2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Evet doktorumuz 3 öğüne geçin dedi. Bana da çok gibi geldi her öğünde yarım çay bardağı kadar veriyorum ama yine de fazla geliyor galiba. O yüzden tekrar 2 öğüne düşürdüm arada bir de meyve, meyveli yoğurt gibi ara öğün veriyorum düzeldi şimdi çok şükür..
Canım bence de üç ana öğün fazla geliyor. İki ana bir ara öğün şu an normali. Sütü de bu şekilde güzel içiyor 👍🏻

Tesekkurler kizlar 🙏 epeydir giremiyorum buralara benim kiz sagolsun acayip hareketli et tutmuyo derler ya oyle koltuk kenarlarina tutunup kalmaya basladi alt cekmeceleri falan aciyor 🫢 kilo alimi hala yavas, sutum zaten gitti bayadir ugrasmiyordum bugun bi sagayim dedim 2 damla anca geldi geri getirebilir miyim acaba

Bu arada dise dair hic birsey yok bizde kizlar sadece salya var ama herhangi bi kabariklik falan yok. 3 gundur de baya ishal o kadar muz falan yedirdim bana misin demedi

Bu arada dise dair hic birsey yok bizde kizlar sadece salya var ama herhangi bi kabariklik falan yok. 3 gundur de baya ishal o kadar muz falan yedirdim bana misin demedi
Bizde de dişe dair hiçbir şey yok. Doktor henüz gelmez demişti iki hafta önce. İshal için patates de yedirebilirsin.

Evet aynısı 62 deyim kaç aydır hiç değişmiyor canımı sıkıyor Artk emziriyorm bahanesi de avutmuyor. Süte etki ediyor çoğu doğru ama zararsız olan bitki çayı hiç yok mu yaa rezene falan olabilir aslında yeni geldi aklıma bak onun da tadı biraz kötü ya

Ben de aynıyım. Kilom hiç azalmadı. 65 kiloyum. Bacak boyum uzun diye çok sırıtmıyor ama pantolonlarıma sığamıyorum. Canım sıkkın.
Artkk bu düzen değişmeli. Zaten 6 ay sonra vücut toparlanmaya başlarmış. Çevremdeki kadınlar öyle diyor. Benim ideal kilom 1.68 boyla 58-59. 36 bedendim genelde.
Abur cubur sayfasını ben de kapatıyorum artık. Ki eskiden yemezdim. Bu aralar yemeye başladım. Zehirden başka bir şey değil.
En iyisi instagramda cem özkök takip edip sağlıklı yaşama eğilmek. O adam olumlu etkiler bırakıyor bu konuda.
Arada bi kaçamak yaparız tabii.

Bu arada ben de bi çay almıştım kinoa çayıydı sanırım. Zayıflamaya yardımcıymış ama 1 tane bile içmedim 3 kutu alıp😅

Anaağm sabah elimi kemirirken bir sertlik hissettim, gelmiş ya bizim diş🤩 Sabah sürprizi yaptı, demek ateş diştendi hep🦷Damağı yararken oluyor bu ateş huzursuzluk değil mi, uzarken olmaz diye umuyorum, zordu bu hafta🤪 dişliler kulübü nokta com'a +1 üye ekliyorum😁

Aay ne güzel 🤩 çok tatlı oluyorlar o dişler çıkınca. Ben de merakla bekliyorum🥰

Anaağm sabah elimi kemirirken bir sertlik hissettim, gelmiş ya bizim diş🤩 Sabah sürprizi yaptı, demek ateş diştendi hep🦷Damağı yararken oluyor bu ateş huzursuzluk değil mi, uzarken olmaz diye umuyorum, zordu bu hafta🤪 dişliler kulübü nokta com'a +1 üye ekliyorum😁
Canım bizimkide şuan ucunu gösterdi ama hala çok kaşınıyo uyuturken zorlanıyorum geceleride hala aynı emmek istiyor hep huzursuz tam çıkıncamı rahata ericez bilmiyorum 🤦🏻‍♀️

bence uzarken olmuyor canım, paktlarken zorluyor

İnternetten baktığımda 7 aylık bebek 1000-1400 cc süt ya da formül mama tüketir diyor. Oğlumun içtiği süt de 1000 cc’yi bulmuyor bence. O sebeple sordum aslında 1000 cc altındaysa yetersiz mi demek oluyor? Doktorunuz 700 cc için bişey dedi mi canım?
Canım ben hiç takip etmiyorum çünkü çok az sağdım hep emdi cc fln ne kadar çıktı bilmiyorum ama artık şu düzene geçtim uyanıklık sürelerinde bişeler veriyorum ama bazen güzel alıyor bitiriyor bazen istemiyor,sabah dün kahvaltıda somon yaptım buharda pişirdim verdim yedi sonra öğlen elma rendeledim 3-5 kaşık yedi öğürdü zorlamadım akşam da yoğurt verdim ama aralarda meme veriyorum hep zaten memede uyuyan bir bebek emip uyuyor, bu şekilde kilo alımıda gayet iyi, hiç zorlamıyorum yemezse yemiyor kendim de o kadar katı bi program uygulamıyorum bu sabah yorgundum eşim baktı biraz uyudum kahvaltı ek gıda ile yapmadı sadece sabahı memeyle geçirmiş oldu, kalkıncada balkabaklı irmikli mama yaptım yedi, sonra meyve veririm gene akşamda yoğurt mesela, bizim düzen böyle☺️

Ne güzel, inci gibi dişleri olsun 🤩🧿

X