kızarık dedi doktor antibiyotik başladık hala ateş var huysuz ama daha iyi gibi gene de çok şükür
Biz malesef hastayız ya boğazı burnu kızarmış uğraşıyorum, bebekler hasta olmasın lütfen sen nasılsın bebiş nasıl canımGünaydın kızlar çok uzun zamandır yazmamıştım. Nasılsınız? Bebişler nasıl umarım iyisinizdir
Ayy çok geçmiş olsun Biz de yeni atlattık aslında son 1 aydır durmadan genzi tıkalıydı burnu akıyordu son günlerde geçti diyebilirim. Kış malesef hastalıklarla geldi bebişte iyi son bi hafta içinde emeklemeye başladı ve dişi çıktı onun dışında her gün ek gıda meselesi cebelleşiyoruz resmen yemek yemeyi pek sevmedi bu yüzden ayrı yemek hazırlama işi de beni boğmaya başladı sürekli ziyan oluyo yaptıklarım tuzsuz yapıp kendi yemeklerimizden vermeye başlayacağım sanırım. Sizde nasıl durumlar?Biz malesef hastayız ya boğazı burnu kızarmış uğraşıyorum, bebekler hasta olmasın lütfen sen nasılsın bebiş nasıl canım
Benim 3. değiştirişim ama bi türlü düzgün kullanamadım doktora uzun süredir gitmiyorum bu ay gideceğiz kanı nasıl çıkacak bi fikrim yok 4. ayda vermişlerdi demiri toplasan 1 ay kullanamamışızdır. Her verdiğimde tükürüyo midesi bulanıyo öğürüyo asla ağzını açmıyo en son kidsfer aldım kokusu falan çok güzel temiz içerikli de daha 1 kez verdim yine öğürdü yemeğine katacağım artıkKızlar ya demir damlası kullanıyorum newvit temiz içerik diye hem dişleri boyuyor hem de öğürüyor çocuk, başka marka yada yöntem ne önerirsiniz