2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Hhaahahahh
Benimki de 2 3 gündür ısırıyor bayaaa ama dişe dair bi kabarma veya beyazlık yok dış etinde. Biraz huysuzluk var sabah annem parmağıni alt ve üst etlerine sürttü alt değil de üstte ki diş etlerini yaparken hoşuna gidiyordu.

Bizim bugün 2. Dişte patlamış dün ondan ısırmış durmuş beni sıpa

Kızlar ben gece bebekle ve emzirerek uyuttuğum ve gece sık kalktığı için yamuk yumuk uyuyorum, üstümde açılıyor sanırım, gece bi uyandım sırtım o kadar ağrıyor ki neyse sonra dalmışım bugün gene feci bi ağrı var ya çocuğun altını zor değiştirdim emzirirken eğilince ağrı artıyor çok fena napacam bilmiyorum sırt ağrısına ne iyi gelir biraz uykusu toparlamıştı dişler çıkınca gene sık uyanmaya başladı o mememde bende kırk pozisyon değiştirip uyuyorum zaten her yerim ağrıyordu şimdi resmen kramp gibi offf bu gecelere çözüm bulmadan toparlayamayacam sanırım

O yüzden emzik candır

Sorma bende boyun agrisindan mahvoldum ek gida yedirirken kasigi saatlerce tutuyorum ondan galiba yaki yapistiriyorum agri kesici kremler falan o sekilde geciyor

Kız ne yapıyon o kadar havada mı tutuyorum kolunu valla parolla ayaktayım bende 6 ayda pert olduk 2-3 çocuk olsa napacaz
Ya cok oyalanarak yiyor sabrim kalmiyor artik. Usti basi hep mama oluyor her yemekten sonra ust bas degisioz bide. Bide kasik agzina sigmiyor yarisi disari dokuluyor onlari geri sokuyorum agzina kolum durmadan havada kalinca haliyle boynum agriyor:)))
2 3 cocuk yapmam icin isimden istifa etmem lazim baska turlu bakamamki:))

Yarısını üstü başı yiyor zaten

Canım daha küçükler ya aldıkları kadar sen iyice doysun mu istiyon, bizim de öyle çok dökülüyor alıştım elleri yıkıyorum , şu büyük önlüklerden al kollu olanlardan sen o zaman üst baş uğraşmazsın, haha haklısın bence de

Gordum o buyuk onlukleride bizimkine bisi giydirirmek okdr zorki:))
Ya porsiyonu az yapiyorum ama ne bilim ek gida verdikten 1 saat sonrada acikmazsin abi ya ahahahahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…