- 1 Şubat 2022
- 533
- 740
-
- Konu Sahibi Papatya0593
- #39.941
Yaklaşık bir on gün böyleydik sonra geçti.Kızlar benim gece sürekli uyanma işi artık sinirlerimi bozdu. Saat başı uyanıp emmek istiyor bu neden olabilir göğüs ucum yara oldu çekiştirmesinden ve sürekli emdiğinden iyileşmiyor acı içinde emzirmek zorunda kalıyorum. Bu yüzden artık mama mı versem diye düşünür oldum sütüm varken onu da içim elvermiyor çıkmaza düştüm
Yeni bi atak dönemi mi diyorsun canım inşallah ondandır ve geçicidir çok yordu gerçektenYaklaşık bir on gün böyleydik sonra geçti.
Ben artık bebeklerin süreçlerine yetişemiyorum. Sorgulamadan bu da geçecek diyorum
Bunlar kafayi yemis ayol bizimkilerde getir yapalim diyorlar:) gelen hastadan performans ucretide aliyorlar ya sanirim sizin asm kalabalik hasta derdi yok ondan boyleler:) neyse saglik olsunHastanede yaptıracağım. Bugün hemsireyle konuştum. Ateşi 40 dereceye yükselebilir.ben sorumluluk alamam dedi.
Kac dk emiyor cnm biyerde okumustum doymayinca surekli uyanip emmek istiyorlarmış 15 dk falan emiyormu geceleri? Formul mamayi istersen biberonla verme biraz koyu yap kasik mama gibi ver yada tahilli kasik mamayla karistir anne sutunu oyle vermeyi dene meme uclarin dinlenir bi sureKızlar benim gece sürekli uyanma işi artık sinirlerimi bozdu. Saat başı uyanıp emmek istiyor bu neden olabilir göğüs ucum yara oldu çekiştirmesinden ve sürekli emdiğinden iyileşmiyor acı içinde emzirmek zorunda kalıyorum. Bu yüzden artık mama mı versem diye düşünür oldum sütüm varken onu da içim elvermiyor çıkmaza düştüm
Evet kalabalık. Hatta baya hasta yonlendirmistim. Benim aile hekimi ve hemşiremiz çok iyi diye. Bir aydır gelip gidiyorum asm ye . Hastanede yaptırıp kurtulacagimBunlar kafayi yemis ayol bizimkilerde getir yapalim diyorlar:) gelen hastadan performans ucretide aliyorlar ya sanirim sizin asm kalabalik hasta derdi yok ondan boyleler:) neyse saglik olsun
Canım benim kide öyle geceleri valla bende iyice gıcık oluyorum ama kıyamıyorum geçici bi süreç diye kendimi avutuyorumKızlar benim gece sürekli uyanma işi artık sinirlerimi bozdu. Saat başı uyanıp emmek istiyor bu neden olabilir göğüs ucum yara oldu çekiştirmesinden ve sürekli emdiğinden iyileşmiyor acı içinde emzirmek zorunda kalıyorum. Bu yüzden artık mama mı versem diye düşünür oldum sütüm varken onu da içim elvermiyor çıkmaza düştüm
Bizim de rutin oldu zart zurt kalkmak. Bazen anne gruplarında bebeğim 6 saat uyudu, emziremedim çok suçlu hissediyorum yazıları görüyorum, gözüm seyiriyor. En son ne zaman bu suçluluğu yaşadın kardeş, söyleKızlar benim gece sürekli uyanma işi artık sinirlerimi bozdu. Saat başı uyanıp emmek istiyor bu neden olabilir göğüs ucum yara oldu çekiştirmesinden ve sürekli emdiğinden iyileşmiyor acı içinde emzirmek zorunda kalıyorum. Bu yüzden artık mama mı versem diye düşünür oldum sütüm varken onu da içim elvermiyor çıkmaza düştüm
Ay hahahah çok güldümBizim de rutin oldu zart zurt kalkmak. Bazen anne gruplarında bebeğim 6 saat uyudu, emziremedim çok suçlu hissediyorum yazıları görüyorum, gözüm seyiriyor. En son ne zaman bu suçluluğu yaşadın kardeş, söyleDurumu güzelleme moduna geçtim ben artık kendimi iyi hissetmek için, yani bebek gamsız değil demek ki, ne o bi uyuyup saatlerce kalkmamak Öğrenmeye açık bir bebek, demek ki gece neler olduğunu merak edip uyanıyor. Tuvalet zamanı çişe de kalkar yatağını ıslatmaz hiç ohh. Direneceğiz, pes etmek yok
Ben onu da denedim ekstra süt verdim biberonla işe yaramadı canım açlıktan değil ya tamamen süreçle alakalı. GeçiciKac dk emiyor cnm biyerde okumustum doymayinca surekli uyanip emmek istiyorlarmış 15 dk falan emiyormu geceleri? Formul mamayi istersen biberonla verme biraz koyu yap kasik mama gibi ver yada tahilli kasik mamayla karistir anne sutunu oyle vermeyi dene meme uclarin dinlenir bi sure
Ama cicim ole deme benimkide erken kalkiyor bak kimisinki 8de falan kalkiyormjs bende onlara ozeniom:)) 9da yatti dun 6.40 da kalkti mesela.Ay hahahah çok güldümgeçen @Pink0606 da yazmış 1 kere kalkıyor kıskanmak değil de imrenmek diyelim bi arkadaşımda ya maşallah sabaha kadar uyudu dedi , dedim hiç öyle bişe yaşamadım ki ben , sonra bide ağzında emzik bi yerlere baka baka uyuyan bebekler var ne güzel Allahım , ben valla bi ara sayıyordum artık saymıyorum bile gece kaç kere uyanıyorum, tuhaf olan bazen çocuk uykuda olsa ben dalamıyorum tek kendimi avutmam benim kinin kilosu iyi diyorum gece emiyor yağlı sütü kilo alıyor maşallah dombikime hoş kilo alımıda azaldı bakalım sonra neyle avunacam
Herkesi derdi ayrı be , bak benim ki de o kadar erken kalkmıyorAma cicim ole deme benimkide erken kalkiyor bak kimisinki 8de falan kalkiyormjs bende onlara ozeniom:)) 9da yatti dun 6.40 da kalkti mesela.
