Dün kontrole gittik, rota aşısını oldu. Menenjit için de gideceğim yakın zamanda. Dişe baktı, henüz gelmemiş. Yüzüstü uyuma için de çok iyi dedi, göğüs kafesinin gelişimi için iyi oluyormuş, sıkıntı yokmuş öyle uyumasında. Önce işe gidiyor musun, başlayacak mısın diye sordu, izne ayrıldığımı söyleyince başlayacaksan ek gıdaya geçebiliriz diyecektim dedi. Sonra yine bu ay başlamak üzere nasıl gideceğimizi anlattı. E o zaman niye sordu iş durumunu, iki şartta da başla diyor işte
Yoğurt, lor peyniri, yumurta, pekmez ilk aşamada kahvaltılık olarak başlanacakmış on günlük periyotta, sonra sebzeler, sonra meyveler. Ben ek gıdaya bir sonraki ay geçeriz diye potansiyel sorular düşünmemiştim, hazırlıksız yakalandım, evde geliyor aklıma şunu sorsaydım diye
Sizin de öyle oluyor mu, doktorda paralize halde dinliyorum, evde dank ediyor.
Bebişler şimdi oturmuyor ya, yatar halde veriyorsunuz gıdayı değil mi? Ben online ekgıda eğitimine falan da katılmıştım, oradaki doktor kabak havuç patates şeklindeki başlangıçla anlatmıştı. Süt ürünlerinin alerjen olma riski daha yüksek diye. Ööf yoğurt yapmayı de bilmiyorum hiç
Yoğurt da yemem ben, yoğurt sevmeyen tek Türk olabilirim
Tek göğsüm taş gibi oldu yine, bu şişme durumu böyle yoklayacak mı ara ara, ne güzel geçti gitti diye sevindiydim