2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Merhabalar
Canm kızlar nasılsınız bakalım
Ay bizde huysuzluk var ya salya gene arttı diyorum üst dişlerde mi geliyor, gece 1-1.5 saatte bi uyanma devam uyku eğitimi için biraz kitap okudum yok yapacağım birşey de değil ben ağlamasına sabredemem , bugün ben mutsuz mod anlayacağın , siz nasılsınız

Yaa üzüldüm huysuz olmasına İnşallah düzene girer en kısa zamanda sizin dişler ne aceleci öyle üst üste geliyorlar
Biz iyiyiz şükür halen diş çıkmadı ama arada ufak tefek huysuzluklar oluyor Allah'tan uzun sürmüyor. Bugün biraz sütüm az gibi kıza da patetes yaptım yemedi bu gece zorlar beni sanki o biraz korkutuyor :/

Canım sütünün miktarını anlayabiliyor musun ya ben anlayamıyorum yani her zaman ki gibiden farklı bebişin huysuzluğundan falan mı anlıyorsun, ay diş işini sorma ne acelesi varsa alttakiler kocaman oldu kopartıyor artık meyve falan veremiyorum eline

Göğüslerimin sönük/dolgun olması yada akarken bakıyorum dolu ise ben hiç el degdirmeden kendi damliyo ama boşsa ben sıkıyorum sonra ıslanıyor göğüs ucum, bide süt az ise kızım sürekli emmek istiyor.

Ay canın ne acıyordur şimdi kıyamam sana. Benimkinin dişleri yok ona rağmen bazen çok pis ısırıyor oyun haline getirdi hatta bi iki kez tepki gösterdim ilgi çekmek için yapıyor benim canım acıyor hanfendi eğleniyor.

Halen tam oturmuyor da mama sandalyesinin ayaklarını çıkarıp yere bırakıyorum kızı da içine koyuyorum Alissn diye. Bide şeyi farkettim Artk ismini tanıyor kesinlikle, seslenince dönüp bakıyor.

Bende annemin yaninda kaldim 2 ay sirf yemek yiyebilmek icin:)) peki doktor gelisimine ne dedi cnm?
Etrafa dikkati için iyi dedi ama önümüzdeki ay da büyüme olmazsa sütün yetersiz olduğunu anlarız mama vermemiz gerekir dedi.
Henüz başlamadım, geç kaldım, babası süt getirecekti üç haftadır söyle söyle çıldırttı beni. Annem gelsin de haftaiçi hemen yoğurtla başlayacağız, çok istekli şu an fark ediyorum Uzun süredir kucağımdan bırakamadım, çok uzun süre aç kaldım da kötü oldu. Toparlarız inşallah bakalım.

Cnm illa.yogurtla baslamana gerek yokki meyve pureleriyle basla yada sebze pureleri yada bilmiyorum hazir kasik mamalara karsi fikrin nedir ben mesela ilk onlarla basladim tatildeydik cok secenek yoktu suan da milupanin çorbalari var onlardan veriyorum

Bu ben anlamıyorum desene ama dediğin şeyler değişiyor hakkaten benim de ama hiç o yönden bakmamıştım
Yok canım maşallah diyeyim beni ısırmıyor oğlum ilk çıkarken iki kere yaptı şuan yapmıyor alıştı sanırım dişine
Biz 5.5 ayran beri hemen hemen kullanıyoruz ya benim oturmada sıkıntı yokta hiç emekleme derdi yok gibi bakalım

Canım başla başla artık süt yetmiyor ondan da az kilo almıştır bu ay arttır onu iyi besle hiç gerek kalmaz mamaya fln, havuç kabak fln başla direk yoğurt yerine, 4-5 ay arası 300 gr almıştı canım sıkıldı doktor kilosu iyi tadımlara ek gıdaya başla dedi kabız fln oldu erteledim ama 5.5 ay civarı başladım şimdi 6 ay kontrolünde 800 gr almış benim ki , ek gıda farkı diye düşündüm çünkü emme aynı, sende bir an önce başla kilo alır o

Maşallah iştahları bol olsun. 5-6 ay arası benim oğlan da 300 gram almıştı. Bu ay 800 gram almış bizimki de. Ek gıda yarıyor galiba gerçekten.

Bebeişlerinizin sevdiği kitaplar var mı? Bu aylara uygun sevebileceği kitaplar arıyorum tavsiyeleri beklerim…

Ay şaşırdım valla olur mu canım mantıken yani her gün ver pirinç unu muhallebi nasıl kilo almasın alır tabi şakası bu sağlıklı olmaz ama ne bilim meyve bile düzenli versen kilo yapar, peki emmesi nasıl bi sıkıntı mı oldu bu ay normalde iyi emerdi senin ki

Bizimkindede o çabayı görmüyorum hiç hep sırt üstü yüz üstü bile durmuyor

Hala çok sık emiyor, emme sıklığında bir azalma olmamıştı aslında. Ben de gece kalkmalara nasılsa kilo olarak dönüyor diye mazaret buluyordum, o da gitti elimden

Yok öyle düşünme gene alıyordur çünkü yağlı süt gece sütü , senin ki çok mu hareketli ya
Hareketli biraz, koyduğum yerde vızırt yüzüstü, oradan tekrar sırtüstü, dönüyor kurt gibi. Emeklemek için bacağını atmıyor da kedi gibi dört ayak üstünde öne geri öne geri sallanıyor. Yatağının oynatıyor yerinden çok komik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…