- 16 Haziran 2020
- 4.260
- 9.549
- 28
-
- Konu Sahibi Papatya0593
- #40.521
Hiç mi merak etmedin tadınıBen de aynıyım. Kilom hiç azalmadı. 65 kiloyum. Bacak boyum uzun diye çok sırıtmıyor ama pantolonlarıma sığamıyorum. Canım sıkkın.
Artkk bu düzen değişmeli. Zaten 6 ay sonra vücut toparlanmaya başlarmış. Çevremdeki kadınlar öyle diyor. Benim ideal kilom 1.68 boyla 58-59. 36 bedendim genelde.
Abur cubur sayfasını ben de kapatıyorum artık. Ki eskiden yemezdim. Bu aralar yemeye başladım. Zehirden başka bir şey değil.
En iyisi instagramda cem özkök takip edip sağlıklı yaşama eğilmek. O adam olumlu etkiler bırakıyor bu konuda.
Arada bi kaçamak yaparız tabii.
Bu arada ben de bi çay almıştım kinoa çayıydı sanırım. Zayıflamaya yardımcıymış ama 1 tane bile içmedim 3 kutu alıp
Ay ben hamilelikte 20+ kilo aldım 62 ile hamile kaldım 64 ün şuan ama boyum 160 yani çok zayıf hamile kalmadım ama gene de 6 ayda baya yaklaştım kiloma diye mutluyumHiç mi merak etmedin tadını
Benim boyum kısa, kilom da fazlasıyla sırıtıyor
Benim Instagram yok maalesef şuan evi taşıyorm baya yoğun geçiyor günlerim düzene girince artık kendi kendime düzgün bir diyet listesi yapacağım çaylar faln araştırcam.
Bu kilolar gitmeli artık yeterrrr
Kaçamaklar tbai ki de olur yeter ki fazla olmasın
Yok öyle bakmadan icmicem zaten araştırıp sorcam sonra.Ay ben hamilelikte 20+ kilo aldım 62 ile hamile kaldım 64 ün şuan ama boyum 160 yani çok zayıf hamile kalmadım ama gene de 6 ayda baya yaklaştım kiloma diye mutluyumcanım bu arada emzirirken adaçayı içinmiyormuş haberin olsun ben geçen içtim bilmeden sonra okudum bunu sen bitki çayı deyince yazayım dedim
Canım o son 3-5 kilo benim de var göbek kısmım böyle daha yumuşak ve 3 aylık gibi sanırım spor lazım ona ya, ayrıca ha 160 ha 154 hepimiz tr standartlarında iyiyiz ya boşverYok öyle bakmadan icmicem zaten araştırıp sorcam sonra.
Ayy ben de hemen verdim ama işte bu son kalan 4 5 kilo gitmek bilmiyor yapıştı resmen işin iyi tarafı artmıyor daaahepinizin boyu güzel benim 1.54 56 57 kilo olsam bana yeter
Böyle böyle avutuyoruz kendimizi işteCanım o son 3-5 kilo benim de var göbek kısmım böyle daha yumuşak ve 3 aylık gibi sanırım spor lazım ona ya, ayrıca ha 160 ha 154 hepimiz tr standartlarında iyiyiz ya boşver
Canım ama stresli bi süreç yaşamışsın bence çok normal sonrasında düzene gireceğine eminim moralini bozma, stres çünkü yemeyi çok etkiliyorKilo konuları açılmış. Benim çok çok kötü durum maalesef. Benim kızım 10 gün yoğun bakımda yattı, ben eve döndüğümüzde hamile kaldığım kiloya düşmüştüm. Zaten kilolu hamile kalmıştım.
Ama sonra yaşadığım stres, kötü günler ve beslenme bozukluğu olarak bana geri döndü. Sonuç bence doğuma gittiğim kilodan daha fazlayım.
Sümeyye yan var ya diyetisyen o bir liste paylaştı. Niyet ettim yarın o liste ile başlamaya. Daha önce de diyetle 22 kilo vermiş biriyim. Sadece 1 ay dişimi sıksam sonra çok kolay gelir ama işte dişimi sıkamıyorum. Ama hem sağlık hem de psikolojik olarak bu kilolar beni çok mutsuz ediyor.
