2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Merhaba canım 🥰
Zor bir hastalık sürecinden geçti oğlum şu an iyileşme aşamasında. Çok az kaldı inşallah 🙏🏻 sen nasılsın, kızın nasıl?
Yaa çok üzüldüm onlar hasta olmasn insan ne yapacağını şaşırıyor bide elden birşey gelmeyince çok üzülüyor insan :KK43: benimki de grip olmuş dün o yüzden iştahsızlık varmış.
Senin oğlanın nesi var acaba inşallah çok iyi olur hemencecik 🙏💗

Yaa çok üzüldüm onlar hasta olmasn insan ne yapacağını şaşırıyor bide elden birşey gelmeyince çok üzülüyor insan :KK43: benimki de grip olmuş dün o yüzden iştahsızlık varmış.
Senin oğlanın nesi var acaba inşallah çok iyi olur hemencecik 🙏💗
Bronşiolit olmuş benimki canım 🙁 üç haftadır hastalık evde dönüp duruyor. Cidden elimiz ayağımıza dolaşıyor bebekler hasta olmasın 🙏🏻
Senin tatlı kıza da çok geçmiş olsun bir an önce iyileşip iştahına kavuşsun 🥰

Bronşiolit olmuş benimki canım 🙁 üç haftadır hastalık evde dönüp duruyor. Cidden elimiz ayağımıza dolaşıyor bebekler hasta olmasın 🙏🏻
Senin tatlı kıza da çok geçmiş olsun bir an önce iyileşip iştahına kavuşsun 🥰
Amin Canm hepsi iyi olsn 🙏 ayyy kıyamam. bronşit için yünlü süveter yelek tarzı birşey giydirmek iyi geliyor diolar ne kadar doğru bilmem de benim kizda bi ara aşırı öksürüyordu yünlü süveter bulamadm kılıf yapıp içine ince ince yün koydum göğsüne ve sırtına yerleştirdim o şeyi 1 hafta faln iyi geldi. çekiyormuş ciğerlerde ki o öksürüğü.

Amin Canm hepsi iyi olsn 🙏 ayyy kıyamam. bronşit için yünlü süveter yelek tarzı birşey giydirmek iyi geliyor diolar ne kadar doğru bilmem de benim kizda bi ara aşırı öksürüyordu yünlü süveter bulamadm kılıf yapıp içine ince ince yün koydum göğsüne ve sırtına yerleştirdim o şeyi 1 hafta faln iyi geldi. çekiyormuş ciğerlerde ki o öksürüğü.
Aaa ilk defa duydum canım ne yünü olması lazım?

Hareketli biraz, koyduğum yerde vızırt yüzüstü, oradan tekrar sırtüstü, dönüyor kurt gibi. Emeklemek için bacağını atmıyor da kedi gibi dört ayak üstünde öne geri öne geri sallanıyor. Yatağının oynatıyor yerinden çok komik😀
Ay maşallah ondan işte bu ay inşallah güzel kilo alır sen muz a falan başla alır o😅🧿

Bizde de kızlar teşhis yarın konacak inşallah ama bi sıkıntı var, bebişim boynu sağa eğik duruyordu bi arkadaşımda uyardı dr a götürdüm bugün yarın usg çekilecek, ya gözde ya boyun kasında yada reflüden dedi, hamdolsun göz temiz dedi yarın ultrason var, iri normal doğan bebeklerde boyun zorlanınca tek taraf kas gelişmeyebiliyormuş fizik tedavi gerekiyormuş, yarın usg den ne çıkacak bakalım, biraz üzüldüm ama Allah çaresiz dert vermesin😕

Bunun için ben şey duymuştum canım hatta yıkanmamış koyun yünü olacakmış, bi araştırsana sanki insta da satan yerlerde vardı hattta koku bile olurmuş onda ama çok şifalıymış siye duymuştum, çok geçmiş olsun bu arada
Heee tamam canım bunu duydum. Bir araştırayım

