- 1 Şubat 2022
- 530
- 734
- Konu Sahibi Papatya0593
- #40.401
Çok geçmiş olsun canım sıkma canını fizik tedaviyle düzelecek inşallahCanım aynen tortikollis dendi ya
Ek gıda artınca benimki de emmeyi azaltıyor o yüzden ben de endişeliyim. 2 öğün veriyorum ben de hala arada da meyve. Yalnız başta herşeyi yiyen çocuk bazı şeylere ağzını kitlemeye başladı. Doktora söylediğimde daha besin seçmek için çok küçük o an yemezse başka bişey verme acıkınca tekrar dene dedi bilmiyorum işe yarayacak mı? Günde 7-8 emiyor benimki de ama kısa kısa hemen bırakıp oyuna dönmek istiyor zor bir dönemmiş bu dönemÖğün olarak bir şey demedi ama ek gıdayı artırmalısın dedi. Kendi doktorumuz değildi gerçi ama yine de nasıl yaparım bilemiyorum aklıma takıldı benim. Ek gıdayı artırsam sütü az içecek biliyorum. Şu an saat 10 civarı kahvaltı 16 civarı çorba yoğurt şeklinde iki öğün veriyorum. 6-7 kez de anne sütü alıyor.
Sizin düzen nasıl?
Biz de 9 ve 12’de götüreceğiz artık inşBen 4.aydından beri her ay doktora götürmüyorum artık hastalık vs. Gibi durumlarda götürüyorum şuan 2 öğün veriyorum kahvaltı ve akşam üzeri gibi 7-8 kezde emiyordur geceleri hariç
Çok geçmiş olsun önemli bir durum değildir inşsllahHepimizin bebeklerine bi şeyler olmuş.
çok geçmiş olsun herkese.
Benim de kızımın yüzünde böyle bir şey çıktı.
Bir de boynunda.
Bir şey yemiyor düzgün zaten. Yani ek gıdadan değildir diye düşündüm. Demir damlasından olabilir mi bilmiyorum. Yaşayan var mı?
Doktora götüreceğim
Eki Görüntüle 3323939
Eki Görüntüle 3323940