- Konu Sahibi mayala katar
- #7.941
Ne kadar yatmaktan sıkılsak da o kadar cefa çektik sabretmemiz lazım benim 6+5 te bitti kanama. Arkadaşımın da 12. haftada bitmişti geçen temizlik yapmış şu an 16. haftada tekrar kanaması başladı doktorlar yemek yapmamıza izin veriyorlar evi toplamammıza hafif yürüyüşler yapmamıza ama ağır işlerden kaçınmanızı istiyorlar süpürge vurmak yer silmek uzun süre ayakta durmak bunları istemiyorlar ben dün normal hayatıma döndüm bir aydır sadece yemek yapıyordum geri kalan her şeyi eşim hallediyordu bulaşık bile yıkıyordum şimdi de evi topluyorum yemeğimi yapıyorum gerisine yine karışmıyorum benden sana tavsiye işe gidersen de kendini çok yorma Allahın izniyle bu süreçlerde bitecekMerhaba canım, bu kanamaların ne zaman bitti acaba? Kaçıncı haftada? Arkadaşın kanamalar varken bir noktada normal hayatına devam edebildi mi yoksa hep yattı mı? Benim de kanama sorunum var, şuan için raporluyum ve 10 gündür yatıyorum ama bayram sonrası hem raporum bitmiş oluyor hem gerçekten artık yatmaktan bunaldım :)