Her kalktığında 10-15 dk emiyor açlıktan ziyade uyanıp geri uyuyamadığından memeyi emzik gibi kullanıyor gibi. Bu gece mama da verdim hatta denemek için 1 saat sonra gene uyandıKac dk emiyor cnm biyerde okumustum doymayinca surekli uyanip emmek istiyorlarmış 15 dk falan emiyormu geceleri? Formul mamayi istersen biberonla verme biraz koyu yap kasik mama gibi ver yada tahilli kasik mamayla karistir anne sutunu oyle vermeyi dene meme uclarin dinlenir bi sure
İnşallah yaa ben de öyleCanım benim kide öyle geceleri valla bende iyice gıcık oluyorum ama kıyamıyorum geçici bi süreç diye kendimi avutuyorum
Hahaha Umarım dediğin gibi güzel geridönüşleri olur bunun bizeBizim de rutin oldu zart zurt kalkmak. Bazen anne gruplarında bebeğim 6 saat uyudu, emziremedim çok suçlu hissediyorum yazıları görüyorum, gözüm seyiriyor. En son ne zaman bu suçluluğu yaşadın kardeş, söyleDurumu güzelleme moduna geçtim ben artık kendimi iyi hissetmek için, yani bebek gamsız değil demek ki, ne o bi uyuyup saatlerce kalkmamak Öğrenmeye açık bir bebek, demek ki gece neler olduğunu merak edip uyanıyor. Tuvalet zamanı çişe de kalkar yatağını ıslatmaz hiç ohh. Direneceğiz, pes etmek yok
Benimki o kadar uyanmaya bir de 6 da uyanıyor deliriyorum artıkHerkesi derdi ayrı be , bak benim ki de o kadar erken kalkmıyor
Ben de aç olduğunu düşünmüyorum ya çünkü uyandığında ilk iş kusuyor benim ki, o kadar tok uyanıyorHer kalktığında 10-15 dk emiyor açlıktan ziyade uyanıp geri uyuyamadığından memeyi emzik gibi kullanıyor gibi. Bu gece mama da verdim hatta denemek için 1 saat sonra gene uyandı
İnşallah yaa ben de öyle
Hahaha Umarım dediğin gibi güzel geridönüşleri olur bunun bize
Ay çok zor çok , anlıyorum inan sabah 1-2 saat birine Verde sen uyu canımBenimki o kadar uyanmaya bir de 6 da uyanıyor deliriyorum artık
Memeyi emzik gibi kullanıyor doğru canım çünkü meme uyku bağı kurdu bizimkiler , eğitmenler o bağ değiştirmek lazım diyorlarHer kalktığında 10-15 dk emiyor açlıktan ziyade uyanıp geri uyuyamadığından memeyi emzik gibi kullanıyor gibi. Bu gece mama da verdim hatta denemek için 1 saat sonra gene uyandı
İnşallah yaa ben de öyle
Hahaha Umarım dediğin gibi güzel geridönüşleri olur bunun bize
Sabahları 2 saat eşim ilgileniyor ben uyuyorum sağolsunAy çok zor çok , anlıyorum inan sabah 1-2 saat birine Verde sen uyu canım
o bağı nasıl değiştireceğiz bilen varsa bize de öğretsinMemeyi emzik gibi kullanıyor doğru canım çünkü meme uyku bağı kurdu bizimkiler , eğitmenler o bağ değiştirmek lazım diyorlar
Canım başka odada emzirilecek, emzirerek uyutmak yok diyorlar, sonra uyuyacağı odaya alıp işte piş pat yapın yatağına alışmalı , memede kesinlikle uykuya geçmeyecek ikisi ayrı şey öğrenecek o şekilde dinledim ben uygulayamadım, YouTube da çok video var bakabilirsinSabahları 2 saat eşim ilgileniyor ben uyuyorum sağolsun
o bağı nasıl değiştireceğiz bilen varsa bize de öğretsin