Dün menenjit aşısı oldu bebem, ne zor aşıymış, diğer hiçbir aşı böyle yapmamıştı. Aşıyı olunca ağlayışını görünce benim de ağlayasım geldi, içli içli ağlıyor, canı yandığı çok belli
Ah dedim, yavrusu hasta olan, sürekli hastanelerde olan anneler neler çekiyor. İlk birkaç saat iyiydi evde, uyudu biraz. Uyandıktan sonra emerken ağlamaya başladı ama nasıl ağlama, katıla katıla ağlıyor. Çok uzun sürdü sakinleşmesi, uyuyakaldı içini çeke çeke, yavrukuşum benim
Uyandıktan sonra ağrısı geçmişti herhalde, bir daha dönmedi o krize. Normal yatma saatinde yatmadı, yatağa koyduğum an uyandı. Ben de omzumda uyuttum öyle rahat etti diye. Ateşi yükseldi sonra, calpol verdik. Calpol yiyince bizimki hiperaktif bir şey oluyor birden, hareketlendi bayağı, gece 12 oldu uykuya geçene kadar. Şükür yattı ondan sonra, normal rutine geçtik. Bebekler de saat kaçta yatarsa yatsın aynı saatte uyanıyor he, güneş doğmadan zıplıyor kızımla. Çok şükür neşesi yerinde bugün. İnşallah diğer dozlarda böyle olmaz. Hastalık çok ağır olduğundan aşısı böyle etkiledi herhalde.
6.ay aşılarından da çok korkuyorum uiiyh