- 24 Mart 2022
- 1.548
- 972
- 32
-
- Konu Sahibi Papatya0593
- #39.541
Aminnn canımm Çok Aminnn İsteyen herkes sağlıkla alsın bebişini kucağına Çok AminnnTabi tabi öyle kiminin gebeliği prenses gibi geçiyor kiminin sürekli ağrı ile canım merak etme hepsi normalamiiiiin sende sağlıkla kucağına al inşallah
Benimki de son zamanlarda sıkıntılı. Gece geç yatıyor ve belli saatten sonra saatte bir kalkıyor. Gündüz uykusu zaten aşırı kötü. Bugün annem kollarını sıkı sardı öyle uyuttu valla uyudu çocuk. Hem de gündüz 3 4 saat uyumustur. Doktorlar yok mok diyor ama uyanırsa gece kollarını sarıp öyle yatıracagim. Zaten dönemiyor o yaptığımız şeyin içindeAy yaradı ya cidden ama ince koymamakta fayda var ben kalın çarşafımı dürüm yaptım kenarlarına koydum Bebişi içine yerleştirdim dönmedi. Ama gece uykusuna çok zor geçiyoruz biz dokuzda uyuyan bebeğim saat başı uyandı on ikiye kadar sonra uyudu
Benim kızımın mavi gibiydi ama 2 3 ayda başladı içinde açık kahve renkler oluşmaya. Arkadaşımın oğlunun gözleri de mavi gibiydi şimdi bayağı kahverengi olmuş. 1 yaşına geldi.Bebeklerinizin göz rengi nasıl?
Rengi belirginleşen var mı?
Benim kızımınki ne anlamadım pek
Ya benim kızım gündüz uyumazsa gece asla uyumuyor tek dikkat ettiğim gündüz üç uyku ve akşam saat altıdan sonra uyutmamak cidden işe yarıyor gece daha az uyanıyor. Ya bana da dr kundak yapma dediğinden beri yapmıyorumBenimki de son zamanlarda sıkıntılı. Gece geç yatıyor ve belli saatten sonra saatte bir kalkıyor. Gündüz uykusu zaten aşırı kötü. Bugün annem kollarını sıkı sardı öyle uyuttu valla uyudu çocuk. Hem de gündüz 3 4 saat uyumustur. Doktorlar yok mok diyor ama uyanırsa gece kollarını sarıp öyle yatıracagim. Zaten dönemiyor o yaptığımız şeyin içinde
Benimkide hala belirsiz canım böyle koyu bir yeşil tonu , kahveye dönecek mi bekliyorumBebeklerinizin göz rengi nasıl?
Rengi belirginleşen var mı?
Benim kızımınki ne anlamadım pek
Bende beyazım babada sarılık uzun sürdü bizim çocuk esmer gibiydi bi geçti sarılık bembeyaz bi oğlan oldu çocuğumun sarılıktan rengi değişiyormuş meğerBu arada bebeğim epeyce esmer geliyordu bize. Ama babam her zaman bu çocuk kırmızı esmer değil. Göreceksiniz dedi.
Şimdi bembeyaz bir kız oldu.
Pembe alt tonlu bi beyaz. Ten rengi babama benzedi yani.
Ben de çok beyazım ama nötr bir beyaz. Pembelik ya da sarılık yok.
Saç rengi de çok koyuydu şimdi altın sarısı yansımalarla dolu açık bir ton oldu o da. Günden güne o kadar değişiyor ki hayret ediyorum.
Yanlış hatırlamıyorsam Kulak ile oynama genelde diş çıkarma dönemi oluyor demişlerdi ama huysuzluğu var ise bir düşünmek lazım yoksa bence bir sıkıntısı yokturKızlar bebeğim yeni bir huy edindi, kulağıyla oynuyordu ancak son günlerde hep kulak arkasını kaşıyor gibi hareketler yapıyor hatta oradaki saçı bi kaç kere tuttu çekti, bakıyorum orayı kızartıyor canım sıkılıyor, bu hareket normal mi yoksa bi kaşıntısı sıkıntısı mı var
Uykusu gelince yada huzursuzsa yapıyor o hareketi bide saçlarını oradaki yolunca iyice canım sıkıldı, internette bende öyle okudum dişten mi ki ya daha da erkenYanlış hatırlamıyorsam Kulak ile oynama genelde diş çıkarma dönemi oluyor demişlerdi ama huysuzluğu var ise bir düşünmek lazım yoksa bence bir sıkıntısı yoktur
Diş hemen gelmiyor ki zaten alttan yola çıkmıştır bence ama benim dr kızım için tetagil verdi aşırı huzursuzdu sürekli ağlıyor ve salyası hiç durmuyordu tetagil kullanmaya başladığımızdan beri eski huzursuzluğu yokUykusu gelince yada huzursuzsa yapıyor o hareketi bide saçlarını oradaki yolunca iyice canım sıkıldı, internette bende öyle okudum dişten mi ki ya daha da erken
Salyamızda çok canım, içeriği temizmi tetagilin baktın mıDiş hemen gelmiyor ki zaten alttan yola çıkmıştır bence ama benim dr kızım için tetagil verdi aşırı huzursuzdu sürekli ağlıyor ve salyası hiç durmuyordu tetagil kullanmaya başladığımızdan beri eski huzursuzluğu yok
Açıkçası içeriğine hiç bakmadım ya zaten granül şeklinde damaklarını minik minik sürüyorum araştır istersen canım doktorumuz önerdi kafama göre almadımSalyamızda çok canım, içeriği temizmi tetagilin baktın mı
Biz de kullanıyoruz canım tamamen temiz olmasa da jeller gibi de değil. Çok sıkıntı yaşayınca kullanıyorum.Salyamızda çok canım, içeriği temizmi tetagilin baktın mı
Emin misin canım? Evdeki tartı ile net çıkmayabilir çünküKızlar bide bu ay yani 4-5 ay arası evdeki tartıya göre sadece 300 gr almış benim oğlan az değil mi, kilo aşımı hep iyi gitti şimdi neden böyle oldu ki
Kontrole götürcem ya yarın 5 ayda getirme 6 da getir demişti doktorda bi götüreyim, kilo aşımı yavsşlayacak biliyorum ama 300 azEmin misin canım? Evdeki tartı ile net çıkmayabilir çünkü
Önceki aylarda kaç gr alıyordu canım?Kontrole götürcem ya yarın 5 ayda getirme 6 da getir demişti doktorda bi götüreyim, kilo aşımı yavsşlayacak biliyorum ama 300 az
Valla genelde 1 civarı aldı canım 1.100 bile aldı ama geçen ay 800 gr almıştı normal dedi doktorÖnceki aylarda kaç gr alıyordu canım?