- 20 Mart 2011
- 13.740
- 32.272
-
- Konu Sahibi Papatya0593
- #40.121
Bu hafta yapılacak inşallah kötü etkilenmezlerEvet evet onlarda aynı şekilde söylüyor işte bende o yüzden kasmıyorm çok bi düzende oluşturmadım. Bu şekilde bi süre devam edelim sabırla, zamanla en iyisi olur kızlar için inanıyorum
Ben hiç doktora falan sormuyorm yakafama göre ilerliyorum.
6. Ay aşısını yaptın mı Canm bizim bu aralar aşı var rahatsız ediyor mu acaba
Yok doymuyor zaten. Benimki de sadece meme de uyuyo nadiren çok aşırı yorgun olursa piş piş yaparım uyur. Ona bir çözüm yok mu acaba ya. Beni bazen zorluyor istiyorum ki karnını doyuraym annem veya kız kardeşim uyutsun ama yok uyumazCanım emmezse uzun süre sertleşme akma oluyor ama benim bebek meme emmeden uykuya geçemediği için uyumadan tok olsada memede olduğundan çokta emmemezlik yapmıyor , dediğin gibi tadımlık yapıyorum ben doymuyor ek gıdayla ama artık sadece memeyle de doymuyorlar bence
Ayy inşallah olmaz bende çok korkuyorum.Sizi bilmem de biz kesin ateşleniriz şimdiden 6. Ay aşı fobim başladı benim
Yapmışsınızdr diye düşündüm inşallah iyi geçer ya. Geçen biraz ateşlendi ödüm koptu tüm gece tetikteyfimBu hafta yapılacak inşallah kötü etkilenmezler
Bir önceki aşıları biraz geç yaptırdık aralarında en az bir ay olmalıymış o yüzden bu ay sarktıYok doymuyor zaten. Benimki de sadece meme de uyuyo nadiren çok aşırı yorgun olursa piş piş yaparım uyur. Ona bir çözüm yok mu acaba ya. Beni bazen zorluyor istiyorum ki karnını doyuraym annem veya kız kardeşim uyutsun ama yok uyumaz
Ayy inşallah olmaz bende çok korkuyorum.
Yapmışsınızdr diye düşündüm inşallah iyi geçer ya. Geçen biraz ateşlendi ödüm koptu tüm gece tetikteyfim
Canım benim ki de biraz meme de mayışmadan dalmıyor, bazen memede tamamen uyuyor bazen mayışınca ayağa alıp orda iyice uyutuyorum ama direk ayakta çook nadir , illa biraz emecekYok doymuyor zaten. Benimki de sadece meme de uyuyo nadiren çok aşırı yorgun olursa piş piş yaparım uyur. Ona bir çözüm yok mu acaba ya. Beni bazen zorluyor istiyorum ki karnını doyuraym annem veya kız kardeşim uyutsun ama yok uyumaz
Ayy inşallah olmaz bende çok korkuyorum.
Yapmışsınızdr diye düşündüm inşallah iyi geçer ya. Geçen biraz ateşlendi ödüm koptu tüm gece tetikteyfim
Benimki bacakta saklamakla da uyumuyor illa memeCanım benim ki de biraz meme de mayışmadan dalmıyor, bazen memede tamamen uyuyor bazen mayışınca ayağa alıp orda iyice uyutuyorum ama direk ayakta çook nadir , illa biraz emecek
Benim annem biraz ayağa alıştırdı şükür ama bazen onu da asla kabul etmiyorBenimki bacakta saklamakla da uyumuyor illa meme, huysuzlaniyor uyumak bilmiyor.
İyi ya öyle darısı başımızaBenim annem biraz ayağa alıştırdı şükür ama bazen onu da asla kabul etmiyor
Hayırlı uğurlu olsun ilk inciKızlar dişimiz çıktıçok duygulandım ya nedense
Canım ben de anlamadım kucağımda oturuyordu bi baktım yarık gibi bişi var bende sanıyorum diş görecem ay bu ne dedim diş mi dedim bardakla baktık Çin Çin diye ses geliyor diş gerçektenHayırlı uğurlu olsun ilk incibu saatte mi çıktı ben hep sabah uyanacağım ve diş gelmiş olacak diye bekliyordum
Ben golden goat kullaniyorum dogdugundan beri en temiz onu bulabildim palm yagi yok canim memnunum ben sadece oyle cok cok kilo aldirmiyo asgari miktarda aliyo kiloyuAy kıyamam canım yaa
Kızlar ya benim akşama doğru sütüm azalıyor çocuk uykudan önce karnını doyurmak istiyor haliyle yatmadan önce mama vermeye karar verdim o yüzden. Doktoruma mama başlayayım dedim bu ay da bi bakalım durumuna başlama dedi ama çocuk doymuyor o yüzden uykuya geçemiyor. En temiz içerikli mama hangisi piyasadaki bilenler yazarsa çok sevinirim. Ben hipp combiotics kullanmıştım sarılık olduğu dönemde ama onda da palm yağı ve kanola yağı var. Yok mu şöyle herşeyiyle temiz bir mama?
Hayirli olsun canim inci gibi disleri olsun ilk kim gordu artik bi hediye alsinKızlar dişimiz çıktıçok duygulandım ya nedense
Tabi ki annesi, bu geleneği de bilmiyordum ya tüh çaktırmasaydımHayirli olsun canim inci gibi disleri olsun ilk kim gordu artik bi hediye alsin
Ayyyhhhh hayırlı olsunKızlar dişimiz çıktıçok duygulandım ya nedense
Aynen hazır olun pat diye geliveriyormuş ilk dişAyyyhhhh hayırlı olsunbende heyacn yaptım şimdi her an çıkabilir yaniiii
Amaann ateş faln olmasında salya ya razıyızAynen hazır olun pat diye geliveriyormuş ilk dişbu ara iyice salya artmıştı ama kızlar o belirti net, ben şimdi diğerlerini beklemedeyim, 1 numara sağ alt
Mamada 2 yas cnmKızlar anne sütü 2 yaşına kadar tavsiye ediliyor ya peki mama ile besleniyorsa ne zamana kadar mama kullanılıyor tamamen bilmediğimden soruyorum. Tam olarak bizim gibi beslenmeye ne zaman başlıyor bebekler?
Canım benim bi arkadaşın bebeğinin değerlerine bakılmıştı çok fazla çıkmış vitamin oda karaciğere zararlıymış doktor 1 yaşta kesmişti mamayı normal beslenmeye başlamıştı çocukMamada 2 yas cnm