2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Benim oğlumda uyku problemi vardı ama inan iştahsızlık uykusuzluktsn bin beter ya keşke yese de uyumasa der oldum

Arkadaşlar iyi akşamlar dilerim.ben haziran annesiyim. Özel asilardan yaptıran var mı? İki çocuk doktoru nimerix ,bexsero ve rotavirus aşısını aynı günde yaptırabilirsiniz dedi. Aile hekimligindeki hemşireler sorumluluk almak istemiyor. Nimerixi 12 aylıkken tek doz yapalım dedi. Diğer ikisini yapalım dediler. Şimdi napayim bilemedim. Üçünü bir anda yaptıran var mı.? O kadar korktum ki Üçünü aynı anda yaptırsam bir şey olacak gibi hissediyorum. Nimerixi 12 aylıkken yaptırsam geç kalmış gibi hissediyorum

Benim kız aşırı öksürüyor ya ikidir götürüyorm doktora ilaç veremeyiz diyip yolluyor

Ben 2 aylikken rotayi yaptirdim. 3cu ayda nimenrix ve bekseroyu yaptirdim. Doktorum uygun gordu falan derseniz yapiyorlar. Yapmazlarsa doktorunuz ozel hastanede ise orda yaptirabilirsiniz. Yada 7ci ayda da yapilabiliyor menenjitin ilk dozu o sekilde de olur.

Yada araya 2 gun koyup oylede yaptırabilirsiniz

Hem özele hem devletteki doktora da sordum. Ozelde aşı başına 380 lira isteyince aile hekimliğinde yaptıralım dedim. Gece Benin aklıma da artık özelde yaptırmak geldi. Aslında korktuğum şey hayatım boyunca bir şeyi yapmak için ısrar edince hep kötü sonuçlandı. Bu düşünce içimi yiyor.

Asi konusunda israrci olman normal cnm bebegin sagligi sonucta

Ay geçmiş olsun niye vermiyorlar ki hadi ilerlerse
Küçükmüş o sebeble vermiyor.
Evet cnm 3 hafta filsn oldu bende bugün kendi yemeklerimizden tuzu az denicem
Daha iyi oluyor bence hemen alışır hersyee.
Burnu tıkalı mi

Gercekten öyle saglikla bir buyuseler
Evet tıkalı maalesef.
Canım çok geçmiş olsun benimkinde de hafif öksürük var umarım ilerlemez
İnşallah ilerlemez geçmiş olsun canım. Bizimki ilerledi gibi ya dün akciğer filmi çekti bugün ona baktircam inşallah ciğerlere inmemistir.

Canim ilk gunler benim kiz da hic istemedi korktum hatta hep boyle mi olucak dedim ama yavas yavas alisti cok sukur. Dusunsene lıkır lıkır sadece sıvı beslenirken birden cok farkli seylerle karsilasiyosun tepkileri ona bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…