- 24 Kasım 2021
- 5.081
- 6.316
- 31
- Konu Sahibi Papatya0593
- #40.241
Olmasaydı sonumuz böyle
Ya of hem güldüm hem hüzünlendim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olmasaydı sonumuz böyle
8ci ayda desteksiz oturuyor o zamana kadar beklicenmi? Bizim doktor dik yemek yedir yatmasin dedi. Bizimkide oturamiyor halen ama mama sandalyesinde yedirmeye calisiyorum. Bunu ilk defa duydum.Kızlar Gülce bugün 6 aylık oldu. Ek gıdaya başlayacağım. Ama doktor kendi başına oturmadan başlanmaz dedi. Youtubeda Osman Gönülal da aynısını söyledi. Desteksiz oturamıyor. Napayım?
Canım kilosu nasılKızlar Gülce bugün 6 aylık oldu. Ek gıdaya başlayacağım. Ama doktor kendi başına oturmadan başlanmaz dedi. Youtubeda Osman Gönülal da aynısını söyledi. Desteksiz oturamıyor. Napayım?
Benimkide öyle desteksiz düşüyor ama mama sandalyesinde oturuyor biz çoktan başladıkKızlar Gülce bugün 6 aylık oldu. Ek gıdaya başlayacağım. Ama doktor kendi başına oturmadan başlanmaz dedi. Youtubeda Osman Gönülal da aynısını söyledi. Desteksiz oturamıyor. Napayım?
Valla benim iyice karıştı canım, sanki çok verince de kabız oluyor ama istekli benim ki, bugün yarım yumurta çeyrek elma 4-5 büyük taneli üzüm yedi , çok mu sizce?Kızlar siz hala tadım mı yapıyorsunuz yoksa öğün gibi mi veriyorsunuz yemekleri?
Valla ben de anlamadım kimisi normal öğün gibi veriyor. Senin verdiklerin çok değil ona göre. Ben tadım yaptırıyordum ama etraftaki herkes az veriyosun dedi ben de artırdım. Bizimki de bugün armutlu irmikli cevizli muhallebi yarım çay bardağı, akşam da iki sardalya balığı yanında 2 tatlı kaşığı sarımsaklı havuç püresi yedi. Kabızlık bizde de var 2-3 günde bir yapıyor kakasını… Ek gıda süreci kafamı karıştırdı biraz benim napacağımı şaşırdımValla benim iyice karıştı canım, sanki çok verince de kabız oluyor ama istekli benim ki, bugün yarım yumurta çeyrek elma 4-5 büyük taneli üzüm yedi , çok mu sizce?
Maşallah canım valla bende onun talep ettiğinden az veriyorum şuan bugün de bebek tarhanası verdim , bence artık kafamıza göre takılacaz ya şekere tuza dikkat edip vereceğiz az az herşeydenValla ben de anlamadım kimisi normal öğün gibi veriyor. Senin verdiklerin çok değil ona göre. Ben tadım yaptırıyordum ama etraftaki herkes az veriyosun dedi ben de artırdım. Bizimki de bugün armutlu irmikli cevizli muhallebi yarım çay bardağı, akşam da iki sardalya balığı yanında 2 tatlı kaşığı sarımsaklı havuç püresi yedi. Kabızlık bizde de var 2-3 günde bir yapıyor kakasını… Ek gıda süreci kafamı karıştırdı biraz benim napacağımı şaşırdım
Bu arada ben gecen hoşaf yaptim tadi eksimsi oldu icmedi icine elma suyu konsantresi almistim ondan koydum tadi baya sekerli gibi.oldu icti oneririm valla guzel bi yontemmisMaşallah canım valla bende onun talep ettiğinden az veriyorum şuan bugün de bebek tarhanası verdim , bence artık kafamıza göre takılacaz ya şekere tuza dikkat edip vereceğiz az az herşeyden
Ben tadım gibi canım. Yoğurt yeni verdim mesela. Sebze meyve türü verdim. Yumurta da veririm inşallah bu hafta. Sonra da olduğu kadarKızlar siz hala tadım mı yapıyorsunuz yoksa öğün gibi mi veriyorsunuz yemekleri?
Ay nasıl güzel gözleri var maşallah annesi zorlama ya geçici geçecek bu dönem inanıyorum , mama mı ver diyor onu mu emmek istiyor biberonlaEki Görüntüle 3318152
Şuna bakın Ek gıda veriyorum diye gözlerinden yaşlar süzülen bir bebek İnanılmaz ya. Bu kadar ağlar mı üzülür mü bi bebek bir şeyler yediriyorum diye ne versem ağlıyor. Sevdiği hiçbir şey yok 2-3 kaşık verebiliyorum.
Diş çıkarma dönemi iştahsızlık oluyor diye okumuştum belki ondandır baskı yapmamak en iyisi şuan zaten mama, anne sütü ile beslenmeleri daha uygun gözleri muhteşem çok güzel bir kız olacak belli biraz annesine çektiriyor amaEki Görüntüle 3318152
Şuna bakın Ek gıda veriyorum diye gözlerinden yaşlar süzülen bir bebek İnanılmaz ya. Bu kadar ağlar mı üzülür mü bi bebek bir şeyler yediriyorum diye ne versem ağlıyor. Sevdiği hiçbir şey yok 2-3 kaşık verebiliyorum.
Ayyy gozlere bak yerimmm canim ek gidayi unutmasi icin 1 gun yada 2 gun hicbisi vermesen sonra bi daha denesen.Eki Görüntüle 3318152
Ay nasıl güzel gözleri var maşallah annesi zorlama ya geçici geçecek bu dönem inanıyorum , mama mı ver diyor onu mu emmek istiyor biberonla
Ayyy gozlere bak yerimmm canim ek gidayi unutmasi icin 1 gun yada 2 gun hicbisi vermesen sonra bi daha denesen.
Diş çıkarma dönemi iştahsızlık oluyor diye okumuştum belki ondandır baskı yapmamak en iyisi şuan zaten mama, anne sütü ile beslenmeleri daha uygun gözleri muhteşem çok güzel bir kız olacak belli biraz annesine çektiriyor ama
Canım oda etkiler ve hep böyle gitmez mümkün değil bak her geçen gün mide kapasitesi büyüyor bizim bile hala damak tadımız değişiyor , giderek adapte olacak sevmiyor dediğin şeyleri bile seve seve yiyecek Allahın izniyle, hiç merak etme, benim yeme problemim yok ama benim ki de gece beni hala perişan ediyor o kadar özledim ki şöyle yatağımda bi rahatça uyumayı, bi sağ memede bi sol memede hep 40-45 dk da bi ıı ıı sesiyle kopartamadım memeden yatağına da alıştıramadım resmen emziğinin tüm gece, hepimiz bişeyle imtihan oluyoruz gerçektenBen de o gerekçeye sığındım. Diş çıkarma süreci olumsuz etkiliyordur sonradan yer diye inanmak istiyorum.