2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Yavaş yavaş süreyi uzatsan canım? Önce iki buçuk sonra üç saat gibi. Büyüdükçe de geçiyor bizimki epey azaldı mesela.
Kaka durumu bizim de aynı öyleydi o da düzeldi. Zamanla geçiyor ama süreç yoruyor
Benim kızda 2 haftalıkken başladı uzun süre tuvalet yapamama. Doktor hep şüpheleniyordu ama çok zayıf olduğum için süt ürünleri yeme diyemiyorum sana diyordu.

Üç gün kuralı ile tattırırsan bir ayda bitmiyor bile 😃 o kadar çok şey var ki canım.
Patates, kabak, havuç, kapya, semizotu, brokoli çıkmış mesela, avokado, muz, üzüm, şeftali, armut, elma, yoğurt, yumurta sarısı ooo say say bitmez 😅
Yok kızz o kadar detaya girmem heralde benim de sıkılana kadar gider sonra artık ev yemeğine bağlarız 😂😂😂 avakado da yeni çıktı eskiden o mu vardı 😅

Benim kızda 2 haftalıkken başladı uzun süre tuvalet yapamama. Doktor hep şüpheleniyordu ama çok zayıf olduğum için süt ürünleri yeme diyemiyorum sana diyordu.
Canım umarım alerjiden kaynaklı değildir ve büyüdükçe geçer 🤲🏻
Kakasında mukus gördün mü hiç?

ilsas ilsas canım reflü ne durumda? Umarım biraz azalmıştır 🙏🏻
E B R U E B R U nasılsın canım? Minnak aynı istikrarda mı gidiyor?
VivaLaJuicy VivaLaJuicy canım sen ne zaman başlayacaksın ek gıdaya?
Iyiyim cok sukur canim valla ben ek gidaya gectim. Bikac kez tadimlarla basladim 5. Ayina doldurur doldurmaz. Simdi geleneksel gidiyorum en azindan 1 ogunu ek gida olarak veriyorum muhallebi un corbasi falan tarzinda yani biraz kafama gore ilerliyorum. Sut konusu ayni emmiyo sagarak oldugu kadar veriyorum. Sen nasilsin canim

Iyiyim cok sukur canim valla ben ek gidaya gectim. Bikac kez tadimlarla basladim 5. Ayina doldurur doldurmaz. Simdi geleneksel gidiyorum en azindan 1 ogunu ek gida olarak veriyorum muhallebi un corbasi falan tarzinda yani biraz kafama gore ilerliyorum. Sut konusu ayni emmiyo sagarak oldugu kadar veriyorum. Sen nasilsin canim
Ben de iyiyim canım ek gıdada tadımları bitirdim hemen hemen. Arada burdan da tarif atalım birbirimize 🥰
İnşallah iştahla yer miniklerimiz 🤲🏻
Şimdilik nasıl gidiyor sevdi mi ek gıdayı?

ilsas ilsas canım reflü ne durumda? Umarım biraz azalmıştır 🙏🏻
E B R U E B R U nasılsın canım? Minnak aynı istikrarda mı gidiyor?
VivaLaJuicy VivaLaJuicy canım sen ne zaman başlayacaksın ek gıdaya?

Canım başladık artık. Sen de başlamışsın maşallah😍
Ben daha bir şey yedirmedim ama annem sebze çorbası içirdi 3 gün.
Alerji olmadı. Havuç patates ve pirinç vardı içinde sanırım.
sırada mamasıyla yapacağım muhallebi var. Onu bugün yapmam lazımdı aslında ama dışardaydım sabahtan beri. Eve gelince de kızım hiç yerinde durmadı uğraşmadım ben de. Mamasını verdim. Yani daha tam 6 ay dolmadı diye kasmıyorum pek. Rahat davranıyorum.
demir damlasını da elma suyuyla ver dedi doktor. Onu verdim o şekilde. Ama hiç hoşlanmıyor çıkarıyor ağzından. Çorbayı da severek tüketmiyor. Anneannesi bıkmadan yedirmeye çalışıyor😵‍💫 kolay bir süreç olmayacak sanırım

bir sorum var size. Doktora gittiğimde sormayı unuttum yine. Benim kızım sesler çıkarırdı. Konuşunca o da karşılık verir gibi sesler çıkarıyordu. Agu hagu gibi şeyler de dedi. Çığlık atıp sesini keşfettiği süreçler oldu. Her gören bu çok çabuk konuşacak derdi.

