- 20 Mart 2011
- 13.741
- 32.273
-
- Konu Sahibi Papatya0593
- #39.901
Ben chicco almazdım canım bana göre de çok pahalı. Bi tanıdıkta vardı verdi sağ olsun. Ben daha uygun şeyler bakıyordum civilin kendi markası var kujju. Bir de e bebek markaları bence gayet iş görürAy chicco çok pahalı ya
Pınar labne aldım. İçerik olarak onu ve kiriyi iyi dediler. Ama ben şu minik tek porsiyonluk olan paketlerden aldım. İçinde 8 adet var, böylece ziyan olmuyor. Mart annelerinde bir arkadaşımızın önerisi. Severek yiyor oğlum.Labneyi kendin mi yaptın canım değilse hangi markayı alıyorsun?
Yazık o paraya canım valla birçok normal marka alan arkadaş var memnun. Geçen haftalarda bime gelmişti kanz marka 249 tlAy heralde en son onu alacağım
Bazı kalitesiz şeklinde yorumlar okudum alamadım bi türlü kararsız kaldım
Chicconun polly 2 star diye bi modelini gördüm e bebekte bebişide oturttum mesela çok hoşuma gitti ama 6 bindi
Ay heralde en son onu alacağım
Chicconun polly 2 star diye bi modelini gördüm e bebekte bebişide oturttum mesela çok hoşuma gitti ama 6 bindi
Acaba probiyotik damla mı kullansan? Belki bağırsakları henüz hazır değildir ondan rahatsız oluyordur diye düşündüm ama doktora sormakta fayda var tabi.Zaten gündüz veriyoruz ek gıdayı. Annem de ben de. Ama akşamına fena oluyor. Hemen etki etmiyor. Akşam başlıyor. Tadımın 3.gününde oldu hep de.
Demek ki alışma süreci o kadar da basit değil.
Bizimkide huzursuz bence hepsinin dişler oturuyorAcaba probiyotik damla mı kullansan? Belki bağırsakları henüz hazır değildir ondan rahatsız oluyordur diye düşündüm ama doktora sormakta fayda var tabi.
Bu ara bizimki de hep akşam üzeri huysuz, bir ağlamak tutturmuş
E bebeğe selam verdin borçlu çıktın deseneKiwi konusunda ben de olumsuz yorumlar gördüm. Ama her ürün için biri övüyor biri yeriyor durumu var bence
Ebebek yazmışsın ya bi uygulamasına gireyim dedim bi sürü indirim var şu an çeşitli kategorilerde. Bir şeyler aldım. Sen yazmasan girip bakmayacaktım. Neyseyine para harcadım
Oturuyor mu kalkıyor mu bilmiyorum bir haftadır yedi bitirdi biziBizimkide huzursuz bence hepsinin dişler oturuyor
Acaba probiyotik damla mı kullansan? Belki bağırsakları henüz hazır değildir ondan rahatsız oluyordur diye düşündüm ama doktora sormakta fayda var tabi.
Bu ara bizimki de hep akşam üzeri huysuz, bir ağlamak tutturmuş
tek elle açılamadığını bilmiyordum. Melih, eezy'e göre daha hafif olması avantaj ancak sürüş konforu nasıl?Evet memnunum. Ben hafifliği ve araba bagajında fazla yer kaplamaması için tercih etmiştim. Tek başına merdivenlerden indirebiliyorum ama tek elle açılmadığı için kucağımda bebek olunca yine ikinci bir kişiye ihtiyaç duyuluyor. Araba bagajında da beklediğimden daha fazla yer kapladı o yüzden arabamı değiştirmek zorunda kaldım. Yani eezy s twist de alsam olurmuş dedim; ama Melio dan da şikayetimiz yok :)
İnşallahGeçecek inşallah bu günler.
Ev yoğurdu probiyotik diye öneriliyordu aslında.
6.ay kontorlünde danışacağım doktora her şeyi.
Joie mimzy sneaker almıştım 2 ay önce, görüntüsü iyi de kullanımını bilmiyorum henüz, bazen sevmiyormuş bebikler sandalyeleriniMama sandalyesi ne aldınız kızlaarMelodiminEsi
Ay heralde en son onu alacağım
Ay yok vermem kuşum zaten ücretsiz izindeyim bide düşün tek maaş ev kiraebebekten almistim ben 250.tlye bence okdr para verilmez ya 6bin nedir bebek arabasini bile 2500 tlye almisiz düşün:)
Cnm sen kendi yediklerindenmi veriyordunB
Biraz çok olmuş sanki ben çay kaşığıyla veriyorum tam dolduruyorum bile dudağına değdirince açıyorsa ağzıni iyi açmıyorsa da zolamayacaksn.
Sesin çıkmıyor bayadır napıyorsun canımCnm sen kendi yediklerindenmi veriyordun
Evet Canm öyle yapıyorum yoğurt hariç herşeyi sevdi diyebilirim. Ama 2 3 gündür kızım biraz rahtsiz sadece meyve veriyorum yemek vermiyorm ya.Cnm sen kendi yediklerindenmi veriyordun
Peki tuz olayı nasol oluyor cnmEvet Canm öyle yapıyorum yoğurt hariç herşeyi sevdi diyebilirim. Ama 2 3 gündür kızım biraz rahtsiz sadece meyve veriyorum yemek vermiyorm ya.
Mama ve el gıda almayan bir bebekle boğuşuyorum kuzumSesin çıkmıyor bayadır napıyorsun canım
Canım hepimizin ki ayrı zor inan, benim ki o kadar huysuz ki bu ara , 2-2.5 saatte bi uykuya geçiyor gündüz , bugün 3 gibi uyandı dışarı falan çıkardım uyku saati sarktı 6 gibi dalamadı sonrası kriz 7 gibi uyutana kadar ne ağlamalar ne şıltaklar bişey var sanırsın halbu ki sadece uykuya geçemedi ve ne memede duruyor ne sallamayla avunuyor , bi şekilde daldı uyandi 1 saat sonra tekrar gece uykusuna geçene kadar gene mızmız, çünkü tüm uyku saati sarktı bozuldu,bugünde o kadar yorgunum ki ….Allahım sen bu annelere yardım etMama ve el gıda almayan bir bebekle boğuşuyorum kuzum