Bizde de kızlar teşhis yarın konacak inşallah ama bi sıkıntı var, bebişim boynu sağa eğik duruyordu bi arkadaşımda uyardı dr a götürdüm bugün yarın usg çekilecek, ya gözde ya boyun kasında yada reflüden dedi, hamdolsun göz temiz dedi yarın ultrason var, iri normal doğan bebeklerde boyun zorlanınca tek taraf kas gelişmeyebiliyormuş fizik tedavi gerekiyormuş, yarın usg den ne çıkacak bakalım, biraz üzüldüm ama Allah çaresiz dert vermesin😕
Bize de yaz mutlaka canım. Dediğin gibi Allah çaresi dert vermesin 🤲🏻 inşallah tedavisi çok basittir kısa sürede düzelir 💜

Doktor nasi farketmiyor anlamiyorum ya gecmis olsun cnm ins gecici bisidir

Doktor nasi farketmiyor anlamiyorum ya gecmis olsun cnm ins gecici bisidir
Ya en son 5 ayda götürmüştüm işte istemediler tekrar bide zaten dikkatimizi çekiyordu hatta annem oğlum niye boynun bükük ne derdin var falan diyordu benim oğlana o öyle dedikçe bende dikkat ediyordum zaten sürekli değil mesela arada bakıyorsun fotolarda falan sağa meyilli çıkmış boyun isteyince dikte tutuyor ama işte arkadaşıma gidince oda uyardı bak bunda da var benim oğlanda da vardı dedi ertesi gün götürdüm tabi doktora, farketsemde sanki normal bişe büyüdükçe tam duracak sandım doktorluk bişe olduğunu anlamadım 😐

Ya en son 5 ayda götürmüştüm işte istemediler tekrar bide zaten dikkatimizi çekiyordu hatta annem oğlum niye boynun bükük ne derdin var falan diyordu benim oğlana o öyle dedikçe bende dikkat ediyordum zaten sürekli değil mesela arada bakıyorsun fotolarda falan sağa meyilli çıkmış boyun isteyince dikte tutuyor ama işte arkadaşıma gidince oda uyardı bak bunda da var benim oğlanda da vardı dedi ertesi gün götürdüm tabi doktora, farketsemde sanki normal bişe büyüdükçe tam duracak sandım doktorluk bişe olduğunu anlamadım 😐
Cnm iste senin anlamaman normal doktorun farkedip bi tedavi yada ne gerekiyorsa onu yapmasi lazimdi neyse bakalim usg de ne cikacak bizim doktor mesela kalbinde ufurum duyuyorum bi gosterin demisti kardiyologa gerci bisi cikmadi ama yinede doktorlarin yonlendirmesi gerekiyor

Cnm iste senin anlamaman normal doktorun farkedip bi tedavi yada ne gerekiyorsa onu yapmasi lazimdi neyse bakalim usg de ne cikacak bizim doktor mesela kalbinde ufurum duyuyorum bi gosterin demisti kardiyologa gerci bisi cikmadi ama yinede doktorlarin yonlendirmesi gerekiyor
Haklısın canım ya ne bilim doğumda çocuğu zorlamışlar mı aslında falan diye düşünüp üzüldüm bende

Yaaa inşallah korktuğun gibi birşey çıkmaz Canm ❤️ tüm tahliller tertemiz çıkar

Benimde o aklima geldi biliyomusun ama uzmemek icin soylemiyim dedim neyse ya icimizi karartmayalim ole bisi olsa bile fizikle falan duzeliyor diye biliyorum
Yok doktor dedi zaten canım nasıl doğdu sezeryan mı normal mi dedi,normal doğum iri bebeklerde bazen boyun kısmı zorlanabiliyor dedi benimkinin kafada büyüktü kilo da olunca acaba zorlandı mı gerçekten bakalım bugün usg de çıkacak 😑

Kızlar Tortikolis dediler benim oğlana düzenli fizik yapılacak artık, neden olduğunu bilemeyiz dedi doktor, öyle işte çok şükür tedavisi var😓
Ya çok geçmiş olsun en azından tedavisi var öyle bak. Bide daha bebek ya erken farkettin tedavisi de kısa sürer

X