- 20 Mart 2011
- 13.740
- 32.272
-
- Konu Sahibi Papatya0593
- #40.501
Canım bence de üç ana öğün fazla geliyor. İki ana bir ara öğün şu an normali. Sütü de bu şekilde güzel içiyorEvet doktorumuz 3 öğüne geçin dedi. Bana da çok gibi geldi her öğünde yarım çay bardağı kadar veriyorum ama yine de fazla geliyor galiba. O yüzden tekrar 2 öğüne düşürdüm arada bir de meyve, meyveli yoğurt gibi ara öğün veriyorum düzeldi şimdi çok şükür..
Sabah ac karnina 1ml veriyorumKizlar demir damlasini kac damla veriyorsunuz bi de gunun hangi vaktinde veriyosunuz
Bizde de dişe dair hiçbir şey yok. Doktor henüz gelmez demişti iki hafta önce. İshal için patates de yedirebilirsin.Bu arada dise dair hic birsey yok bizde kizlar sadece salya var ama herhangi bi kabariklik falan yok. 3 gundur de baya ishal o kadar muz falan yedirdim bana misin demedi
Normal o zaman dimi bana sanki gecikti gibi geliyodu dis cikarmasi. Patatesi yemiyor ya denedim ama tukuruyo geriBizde de dişe dair hiçbir şey yok. Doktor henüz gelmez demişti iki hafta önce. İshal için patates de yedirebilirsin.
Normal tabi canım yaşında çıkaran varNormal o zaman dimi bana sanki gecikti gibi geliyodu dis cikarmasi. Patatesi yemiyor ya denedim ama tukuruyo geri
Evet aynısı 62 deyim kaç aydır hiç değişmiyor canımı sıkıyor Artk emziriyorm bahanesi de avutmuyor. Süte etki ediyor çoğu doğru ama zararsız olan bitki çayı hiç yok mu yaa rezene falan olabilir aslında yeni geldi aklıma bak onun da tadı biraz kötü ya
Anaağm sabah elimi kemirirken bir sertlik hissettim, gelmiş ya bizim dişSabah sürprizi yaptı, demek ateş diştendi hep Damağı yararken oluyor bu ateş huzursuzluk değil mi, uzarken olmaz diye umuyorum, zordu bu hafta dişliler kulübü nokta com'a +1 üye ekliyorum
Canım bizimkide şuan ucunu gösterdi ama hala çok kaşınıyo uyuturken zorlanıyorum geceleride hala aynı emmek istiyor hep huzursuz tam çıkıncamı rahata ericez bilmiyorumAnaağm sabah elimi kemirirken bir sertlik hissettim, gelmiş ya bizim dişSabah sürprizi yaptı, demek ateş diştendi hep Damağı yararken oluyor bu ateş huzursuzluk değil mi, uzarken olmaz diye umuyorum, zordu bu hafta dişliler kulübü nokta com'a +1 üye ekliyorum
İshal dişten de olabilir canım aslında belki geliyordurBu arada dise dair hic birsey yok bizde kizlar sadece salya var ama herhangi bi kabariklik falan yok. 3 gundur de baya ishal o kadar muz falan yedirdim bana misin demedi
3 yaş deniyorKızlar merhaba. Gece deliksiz uykuya ne zaman Geçeceğiz ya
bence uzarken olmuyor canım, paktlarken zorluyorAnaağm sabah elimi kemirirken bir sertlik hissettim, gelmiş ya bizim dişSabah sürprizi yaptı, demek ateş diştendi hep Damağı yararken oluyor bu ateş huzursuzluk değil mi, uzarken olmaz diye umuyorum, zordu bu hafta dişliler kulübü nokta com'a +1 üye ekliyorum
Hic bi kabarti yok ama bakalimİshal dişten de olabilir canım aslında belki geliyordur
Canım ben hiç takip etmiyorum çünkü çok az sağdım hep emdi cc fln ne kadar çıktı bilmiyorum ama artık şu düzene geçtim uyanıklık sürelerinde bişeler veriyorum ama bazen güzel alıyor bitiriyor bazen istemiyor,sabah dün kahvaltıda somon yaptım buharda pişirdim verdim yedi sonra öğlen elma rendeledim 3-5 kaşık yedi öğürdü zorlamadım akşam da yoğurt verdim ama aralarda meme veriyorum hep zaten memede uyuyan bir bebek emip uyuyor, bu şekilde kilo alımıda gayet iyi, hiç zorlamıyorum yemezse yemiyor kendim de o kadar katı bi program uygulamıyorum bu sabah yorgundum eşim baktı biraz uyudum kahvaltı ek gıda ile yapmadı sadece sabahı memeyle geçirmiş oldu, kalkıncada balkabaklı irmikli mama yaptım yedi, sonra meyve veririm gene akşamda yoğurt mesela, bizim düzen böyleİnternetten baktığımda 7 aylık bebek 1000-1400 cc süt ya da formül mama tüketir diyor. Oğlumun içtiği süt de 1000 cc’yi bulmuyor bence. O sebeple sordum aslında 1000 cc altındaysa yetersiz mi demek oluyor? Doktorunuz 700 cc için bişey dedi mi canım?
Canım bir anda çıkıyor valla bende anlamamıştım bi baktım diş, ama öncesinde 1 hafta bi ateş ve huzursuzluk olmuştuHic bi kabarti yok ama bakalim
Ne güzel, inci gibi dişleri olsunAnaağm sabah elimi kemirirken bir sertlik hissettim, gelmiş ya bizim dişSabah sürprizi yaptı, demek ateş diştendi hep Damağı yararken oluyor bu ateş huzursuzluk değil mi, uzarken olmaz diye umuyorum, zordu bu hafta dişliler kulübü nokta com'a +1 üye ekliyorum