2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Benim oğlan biz yemek yerken artık ağlamaya başladı dayanamıyor çok istiyor bizim yediklerimizden. Kıyamadım ben de oğlana yoğurt mayaladım doktora danışmadım valla şunum şurasında 2 haftası kaldı. Bugün yoğurtta 3. gün gayet severek yiyor dahası var mı diye gözümün içine bakıyor. :)) Diliyle dışarı ittirme olayı var ama beğenmediğinden değil nasıl yiyeceğini bilmediğinden sanıyorum ama yavaş yavaş öğrenecekler inşallah.

Geçen ben karpuz yerken azcık tattırayım dedim o kadar hoşuna gitti ki karpuzu bi yakaladı direk ağzına götürdü ödüm koptu dikkatli olmakta fayda var

Canım maşallah, hazırım sinyalleri veriyor
Diliyle dışarı atması normal ama olmaması için ağzına verip kaşığı çıkarma biraz beklet. Yanağına doğru götür o şekilde dışarı atmıyorlar.

Kızlar bugün havuç tadımı yaptıracağım. 3 gün peşpeşe havuç vereceğim ya hergün taze mi haşlamalı havucu yoksa bugün haşlayıp güzel muhafaza etsem (difrize atsam mesela) 3 gün onu kullanabilir miyim?

Bir de şu haşlama aparatı ikedan almak istiyordum ama sitede stok yok görünüyor. Kullanıp memnun kaldığınız kaliteli pas vs sıkıntısı olmayan başka marka varsa önerilerinizi alırım.

Mart annelerini bir ay geriden takip ediyorum çok işe yarıyor geçen şunu paylaştılar Karaca'nın bende bunu alacağım bak istersen

Karaca Aura Buharlı Pişirici 18 Cm Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Mart annelerini bir ay geriden takip ediyorum çok işe yarıyor geçen şunu paylaştılar Karaca'nın bende bunu alacağım bak istersen

Karaca Aura Buharlı Pişirici 18 Cm Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Sağol canım teşekkür ederim yaa ben de mart annesiyim ama orası çok aktif ben de sürekli giremeyince çok mesaj birikiyor okumak zor geliyor Bu arada karacanın kendi sitesinde 130 tl bu aparat şimdi gördüm

Kargo ücretiyle gene 160’a geliyormuş pardon

Canım bebeğine yapacağın her şeyi mümkün olduğunca taze yap. Zaten minicik yapılacak. Ikea aparatını ben dolaptan aldım açılmamış etiketli sıfır. Ama çok da kullanışlı mı bilemiyorum haşlamak kolayıma gidiyor açıkçası. Buharda pişirmek uzun sürüyor

Bugün meyve süzgecinde üzüm verdim bayıldı, alamadığı zaman ağladı
Maşallah Canm bende 2 3 gündür süzgeçten şeftali ve biraz muz verdim baya sevdi.

Şimdi de tatlı kaşığı kadar haşlanmış patates verdim sevdi kaşığı zorla istiyordu
Benim kız aç kalıyor ya o yüzden başladım Artk ek gıdaya hayırlısıyla

Ay maşallah maşallah miniğe
Niye aç kalıyor orasını anlamadım canım

Sütüm azaldı gibi. Çünkü emdikçe emiyor hiç bırakmıyor, zorla çekiyorum memeyi benle kavga ediyor resmen
Yok be canım senin sütün iyiydi azalmamıştır geçici bir durumdur. Eğer akşam üzeri yapıyorsa tamamen çok normal hatta

Ben tadımlara başladığımdan beri (belki bununla bi ilgisi yoktur) oğlumun enerjisi arttı sanki bezini bile zor değiştiriyorum bundan sonrası için bi gözüm korkmadı değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…