- 20 Şubat 2010
- 32.896
- 6.247
-
- Konu Sahibi Papatya0593
- #40.081
Bunu bilmiyordum teşekkür ederim
Bana asmdeki ebe kan değerlerine bu ay baktırın dedi ama çocuk doktorumuz 9. ayda detaylı bakacağız şu an gerek yok dedi..
Canım kilosuna bakılsa yeter bende Asm de boy kilo ölçtüreceğim yeterliBen de vazgeçtim. Bu ay doktora gitmeyeceğim. Sağlık ocağında ebeye görünelim en iyisi.
Gündüz 3 kez uyuyordu. Dün uyumadı nedense. Sabah 8de kalkıyor.Canım gündüz uykusu azmış o yüzden geceyi de aksatıyor gündüz 3 kere uyutuyorum ben ama zaten 2 saat geçince uyku sinyalleri artarak başlıyor, sabah kaçta kalkıyor geç kalkarsa geç yatar
Bende gitmiyorum artık sağlık ocağı verileri doğruydu hep gerek yok bence aynı şekilde bakıyolar çünkü. Hasta olmadığı sürece götürmeyeceğimBen de vazgeçtim. Bu ay doktora gitmeyeceğim. Sağlık ocağında ebeye görünelim en iyisi.
Anladım canım arada olur o zaman arada ne olduğunu ben anlamadan benim ki de yapıyor, ben anneme geldim mesela ilk 3 gün başka bir çocuk oldu gece bağırmaya başladı memeyi kabul etmedi uyumadı, sonra normale her zaman ki düzenine döndü, senin ki de düzelirGündüz 3 kez uyuyordu. Dün uyumadı nedense. Sabah 8de kalkıyor.
Benim bebe duzenine cok bagli ya. Baska bi yere gittik mesela ilk 3 gun full agliyor. Alisamiyor hemen. Tatilden eve geldik mesela mahvolduk daha yeni yeni düzenimiz oturdu diyebiliriimAnladım canım arada olur o zaman arada ne olduğunu ben anlamadan benim ki de yapıyor, ben anneme geldim mesela ilk 3 gün başka bir çocuk oldu gece bağırmaya başladı memeyi kabul etmedi uyumadı, sonra normale her zaman ki düzenine döndü, senin ki de düzelir
Aynen canım bilirsin belki büyükler der ya çocuk evi sever diye gerçekten öyle yani gezmeyi de seviyorlar ama uyanıklık vaktinde bi dolandırıp evine getirecen öyle sağa sola çıkayım gezeyim yokBenim bebe duzenine cok bagli ya. Baska bi yere gittik mesela ilk 3 gun full agliyor. Alisamiyor hemen. Tatilden eve geldik mesela mahvolduk daha yeni yeni düzenimiz oturdu diyebiliriim
Gercekten bebekler duzeni belli bir rutini seviyorlar ona uymak lazim.
Bebek.perisan oluyodur ya :))))Aynen canım bilirsin belki büyükler der ya çocuk evi sever diye gerçekten öyle yani gezmeyi de seviyorlar ama uyanıklık vaktinde bi dolandırıp evine getirecen öyle sağa sola çıkayım gezeyim yokişte 10 aylık çocukla 10 ülke gezdim diyen tipler var ya internette ,kardeşim bırak burnundan gelmiştir kandırma bizi diyesim geliyor
Benim bebe beni perişan ederBebek.perisan oluyodur ya :))))
Videoyu izledim. Teşekkür ederim. Vazgeçtim ben de.Bende minikkoalanınannesinden fiyat sormuştum canım, anlatmadan uyku eğitimi diyor, ben sonra vazgeçtim, YouTube da Melis Keşan ile gizem erbirer in uyku ansiklopedisi videosu var onu izleyebilirsiniz, ben o videodan sonra gerekli olmadığına karar verdim
Rica ederim canım özetle ciddi bir problem yoksa gerekli görmüyorlar ve aslında bebek oldukları için sık uyanmaları çok normal, bunu kabullenince hayat daha kolaylaştı benim için yoksa bu çocuk neden böyle bu normal mi diye düşünüp duruyordumVideoyu izledim. Teşekkür ederim. Vazgeçtim ben de.
canım ben demir ilacı kullanmıyorum ama bana da artık çişi daha çok kokuyor geliyor hatta bu sebeple baby turcoyu değiştirip bi molfix denedim, ben büyümesine ve ek gıdaya bağlıyorumKızım idrar yapınca çok kokuyor. Sabahları oluyor bu. Bu gece altını değiştirdim çok kokuyordu. Şimdi yine kokusu buram buram. Daha önce böyle değildi. Bir süredir var bu. Acaba demir damlasıyla mı ilgili yoksa enfeksiyon mudur?
Demir damlasından olsa kakası da kokardı sanırım. Onda bi koku yok. Bu arada gün içinde de koku yok idrarda. Gece oluyor. Geceden sabaha sürüyor yani.
Fikri olan var mı?
Canım demir ilacını neden kullanmıyorsnCanım
canım ben demir ilacı kullanmıyorum ama bana da artık çişi daha çok kokuyor geliyor hatta bu sebeple baby turcoyu değiştirip bi molfix denedim, ben büyümesine ve ek gıdaya bağlıyorum
Canım 6. Ayda kan değerlerine baktırıp başlamak istiyorumCanım demir ilacını neden kullanmıyorsn
Kendi tercihin mi doktor mu soyledi acabaCanım 6. Ayda kan değerlerine baktırıp başlamak istiyorum
Ek gıda sonrası çişi de kakası da inanılmaz kokmaya başladıKızım idrar yapınca çok kokuyor. Sabahları oluyor bu. Bu gece altını değiştirdim çok kokuyordu. Şimdi yine kokusu buram buram. Daha önce böyle değildi. Bir süredir var bu. Acaba demir damlasıyla mı ilgili yoksa enfeksiyon mudur?
Demir damlasından olsa kakası da kokardı sanırım. Onda bi koku yok. Bu arada gün içinde de koku yok idrarda. Gece oluyor. Geceden sabaha sürüyor yani.
Fikri olan var mı?
Kendi tercihim canımKendi tercihin mi doktor mu soyledi acaba
Aynen bebeklikten çıkmış gibi geliyor insana o kakayı görünceEk gıda sonrası çişi de kakası da inanılmaz kokmaya başladı