- 18 Aralık 2012
- 1.776
- 1.950
-
- Konu Sahibi Papatya0593
- #40.381
Cok gecmis olsun cnm fizikle düzelir bencedeKızlar Tortikolis dediler benim oğlana düzenli fizik yapılacak artık, neden olduğunu bilemeyiz dedi doktor, öyle işte çok şükür tedavisi var
Canım erken fark edilmiş fizik tedavi mutlaka işe yarayacaktırKızlar Tortikolis dediler benim oğlana düzenli fizik yapılacak artık, neden olduğunu bilemeyiz dedi doktor, öyle işte çok şükür tedavisi var
Evlat işte öyle yerlere sürüklüyor ki Rabb'im çabalarını sonuçsuz bırakmasın inşallahÖyle canım ya tedavi edilmezse kalıcı olabiliyormuş Allah korusun inşallah çok dikkat edeceğim fizik tedavisine kuzumun
Sincap kitap evinin bu kocaman gözler kimin serisine benim kızım bayılıyor özellikle dinozor stego ben tüm seriyi aldım inceleyebilirsinizBebeişlerinizin sevdiği kitaplar var mı? Bu aylara uygun sevebileceği kitaplar arıyorum tavsiyeleri beklerim…
teşekkür ederim canımSincap kitap evinin bu kocaman gözler kimin serisine benim kızım bayılıyor özellikle dinozor stego ben tüm seriyi aldım inceleyebilirsiniz
çok geçmiş olsun canım tortikolis diye bir rahatsızlık var sen ondan bahsediyorsun sanırım. 3 aylıkken ben de şüphelenmiştim ama sonradan kendiliğinden düzeldi bizimki. Fizik tedavi ile düzeliyor bu durum endişe etmeBizde de kızlar teşhis yarın konacak inşallah ama bi sıkıntı var, bebişim boynu sağa eğik duruyordu bi arkadaşımda uyardı dr a götürdüm bugün yarın usg çekilecek, ya gözde ya boyun kasında yada reflüden dedi, hamdolsun göz temiz dedi yarın ultrason var, iri normal doğan bebeklerde boyun zorlanınca tek taraf kas gelişmeyebiliyormuş fizik tedavi gerekiyormuş, yarın usg den ne çıkacak bakalım, biraz üzüldüm ama Allah çaresiz dert vermesin
Canım aynen tortikollis dendi yateşekkür ederim canım
çok geçmiş olsun canım tortikolis diye bir rahatsızlık var sen ondan bahsediyorsun sanırım. 3 aylıkken ben de şüphelenmiştim ama sonradan kendiliğinden düzeldi bizimki. Fizik tedavi ile düzeliyor bu durum endişe etme
Öğün olarak bir şey demedi ama ek gıdayı artırmalısın dedi. Kendi doktorumuz değildi gerçi ama yine de nasıl yaparım bilemiyorum aklıma takıldı benim. Ek gıdayı artırsam sütü az içecek biliyorum. Şu an saat 10 civarı kahvaltı 16 civarı çorba yoğurt şeklinde iki öğün veriyorum. 6-7 kez de anne sütü alıyor.7 ay kontrolünde doktorumuz artık 3 öğüne geçebilirsiniz dedi bize. Sizin doktorlar da öyle mi dedi? Günde kaç kere emziriyor ya da kaç kere kaç cc mama veriyorsunuz kızlar?
Canım gayet iyi duruyor düzen, az mı kilo almış, bide arada meyve mi versen aklıma o geldi, ben bi kahvaltı yaptırıyorum, akşam da veriyorum arada da meyve ama bazen akşam hevessiz oluyor zorlamıyorumÖğün olarak bir şey demedi ama ek gıdayı artırmalısın dedi. Kendi doktorumuz değildi gerçi ama yine de nasıl yaparım bilemiyorum aklıma takıldı benim. Ek gıdayı artırsam sütü az içecek biliyorum. Şu an saat 10 civarı kahvaltı 16 civarı çorba yoğurt şeklinde iki öğün veriyorum. 6-7 kez de anne sütü alıyor.
Sizin düzen nasıl?
