- 16 Haziran 2020
- 4.260
- 9.549
- 28
-
- Konu Sahibi Papatya0593
- #40.221
HhaahahahhYa ısırıyor ben ah deyince korkup ağlıyor bugün 3 oldu diğer dişleri de kaşınıyor anlıyorum ama beni ısırıyor ya
MelodiminEsi @Pink0606 @VivaLaJuicy Rprnn W woodhousemma kızlar göründe gülün diye etiketledim
Bizim bugün 2. Dişte patlamış dün ondan ısırmış durmuş beni sıpaHhaahahahh
Benimki de 2 3 gündür ısırıyor bayaaa ama dişe dair bi kabarma veya beyazlık yok dış etinde. Biraz huysuzluk var sabah annem parmağıni alt ve üst etlerine sürttü alt değil de üstte ki diş etlerini yaparken hoşuna gidiyordu.
Ay maşallah maşallah inci gibi güzel dişler olsunBizim bugün 2. Dişte patlamış dün ondan ısırmış durmuş beni sıpa
Ya sorma bi yandan da bu kadar hızlı büyümesin ya diyorum sanki atlı kovalıyor hemen büyüyorlarAy maşallah maşallah inci gibi güzel dişler olsunçok heyacanli yavv bı gelişme olunca level atlıyor gibiyiz
Ya bizde diş yok hatta bugün doktor baktı daha uzun süre gelmez dedi ama ısırıyor fenaaaAyy minnoş ya diş çıkınca bide ısırma derdi çıkıyo başımıza dimi
O yüzden emzik candırKızlar ben gece bebekle ve emzirerek uyuttuğum ve gece sık kalktığı için yamuk yumuk uyuyorum, üstümde açılıyor sanırım, gece bi uyandım sırtım o kadar ağrıyor ki neyse sonra dalmışım bugün gene feci bi ağrı var ya çocuğun altını zor değiştirdim emzirirken eğilince ağrı artıyor çok fena napacam bilmiyorum sırt ağrısına ne iyi gelirbiraz uykusu toparlamıştı dişler çıkınca gene sık uyanmaya başladı o mememde bende kırk pozisyon değiştirip uyuyorum zaten her yerim ağrıyordu şimdi resmen kramp gibi offf bu gecelere çözüm bulmadan toparlayamayacam sanırım
Öyle cidden hep sağlıklı olurlar inşallah büyüdükçe daha bı tatlı da geliyorlar sankimmYa sorma bi yandan da bu kadar hızlı büyümesin ya diyorum sanki atlı kovalıyor hemen büyüyorlar
Geç çıkan geç çürüyor diye duydum canımYa bizde diş yok hatta bugün doktor baktı daha uzun süre gelmez dedi ama ısırıyor fenaaa
Sorma bende boyun agrisindan mahvoldum ek gida yedirirken kasigi saatlerce tutuyorum ondan galiba yaki yapistiriyorum agri kesici kremler falan o sekilde geciyorKızlar ben gece bebekle ve emzirerek uyuttuğum ve gece sık kalktığı için yamuk yumuk uyuyorum, üstümde açılıyor sanırım, gece bi uyandım sırtım o kadar ağrıyor ki neyse sonra dalmışım bugün gene feci bi ağrı var ya çocuğun altını zor değiştirdim emzirirken eğilince ağrı artıyor çok fena napacam bilmiyorum sırt ağrısına ne iyi gelirbiraz uykusu toparlamıştı dişler çıkınca gene sık uyanmaya başladı o mememde bende kırk pozisyon değiştirip uyuyorum zaten her yerim ağrıyordu şimdi resmen kramp gibi offf bu gecelere çözüm bulmadan toparlayamayacam sanırım
Kız ne yapıyon o kadar havada mı tutuyorum kolunuSorma bende boyun agrisindan mahvoldum ek gida yedirirken kasigi saatlerce tutuyorum ondan galiba yaki yapistiriyorum agri kesici kremler falan o sekilde geciyor
Ya cok oyalanarak yiyor sabrim kalmiyor artik. Usti basi hep mama oluyor her yemekten sonra ust bas degisioz bide. Bide kasik agzina sigmiyor yarisi disari dokuluyor onlari geri sokuyorum agzina kolum durmadan havada kalinca haliyle boynum agriyor:)))Kız ne yapıyon o kadar havada mı tutuyorum kolunuvalla parolla ayaktayım bende 6 ayda pert olduk 2-3 çocuk olsa napacaz
Ben de öyle duydum tek tesellim oGeç çıkan geç çürüyor diye duydum canım
Yarısını üstü başı yiyor zatenYa cok oyalanarak yiyor sabrim kalmiyor artik. Usti basi hep mama oluyor her yemekten sonra ust bas degisioz bide. Bide kasik agzina sigmiyor yarisi disari dokuluyor onlari geri sokuyorum agzina kolum durmadan havada kalinca haliyle boynum agriyor:)))
2 3 cocuk yapmam icin isimden istifa etmem lazim baska turlu bakamamki:))
Kedi yalasa doyar:)Yarısını üstü başı yiyor zaten
Canım daha küçükler ya aldıkları kadar sen iyice doysun mu istiyon, bizim de öyle çok dökülüyor alıştım elleri yıkıyorum , şu büyük önlüklerden al kollu olanlardan sen o zaman üst baş uğraşmazsın, hahaYa cok oyalanarak yiyor sabrim kalmiyor artik. Usti basi hep mama oluyor her yemekten sonra ust bas degisioz bide. Bide kasik agzina sigmiyor yarisi disari dokuluyor onlari geri sokuyorum agzina kolum durmadan havada kalinca haliyle boynum agriyor:)))
2 3 cocuk yapmam icin isimden istifa etmem lazim baska turlu bakamamki:))
Gordum o buyuk onlukleride bizimkine bisi giydirirmek okdr zorki:))Canım daha küçükler ya aldıkları kadar sen iyice doysun mu istiyon, bizim de öyle çok dökülüyor alıştım elleri yıkıyorum , şu büyük önlüklerden al kollu olanlardan sen o zaman üst baş uğraşmazsın, hahahaklısın bence de
Ya ısırıyor ben ah deyince korkup ağlıyor bugün 3 oldu diğer dişleri de kaşınıyor anlıyorum ama beni ısırıyor ya
MelodiminEsi @Pink0606 @VivaLaJuicy Rprnn W woodhousemma kızlar göründe gülün diye etiketledim
Kızlar bi benim ki sarsmamıştı inşallah neredeyse tanımayacak haldeyim kendilerini o kadar form değiştirdilerNedir bu emekçi memelerin çektiği
Kızlar bi benim ki sarsmamıştı inşallah neredeyse tanımayacak haldeyim kendilerini o kadar form değiştirdiler