- 16 Haziran 2020
- 4.262
- 9.559
- 28
-
- Konu Sahibi Papatya0593
- #39.641
Aaa çok güzel darısı başımıza artık :) inşallah şifa olur yedikleri herşeyiBen epeyce bir şeyler tattırdım canım. Patates, havuç, kabak, semizotu, muz, üzüm, armut, yoğurt, yumurta sarısı
Birkaç şey daha var denetmek istediğim. Ondan sonra çorba ve karışımlara geçerim artık
İnşallah canımAaa çok güzel darısı başımıza artık :) inşallah şifa olur yedikleri herşeyi
Bende başladım patatesle severek yiyor şimdilik bakalım 3 gün kuralı ile, sırada havuç varAaa çok güzel darısı başımıza artık :) inşallah şifa olur yedikleri herşeyi
Ooh yarasın, löp löp et olsun bebişeBuraları biraz şenlendirelim
Patates, kabak, havuç, kapya biber, semizotu, soğan, sarımsak
Çorba olup oğlanın midesine
Eki Görüntüle 3298431
Amin amin şüşko olsun azcık benim oğlan daOoh yarasın, löp löp et olsun bebişesemizotunu nasıl denemiştin daha önce, minik minik doğrayarak mı
Durur durur zaten başta pek sevdikleri söylenemez. Benimki hâlâ burun kıvırıyorAy çok heyecanlı bişi ek gıda, çok merak ediyorum benimki de duracak mıyanında bir şey yerken çok hevesli bakıyor da demir ilacını verirken dudakları mühürlüyor, üst dudağını alt dudağının üstüne kapatıyor, zor gönderiyorum içeri o yüzden tırsıyorum ek gıda da ağzını açmazsa diye. Oturmayı da sevmiyor şimdi, hemen kaydırıyor kendini aşağı.
Bir dönme güncellemesi daha geldi, soldan yüzüstü dönüş vardı, şimdi sağdan da dönüyoryüz üstü dururken de sağa sola hareket ediyor, emekleyecek gibi geliyor, çok komik
Yavaş yavaş süreyi uzatsan canım? Önce iki buçuk sonra üç saat gibi. Büyüdükçe de geçiyor bizimki epey azaldı mesela.MelodiminEsi emzirme aralığını 3 saate çıkarırsam kusma azalıyor. Ama benim kız 2 saate başlıyor mızırdanmaya. Bu ay kusmasın diye 3,5 saate çıkardım. Ondan mı bilmiyorum sadece 300 gram almış. Uzun süre kaka yapamama vardı. Yaptığunda da kabız gibi değil normal sıvı kaka yapıyordu hep. Doktor süt alerjisinden şüpheleniyor. 5 gündür süt ürünlerini kestik. Bakalım ne olacak? 15 gün sonra tekrar gel dedi.
Ek gıdaya daha başlama dedi.
Ben hiç kural faln bakmadım direk verdimBende başladım patatesle severek yiyor şimdilik bakalım 3 gün kuralı ile, sırada havuç var
Aslında sadece alerji ihtimali olanları üç gün kuralı ile vermek yeterli bence. Gerisine çok da gerek yok, hayatım boyunca muza alerjisi olanı hiç duymadımBen hiç kural faln bakmadım direk verdimhadi hayırlısı olsun bakalım inşallah hep severek yerler böyle
Hiç alerjiyi de hesaplamiyorumAslında sadece alerji ihtimali olanları üç gün kuralı ile vermek yeterli bence. Gerisine çok da gerek yok, hayatım boyunca muza alerjisi olanı hiç duymadım
Evet canım zaten alerjisi olan bebekler ömür boyu alerjen kalmıyorlar yavaş yavaş bitiyorHiç alerjiyi de hesaplamiyoruminşallah sorunsuz geçer bu ek gıda süreci yoksa zorr olur bide bi yerde okumuştum bugün alerji yapan şey 1 hafta sonra yapmaayabilir diye.
Evet evet öyle. Senin oğlanın dişleri çıktı mıEvet canım zaten alerjisi olan bebekler ömür boyu alerjen kalmıyorlar yavaş yavaş bitiyor
Yok canım henüz bir şey görünmüyorEvet evet öyle. Senin oğlanın dişleri çıktı mı
Canım zaten tadım yaptırıyorum ya bu ay içinde böyle 3 gün kuralı devam ederim, besinleri seviyor mu tadlarına tepkisini görürüm ,doktorlar öyle önerdi, zaten bi süre sonra mecbur karışımlara geçeceğizAslında sadece alerji ihtimali olanları üç gün kuralı ile vermek yeterli bence. Gerisine çok da gerek yok, hayatım boyunca muza alerjisi olanı hiç duymadım
Üç gün kuralı ile tattırırsan bir ayda bitmiyor bileCanım zaten tadım yaptırıyorum ya bu ay içinde böyle 3 gün kuralı devam ederim, besinleri seviyor mu tadlarına tepkisini görürüm ,doktorlar öyle önerdi, zaten bi süre sonra mecbur karışımlara geçeceğizher gün ne tattırayım