Evet canım kilosu zaten hep az az gidiyordu genel itibariyle de düşük kilolu bir bebek. Diğer kızlar da yazınca fark ettin meyve nerdeyse hiç vermiyorum buna dikkat edeyim haklısın. Benimki de sabah hevessiz oluyor. Yemin ederim ek gıda verirken tüm enerjimi sömürüyorCanım gayet iyi duruyor düzen, az mı kilo almış, bide arada meyve mi versen aklıma o geldi, ben bi kahvaltı yaptırıyorum, akşam da veriyorum arada da meyve ama bazen akşam hevessiz oluyor zorlamıyorum
Bu 6. Ay aşısından sonra bizim ki 2 gün iştahsızdı o zaman anladım vallahi sizi iştahsz çocuk çok zor hep bi ne yedirsem niye yemedi diye uğraşıyorsun kafaya takıyorsun, benim ki armut seviyor canım mesela cam rende de veriyorum yiyor, bide üzüm kabuğu soyu veriyorum, yeni öğrendim alerjikmiş ama mandalina da verdim mesela , bide az muhallebi yapıp pekmez damlat yedir oda kilo aldırır bak onu da bi deneEvet canım kilosu zaten hep az az gidiyordu genel itibariyle de düşük kilolu bir bebek. Diğer kızlar da yazınca fark ettin meyve nerdeyse hiç vermiyorum buna dikkat edeyim haklısın. Benimki de sabah hevessiz oluyor. Yemin ederim ek gıda verirken tüm enerjimi sömürüyor
Hem de ne zor arkadaşım vallaBu 6. Ay aşısından sonra bizim ki 2 gün iştahsızdı o zaman anladım vallahi sizi iştahsz çocuk çok zor hep bi ne yedirsem niye yemedi diye uğraşıyorsun kafaya takıyorsun, benim ki armut seviyor canım mesela cam rende de veriyorum yiyor, bide üzüm kabuğu soyu veriyorum, yeni öğrendim alerjikmiş ama mandalina da verdim mesela , bide az muhallebi yapıp pekmez damlat yedir oda kilo aldırır bak onu da bi dene
Canım günleri günlerini asla tutmuyor böyle böyle büyüyecekler işteHem de ne zor arkadaşım vallaBazen güzel yiyor mutlu oluyorum bazen ağzını kilitliyor anlamıyorum. Çat pat ilerliyoruz. Öğleye meyve öğünü ekleyeceğim olmazsa akşama muhallebi tarzı bir şeyler
Ben 4.aydından beri her ay doktora götürmüyorum artık hastalık vs. Gibi durumlarda götürüyorum şuan 2 öğün veriyorum kahvaltı ve akşam üzeri gibi 7-8 kezde emiyordur geceleri hariç7 ay kontrolünde doktorumuz artık 3 öğüne geçebilirsiniz dedi bize. Sizin doktorlar da öyle mi dedi? Günde kaç kere emziriyor ya da kaç kere kaç cc mama veriyorsunuz kızlar?
Evet canım kilosu zaten hep az az gidiyordu genel itibariyle de düşük kilolu bir bebek. Diğer kızlar da yazınca fark ettin meyve nerdeyse hiç vermiyorum buna dikkat edeyim haklısın. Benimki de sabah hevessiz oluyor. Yemin ederim ek gıda verirken tüm enerjimi sömürüyor
Ah ya kuzucum kaşınıyordur oralarıHepimizin bebeklerine bi şeyler olmuş.
çok geçmiş olsun herkese.
Benim de kızımın yüzünde böyle bir şey çıktı.
Bir de boynunda.
Bir şey yemiyor düzgün zaten. Yani ek gıdadan değildir diye düşündüm. Demir damlasından olabilir mi bilmiyorum. Yaşayan var mı?
Doktora götüreceğim
Eki Görüntüle 3323939
Eki Görüntüle 3323940
Son çare kendi yemeklerinizden vermeyi denesen az salçalı az tuzlu. Tattan mı yoksa tamamen katı gıdaya tepkisel mi öğrenirsin en azındanBen dün biraz bir şeyler vereyim dedim. Ağlamaktan mahvoldu yine. Bıraktım. 1 çay kaşığı kadar bile geçmedi boğazından. Zaten ağladığında ağzına soksam bile ağzında tutuyor. Asla yutmuyor.
Gerçekten travma oldu bu ek gıda süreci.
Çok çok zor bizim işimiz. Kime desem bu kadar kasma diyor. Mamasını yesin vs.
Sabırla denemeye devam edicem her zaman.
Meyve de yemiyor bu arada benim kızım. Her şeyi reddediyor. Seninki yer umarım.