2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Aaa çok güzel darısı başımıza artık :) inşallah şifa olur yedikleri herşeyi

Ay çok heyecanlı bişi ek gıda, çok merak ediyorum benimki de duracak mı yanında bir şey yerken çok hevesli bakıyor da demir ilacını verirken dudakları mühürlüyor, üst dudağını alt dudağının üstüne kapatıyor, zor gönderiyorum içeri o yüzden tırsıyorum ek gıda da ağzını açmazsa diye. Oturmayı da sevmiyor şimdi, hemen kaydırıyor kendini aşağı.
Bir dönme güncellemesi daha geldi, soldan yüzüstü dönüş vardı, şimdi sağdan da dönüyor yüz üstü dururken de sağa sola hareket ediyor, emekleyecek gibi geliyor, çok komik

Ooh yarasın, löp löp et olsun bebişe semizotunu nasıl denemiştin daha önce, minik minik doğrayarak mı
Amin amin şüşko olsun azcık benim oğlan da
Semizotunu buharda pişirdim blenderdan geçirdim. Bilen arkadaşlar öyle önerdi.
Burda da hepsini buharda pişirdim sonra blender

Durur durur zaten başta pek sevdikleri söylenemez. Benimki hâlâ burun kıvırıyor
Oturma çalışmaları yap mutlaka canım

MelodiminEsi emzirme aralığını 3 saate çıkarırsam kusma azalıyor. Ama benim kız 2 saate başlıyor mızırdanmaya. Bu ay kusmasın diye 3,5 saate çıkardım. Ondan mı bilmiyorum sadece 300 gram almış. Uzun süre kaka yapamama vardı. Yaptığunda da kabız gibi değil normal sıvı kaka yapıyordu hep. Doktor süt alerjisinden şüpheleniyor. 5 gündür süt ürünlerini kestik. Bakalım ne olacak? 15 gün sonra tekrar gel dedi.
Ek gıdaya daha başlama dedi.

Yavaş yavaş süreyi uzatsan canım? Önce iki buçuk sonra üç saat gibi. Büyüdükçe de geçiyor bizimki epey azaldı mesela.
Kaka durumu bizim de aynı öyleydi o da düzeldi. Zamanla geçiyor ama süreç yoruyor

Ben hiç kural faln bakmadım direk verdim hadi hayırlısı olsun bakalım inşallah hep severek yerler böyle
Aslında sadece alerji ihtimali olanları üç gün kuralı ile vermek yeterli bence. Gerisine çok da gerek yok, hayatım boyunca muza alerjisi olanı hiç duymadım

Aslında sadece alerji ihtimali olanları üç gün kuralı ile vermek yeterli bence. Gerisine çok da gerek yok, hayatım boyunca muza alerjisi olanı hiç duymadım
Hiç alerjiyi de hesaplamiyorum inşallah sorunsuz geçer bu ek gıda süreci yoksa zorr olur bide bi yerde okumuştum bugün alerji yapan şey 1 hafta sonra yapmaayabilir diye.

Hiç alerjiyi de hesaplamiyorum inşallah sorunsuz geçer bu ek gıda süreci yoksa zorr olur bide bi yerde okumuştum bugün alerji yapan şey 1 hafta sonra yapmaayabilir diye.
Evet canım zaten alerjisi olan bebekler ömür boyu alerjen kalmıyorlar yavaş yavaş bitiyor

Canım zaten tadım yaptırıyorum ya bu ay içinde böyle 3 gün kuralı devam ederim, besinleri seviyor mu tadlarına tepkisini görürüm ,doktorlar öyle önerdi, zaten bi süre sonra mecbur karışımlara geçeceğiz her gün ne tattırayım

Üç gün kuralı ile tattırırsan bir ayda bitmiyor bile o kadar çok şey var ki canım.
Patates, kabak, havuç, kapya, semizotu, brokoli çıkmış mesela, avokado, muz, üzüm, şeftali, armut, elma, yoğurt, yumurta sarısı ooo say say bitmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…