2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Bizim doktor 1 yasinda hemogram bakılacak dedi. 6ci ayda gittik bizde rutin kontrole 9cu ayda tekrar gelin dedi ozele gidioz bizde

Canım devlette 1-2-3-4 te ben rutin kontrole götürdüm artık 6 da getir dedi doktor ben dayanamadım 5 tede götürdüm tadımlara başla artık rutin kontrol yok 9 da getir dedi , ben devlette kan değerlerine 9 da bakılıyor diye biliyorum canım

Biz bide 2 menenjit asisi olduk düşün:) 3cu ayda ve 5ci ayda olduk. Beksero ve nimenrix. Artik rahatiz 6 ay asi olayi yok bizde :)

Canım patatesten,kabak verdim havuç verdim , kayısı muz şeftalı elma denettim, ne vereyim artık ben bu miniğe 2 gündür az az yoğurtta verdim bide
Bal kabağı, semizotu, armut, bezelye yukarda yazdığım gibi avokado, yumurta, labne bunları mutlaka dene canım. Güvendiğin marka bir bebe bisküvisi alırsın onla desteklersin yemezse
Bezelye, avokado beyin gelişimi işin çok önemli. İnşallah çok sever

Labne içeriği temiz bulabilirmiyim ki
Var mı tavsiye
teşekkür ederim

Doktorannenin tavsiyeleri sayfasında gördüm canım. Bi bak istersen. Çocuk doktoru kendisi

Eki Görüntüle 3308715
Canım buraya yazdıktan sonra baktımda evde de yapıyorlar onu da deneyebiliriz yoğurt mayalar gibi, süt ve süt ürünlerinde beni en çok düşündüren artık ineklerin çok hormonlu olması , köyden doğal süt bulmaya çalışacağım , bulursam kendim yaparım belki

Oooo sen ebesine kadar gitmissin nasil dogalini bulacan kiz o kadar da sey etme bence:))) saka bi yana koyun sutu cok faydali diyolar ama bulmak baya zor bide asiri yagliymis ama kalsiyum bakimindan cok zenginmism gerci senin sutun var yuzde yuz dogal organik:))

Ben yoğurdu keçi sütü ile mayalıyorum şu an. Ama değiştirip değiştirip vermeyi düşünüyorum. Elimizden geldiğince dikkat ederiz özellikle tavuk ve yumurtaya

Bunu bilmiyordum teşekkür ederim
Bana asmdeki ebe kan değerlerine bu ay baktırın dedi ama çocuk doktorumuz 9. ayda detaylı bakacağız şu an gerek yok dedi..

Bu arada içerikte maltodekstrin varsa bu da glikoz şurubu demek. İncelediğim mamalar içinde evolviada maltodekstrin var
Evolviada glukoz şurubu yok yazdığımı hatırlamıyorum Palm yağı olmayan mamalardan örnek verdim.
Aptamili kullanan birçok arkadaşımın bebeği emmeyi bıraktı
İsteyen istediği mamayı içirsin bebeğine. Bazı bebekler çok ciddi mama seçiyor anne çaresiz kalıyor mesela

Son düzenleme:
Kendi sütümden labne kız ben köye yakınım oralara sorduracağım, ben pimpirikliyim ya bende bu huyumu sevmiyorum ama içerik önemli hele de bebe de çok bakıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…