2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Kontrole götürcem ya yarın 5 ayda getirme 6 da getir demişti doktorda bi götüreyim, kilo aşımı yavsşlayacak biliyorum ama 300 az

Canım bi arkadaşım da devlete gidiyor. Ona da demişler ekimde gel diye. Eylülü es geçmişler. O da nisan başında doğurdu.
Demek ki devlette durum bu.
Ben bi de bu ay özel aşı yaptıracağım. 5.ayda oluyormuş. Herhalde bexero mu neydi onun 2.dozu olması lazım. Kilo alımının azalması da normal diye biliyorum.
Ben de yarın ya da ertesi gün götürücem. Artık 5 aylık oldu.

Evet bize de menenjitin ilk dozu bu ay demişlerdi, bende götüreceğim ya bakılsın bi ne zararı var , bence de normal de 500-600 ün altı az diye biliyorum canım

Canım yanlış bilmiyorsam sınır 500 gr. Ama senin bebeğinin kilosu çok iyiydi diye hatırlıyorum o yüzden dert etme. Hem ölçüm doğru mu bilmiyoruz
Aynen iyi gidiyordu canım işte iyice kilo aldı acaba doymuyor mu çünkü yemeğe falan bildiğin saldırıyor artık yarına randevu aldım hemen , hem şu kulak kaşıma işini de soracağım tekrar menenjit aşısınıda soracağım bide 4 ay aşısında çok ateşlendi onu da soracağım inşallah , anaların derdi ve sorusu bitmiyor

Yaa kilo konusunda burayı günceller misin benim bebiş de normalde bir üstü alıyordu biraz dombiş benim ki ben de doymuyor herhalde diye düşündüm senim bebiş kaç kilo

Aynen bizde de böyle. Gündüz 3 uyku ve 17.00’den sonra uyku yok. Böyle olunca 20.00 gibi akşam uykusuna geçiyor..
Ya son zamanlarda benim oğlumda özellikle memedeyken kulağını çekiştirip durmaya başladı.. Ben de dişe yoruyorum yavaş yavaş geliyor sanırım..

İyi yapmışsın canım için rahat eder

Ya benimki de dikkat ettim sürekli kulağını kasıyor veya cekistiriyor. Hep de aynı kulak. Yatarak emzriyorum orta kulak iltihabından korktum. Ama ben otursam da bebek emerken yine yatiyor. Alakası var mı sizce?

Menenjiti ben de merak ediyorum ya. Henüz hiç olmadı. Bu ay da rota olacak zaten. Menenjit ne zaman bilmiyorum. Söylemiyor da. Zamanı gelince konusuruz diyor genelde

Bebekleri oturtmaya başladınız mı? Ben geç kalmış hissediyorum. Bir haftadır falan destekli oturtmaya başladım. Osman Gonulal 3. Ayda başlayın demiş. Sizler ne durumdasınız?

Bebekleri oturtmaya başladınız mı? Ben geç kalmış hissediyorum. Bir haftadır falan destekli oturtmaya başladım. Osman Gonulal 3. Ayda başlayın demiş. Sizler ne durumdasınız?
Ay bir de Instagramds bir kadinin bebeği 5 aylık bile olmadı 12 nisan doğumlu. Resmen mama sandalyesinde oturuyordu. Onu görünce biraz tedirgin oldum.

Bu benim kız da sürekli olan birşey tırnakları biraz geç alsam çok çiziyorda kulak arkasını kafasını falan. Ne anlama geliyor nedir bilmem birşey de anlamadm. Bı sorun da yok ama hep yapıyor özellikle çok sıkıldığı zaman

Ay bir de Instagramds bir kadinin bebeği 5 aylık bile olmadı 12 nisan doğumlu. Resmen mama sandalyesinde oturuyordu. Onu görünce biraz tedirgin oldum.
Bende erken oturtanlardanm. Sırt üstü biraz eğimli bıraksam doğrulmyaa oturmuya çalışıyor ama tam desteksiz oturmuyor tâbi hemen öne doğru düşüyor:) desteksiz oturması yakındır.
Geç kalmış sayılmazsn bence 4 5 aylk olunca da yavaş yavaş başlıyor çoğu kişi, benim gibi iş bilmeyenler erkenden oturtuyor

Ya benimki de dikkat ettim sürekli kulağını kasıyor veya cekistiriyor. Hep de aynı kulak. Yatarak emzriyorum orta kulak iltihabından korktum. Ama ben otursam da bebek emerken yine yatiyor. Alakası var mı sizce?
Bende yatarak emziriyorum canım genelde zannetmiyorum sıkıntı olduğunu çünkü tek sinyali kulak çekme olmaz muhtemelen ateş olur huzursuzluk olur, bende acaba egzama mı var kuşak arkasında diye şüphe ettim, bugün soracağım doktora inşallah yazarım sizede

Evet bak ben bir ay önce mi ne dedim bir kulak arkasına bakayım. Hiç bakmamıştım. Resmen kabuk kabuk olmuştu. Ondan sonra hep hametan sürdüm banyodan sonra. Şimdi düzeldi. Bence dişten olabilir. Ben de cuma gideceğim doktora. Sen ne zaman gidecektin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…