2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Benimki de son zamanlarda sıkıntılı. Gece geç yatıyor ve belli saatten sonra saatte bir kalkıyor. Gündüz uykusu zaten aşırı kötü. Bugün annem kollarını sıkı sardı öyle uyuttu valla uyudu çocuk. Hem de gündüz 3 4 saat uyumustur. Doktorlar yok mok diyor ama uyanırsa gece kollarını sarıp öyle yatıracagim. Zaten dönemiyor o yaptığımız şeyin içinde

Bu arada bebeğim epeyce esmer geliyordu bize. Ama babam her zaman bu çocuk kırmızı esmer değil. Göreceksiniz dedi.
Şimdi bembeyaz bir kız oldu.
Pembe alt tonlu bi beyaz. Ten rengi babama benzedi yani.
Ben de çok beyazım ama nötr bir beyaz. Pembelik ya da sarılık yok.
Saç rengi de çok koyuydu şimdi altın sarısı yansımalarla dolu açık bir ton oldu o da. Günden güne o kadar değişiyor ki hayret ediyorum.

Ya benim kızım gündüz uyumazsa gece asla uyumuyor tek dikkat ettiğim gündüz üç uyku ve akşam saat altıdan sonra uyutmamak cidden işe yarıyor gece daha az uyanıyor. Ya bana da dr kundak yapma dediğinden beri yapmıyorum

Bende beyazım babada sarılık uzun sürdü bizim çocuk esmer gibiydi bi geçti sarılık bembeyaz bi oğlan oldu çocuğumun sarılıktan rengi değişiyormuş meğer

Kızlar bebeğim yeni bir huy edindi, kulağıyla oynuyordu ancak son günlerde hep kulak arkasını kaşıyor gibi hareketler yapıyor hatta oradaki saçı bi kaç kere tuttu çekti, bakıyorum orayı kızartıyor canım sıkılıyor, bu hareket normal mi yoksa bi kaşıntısı sıkıntısı mı var

Yanlış hatırlamıyorsam Kulak ile oynama genelde diş çıkarma dönemi oluyor demişlerdi ama huysuzluğu var ise bir düşünmek lazım yoksa bence bir sıkıntısı yoktur

Kızlar bide bu ay yani 4-5 ay arası evdeki tartıya göre sadece 300 gr almış benim oğlan az değil mi, kilo aşımı hep iyi gitti şimdi neden böyle oldu ki

Yanlış hatırlamıyorsam Kulak ile oynama genelde diş çıkarma dönemi oluyor demişlerdi ama huysuzluğu var ise bir düşünmek lazım yoksa bence bir sıkıntısı yoktur
Uykusu gelince yada huzursuzsa yapıyor o hareketi bide saçlarını oradaki yolunca iyice canım sıkıldı, internette bende öyle okudum dişten mi ki ya daha da erken

Uykusu gelince yada huzursuzsa yapıyor o hareketi bide saçlarını oradaki yolunca iyice canım sıkıldı, internette bende öyle okudum dişten mi ki ya daha da erken
Diş hemen gelmiyor ki zaten alttan yola çıkmıştır bence ama benim dr kızım için tetagil verdi aşırı huzursuzdu sürekli ağlıyor ve salyası hiç durmuyordu tetagil kullanmaya başladığımızdan beri eski huzursuzluğu yok

Salyamızda çok canım, içeriği temizmi tetagilin baktın mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…