2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Cnm.bende yapmayi bilmiyorum activia oneriyor doktorlar muhtemelen onlardan alirim

Cnm.bende yapmayi bilmiyorum activia oneriyor doktorlar muhtemelen onlardan alirim
canım activianın sık sorulan sorular kısmından alıntıladım;

Activia çocuklar için uygun mu?​

Activia sade çeşitlerimizi 3 yaş itibariyle çocuklarımıza öneririz. Ancak besinlere olan hassasiyetler tüm çocuklarda farklılık gösterebileceğinden; zengin içeriklere sahip Activia çeşitlerimiz için doktorunuza danışmanızı tavsiye ederiz.

Bu kafamı karıştırdı benim.

Aaaa bak ben de daha yeni Mart annelerine sordum. Ama demir damlalarında bile bebekler için yazması yasak

6ci ayda doktor kontrolumuz var orda sorcam bakalim ne dicek paylasirim burdada.

Aaaa bak ben de daha yeni Mart annelerine sordum. Ama demir damlalarında bile bebekler için yazması yasak

Risk almamak icin bence boyle yaziyorlar bazi cocuklar alerjik ya ondan olabilir
Ben maya olarak kullandım yedirdim bir sıkıntı olmadı ama 3 yaş meselesini görünce kafama takıldı bende pazartesi kontrolegidince sorayım bakalım

Aldım aldım, henüz yastıkla falan oturamadığından koymamıştım hiç, demeyeyim

Ek gıda süreci ne zor bi şey benim için.
Çocuğum hiçbi şeyi yemek istemiyor ki.
Muhallebi, yoğurt, sebze çorbası denedi sadece.
Yoğurtta da muhallebide de ağlama krizlerine girdi 3.gün tadımını yaptıktan sonra akşam üzeri. Vücuduna iyi gelmiyor demek ki.

hiçbirini zevkle yemiyor zaten.
Geriye meyve tadımı kaldı.
hafta sonu ek gıda vermemiştim. Bugün de vermedim bi şey.
Canımı sıkıyor çünkü bu mesele

Ben maya olarak kullandım yedirdim bir sıkıntı olmadı ama 3 yaş meselesini görünce kafama takıldı bende pazartesi kontrolegidince sorayım bakalım

Bu konuda hiçbir sıkıntı olmuyormuş. Kendi doktorumuz da instagramdaki çocuk doktorları da güvenle verin diyor. Çünkü demir ve d vitamininde de bi yaş ibaresi vardı diye hatırlıyorum. Ama bebekler kullanıyor

Off böyle olunca insanın şevki de kırılıyor. Yoğurdu meyveli denedin mi? Yumurta sarısı ve labne sevdi benim oğlum onları denemeni tavsiye ederim. Benim için de zor geçiyor valla yedikleri çok çok nadir

Off böyle olunca insanın şevki de kırılıyor. Yoğurdu meyveli denedin mi? Yumurta sarısı ve labne sevdi benim oğlum onları denemeni tavsiye ederim. Benim için de zor geçiyor valla yedikleri çok çok nadir

Meyveli verdim 2 kez.
İşte krize girdi akşam. Aşırı ağladı. Yoğurda bağladım ben de bunu. Dokundu herhalde.
Yumurtayı doktorumuz söylemedi. Şu an sadece yazdıklarımı vermemi istedi. 6.ay kontrolünde genişler o liste.
Labneyi sever umarım. Çok faydalıymış. Ama kendim de omlet ve çok iyi pişmiş menemen harici yumurta yemem. İğreniyorum. Nasıl veririm onu bilemedim. Umarım zamanla düzelir. İştahları açılır

Sabah vermeyi denedin mi? Benimki de akşamları acayip tepki gösteriyor neden anlamadım

Canım sen bi model düşünüyordun ya kiwiydi sanki. Buraya da atmıştın. Ondan vaz mı geçtin? Hiçbir özelliği olmayan bir sandalye alıp memnun olanlar da görüyorum aslında. Bilemedim.
Ay heralde en son onu alacağım
Bazı kalitesiz şeklinde yorumlar okudum alamadım bi türlü kararsız kaldım
Chicconun polly 2 star diye bi modelini gördüm e bebekte bebişide oturttum mesela çok hoşuma gitti ama 6 bindi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…