Ama bi süredir hiç yapmıyor bunları. Ben çok relaxım. Normal diyip geçiyorum da ailem bu çocuğa noldu modunda. Beni de düşündürüyorlar.
Niye sessiz diye üzülüyorlar. Yani ağlarken mızmızlanırken çıkardığı sesler dışında nadir ses çıkarır oldu. Biz onunla konuşunca kitap okuyunca da sessiz kalıyor. Sadece gülerek tepki veriyor. Yaşayan var mı? Niye kesildi sesi böyle acaba 🙄

Canım başladık artık. Sen de başlamışsın maşallah😍
Ben daha bir şey yedirmedim ama annem sebze çorbası içirdi 3 gün.
Alerji olmadı. Havuç patates ve pirinç vardı içinde sanırım.
sırada mamasıyla yapacağım muhallebi var. Onu bugün yapmam lazımdı aslında ama dışardaydım sabahtan beri. Eve gelince de kızım hiç yerinde durmadı uğraşmadım ben de. Mamasını verdim. Yani daha tam 6 ay dolmadı diye kasmıyorum pek. Rahat davranıyorum.
demir damlasını da elma suyuyla ver dedi doktor. Onu verdim o şekilde. Ama hiç hoşlanmıyor çıkarıyor ağzından. Çorbayı da severek tüketmiyor. Anneannesi bıkmadan yedirmeye çalışıyor😵‍💫 kolay bir süreç olmayacak sanırım
Ben de bugün sebze çorbası yaptım canım ☺️ evet biraz zor olacak başlarda ama umarım sonradan çok severler 😍
Emme refleksi olduğu için sanırım çorbaları içmeleri daha zor oluyor en azından şimdilik benim deneyimim o yönde. Annen seninle şanslısın 😍 Arada neler verdiğini bizimle de paylaş birbirimize fikir vermiş olalım.
Demiri çıkarıyorsa bir de sade dene canım bizimki de başlarda inanılmaz yüzünü ekşitiyordu sonradan alıştı.

bir sorum var size. Doktora gittiğimde sormayı unuttum yine. Benim kızım sesler çıkarırdı. Konuşunca o da karşılık verir gibi sesler çıkarıyordu. Agu hagu gibi şeyler de dedi. Çığlık atıp sesini keşfettiği süreçler oldu. Her gören bu çok çabuk konuşacak derdi.

Ama bi süredir hiç yapmıyor bunları. Ben çok relaxım. Normal diyip geçiyorum da ailem bu çocuğa noldu modunda. Beni de düşündürüyorlar.
Niye sessiz diye üzülüyorlar. Yani ağlarken mızmızlanırken çıkardığı sesler dışında nadir ses çıkarır oldu. Biz onunla konuşunca kitap okuyunca da sessiz kalıyor. Sadece gülerek tepki veriyor. Yaşayan var mı? Niye kesildi sesi böyle acaba 🙄
Canım bi dönem agu agu çok yapıyordu bizimkide şimdi agudan ziyade ağzından püskürtme gibi hareket yapıyor , bence dönem dönem değişiyor çok normal canım iletişim kurması bizi tanıyıp gülmesi yeterli

Böyle bir şey yaşamadım canım ama bana kalırsa geçici bir süreç. Hiç yapmamış olsa endişelenirdim ama sadece gülümsüyor olması bile karşılık verdiği anlamına gelir ☺️

X