Listeye bakın bir birlikte başlayalım Sümeyye hanımla birlikte. Yanına arkadaş arıyorum. Haaa bu arada benim zaten emzirme olayım 1 e düştü. Emziren annelerim için uygun olmayabilir.
Bende hiç spor aşkı yok hiç 0 , zaten gece düzenli uyumuyorum valla bide sporla yoramam kendimi diye düşünüyorum yanlış ama düşüncem buBöyle böyle avutuyoruz kendimizi işte
Spor yapmaya üşeniyor insan ya bebekle zaten yoruluyorsun
Hepimiz doğum ve sonrası süreçte aynı derecede şanslı olmuyoruz çok gemiş olsun. Şimdi nasıl bebeğin? Psikoloji olarak sen nasılsın? Kilo mutlaka verilir özellikle regl olunca daha hızlı gidiyor. Ben de uzun süre meme reddi ve dolayısıyla süt azlığı sorunu yaşadım. Sütümü artırmak için de yemeğe ve malt içeceklere verdim kendimi. O ara kilom arttı. Reglle birlikte zayıfladım.Kilo konuları açılmış. Benim çok çok kötü durum maalesef. Benim kızım 10 gün yoğun bakımda yattı, ben eve döndüğümüzde hamile kaldığım kiloya düşmüştüm. Zaten kilolu hamile kalmıştım.
Ama sonra yaşadığım stres, kötü günler ve beslenme bozukluğu olarak bana geri döndü. Sonuç bence doğuma gittiğim kilodan daha fazlayım.
Sümeyye yan var ya diyetisyen o bir liste paylaştı. Niyet ettim yarın o liste ile başlamaya. Daha önce de diyetle 22 kilo vermiş biriyim. Sadece 1 ay dişimi sıksam sonra çok kolay gelir ama işte dişimi sıkamıyorum. Ama hem sağlık hem de psikolojik olarak bu kilolar beni çok mutsuz ediyor.
Listeye bakın bir birlikte başlayalım Sümeyye hanımla birlikte. Yanına arkadaş arıyorum. Haaa bu arada benim zaten emzirme olayım 1 e düştü. Emziren annelerim için uygun olmayabilir.
Ya ben gun icinde cok yoruluyorum aksam uyuduğunda oturabiliyorum sadece ev surekli dagiliyor yemek bulasik bebek iyuncaklari falan surekli bi toplama halindeyim spor anca bebekle yürüyüşe cikarken olur benim.icin sahsen:)Bende hiç spor aşkı yok hiç 0 , zaten gece düzenli uyumuyorum valla bide sporla yoramam kendimi diye düşünüyorum yanlış ama düşüncem bu
Aaa bende veriyorum.eline yesin diye.Kızlar ya mandalina 1 yaştan sonra veriliyormuş ben baya veriyordum bebişe bu akşamda verdim bi zararı olmaz inşallah bilmiyordum
1 yaş yapınca korktum ya sindirimi zor karın ağrısı yapabilir diyorAaa bende veriyorum.eline yesin diye.
Canım ama stresli bi süreç yaşamışsın bence çok normal sonrasında düzene gireceğine eminim moralini bozma, stres çünkü yemeyi çok etkiliyor
Hepimiz doğum ve sonrası süreçte aynı derecede şanslı olmuyoruz çok gemiş olsun. Şimdi nasıl bebeğin? Psikoloji olarak sen nasılsın? Kilo mutlaka verilir özellikle regl olunca daha hızlı gidiyor. Ben de uzun süre meme reddi ve dolayısıyla süt azlığı sorunu yaşadım. Sütümü artırmak için de yemeğe ve malt içeceklere verdim kendimi. O ara kilom arttı. Reglle birlikte zayıfladım.
Bebeklerimiz iyi olsun da gerisi bir şekilde halloluyor
Yok yok hiç yanlış değil ben seni destekliyorum bu konuda CanmmmBende hiç spor aşkı yok hiç 0 , zaten gece düzenli uyumuyorum valla bide sporla yoramam kendimi diye düşünüyorum yanlış ama düşüncem bu
Alerjik bebeği olan anneler varsa bu mesajımı okuyan; sizler de bir fikir verirseniz yaşadıklarınızı paylaşırsanız sevinirim.
Kızımın alerji mamasına geçmesi ve kremlerle döküntüleri biraz azaldı. Rahatladı. Ek gıda yok. Sadece mamaya devam ediyoruz.
Alerji testi sonuçlandı. Yalnızca yer fıstığına alerjisi çıktı. Toza vs alerjisi var mı yok mu bilemiyoruz. bebek olduğu için onların tespiti yapılamıyor dedi doktor.
Fakat bugün alnında kırmızı noktalar çıktı. Öyle bi kaşımış ki çizgi çizgi olmuş alnı.O şekilde fark ettim önce. Sonra arttı bu kırmızılıklar. Ayrıca kafası çok sıcaktı. Biz de eşimle her ihtimale karşı acile götürdük. Nöbetçi çocuk doktoruna gösterdik. Ve onun da yorumu bu çocuk alerjik ve hassas oldu. çok zor ama genellikle geçici dedi. Bir alerji uzmanına da göstereceğiz. Takipte olmamızı önerdi. Doktor önerisi de yaptı. Bu konuda uzman azmış zaten.
Mamaya devam edin dedi. Ekgıda için zorlamayın. 1 ay gecikse hiçbir şey olmaz dedi. Sürekli takip edip nelere hassasiyeti olduğunu anlamaya çalışacağız. Böyle bir serüven bizimki de.
Şimdilik beşiğindeki yünlü yatağı kaldırdım. Minik bi yatak yapmıştık içine. Yün vardı. Üstünde de pamuklu bir nevresim. Belki etkisi vardır diye düşündüm.
Allah kolaylık versin canımBen stresten yiyenlerdenim. İnşallah yeniden eskisi gibi olabilriim.
Ben hemen regl olmuştum canım. Beni çok etkilemedi. Emme de azalınca maalesef kilo olarak geri geldi hepsi.
Yoğun bakımda doğum zamanı solunumdan kalmıştı. Şuanda onunla ilgili bir sorun yaşamıyoruz. Ama bizim başka sağlık sorunlarımız var. Onun tedavi süreci vs derken ister istemez çok stres yaptım ama herkes her şeye rağmen iyi olduğumu söylüyor. Ben de öyle düşünüyorum. Ama aktif bir insanın evde olması zorpandemi de alışmasak evde kalmaya daha zor gelirdi
Aynen bebekler iyi olsun yeter.
Tekrar geçmiş olsun ve kolaylıklar dilerim.Alerjik bebeği olan anneler varsa bu mesajımı okuyan; sizler de bir fikir verirseniz yaşadıklarınızı paylaşırsanız sevinirim.
Kızımın alerji mamasına geçmesi ve kremlerle döküntüleri biraz azaldı. Rahatladı. Ek gıda yok. Sadece mamaya devam ediyoruz.
Alerji testi sonuçlandı. Yalnızca yer fıstığına alerjisi çıktı. Toza vs alerjisi var mı yok mu bilemiyoruz. bebek olduğu için onların tespiti yapılamıyor dedi doktor.
Fakat bugün alnında kırmızı noktalar çıktı. Öyle bi kaşımış ki çizgi çizgi olmuş alnı.O şekilde fark ettim önce. Sonra arttı bu kırmızılıklar. Ayrıca kafası çok sıcaktı. Biz de eşimle her ihtimale karşı acile götürdük. Nöbetçi çocuk doktoruna gösterdik. Ve onun da yorumu bu çocuk alerjik ve hassas oldu. çok zor ama genellikle geçici dedi. Bir alerji uzmanına da göstereceğiz. Takipte olmamızı önerdi. Doktor önerisi de yaptı. Bu konuda uzman azmış zaten.
Mamaya devam edin dedi. Ekgıda için zorlamayın. 1 ay gecikse hiçbir şey olmaz dedi. Sürekli takip edip nelere hassasiyeti olduğunu anlamaya çalışacağız. Böyle bir serüven bizimki de.
Şimdilik beşiğindeki yünlü yatağı kaldırdım. Minik bi yatak yapmıştık içine. Yün vardı. Üstünde de pamuklu bir nevresim. Belki etkisi vardır diye düşündüm.
Bir şey olmaz da canım takip et pişik yapmasın asit oranı yüksek ya. Bir de midelerine ağır gelebilir.Kızlar ya mandalina 1 yaştan sonra veriliyormuş ben baya veriyordum bebişe bu akşamda verdim bi zararı olmaz inşallah bilmiyordum