2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
İse yaradı mı? Valla benimki iki saatte bir uyaniyor. Yine bebeklere bir seyler oluyor galiba
Ay yaradı ya cidden ama ince koymamakta fayda var ben kalın çarşafımı dürüm yaptım kenarlarına koydum Bebişi içine yerleştirdim dönmedi. Ama gece uykusuna çok zor geçiyoruz biz dokuzda uyuyan bebeğim saat başı uyandı on ikiye kadar sonra uyudu

Uykusuzluk işi darladı beni iyice, huniyi takacağım az kaldı. 5'ten beri ayaktayız. Zor uykuya daldı, sonra da 2 saatte bir uyandı. Neden böyle oluyor, oda sıcak üzerini ince tutuyorum, ışık yok ses yok, gazı yok, uyu da işte😕 Sütüm sağıp bıraksam da ben bi otele gidip uyusam diye düşündüm. Bi kerecik kesintisiz 5 saat uyuyim nolur😭😭😭 Bugün papatya çayı içmeyi deneyeceğim akşamüstü, bakayım etkisi olur mu

Uykusuzluk işi darladı beni iyice, huniyi takacağım az kaldı. 5'ten beri ayaktayız. Zor uykuya daldı, sonra da 2 saatte bir uyandı. Neden böyle oluyor, oda sıcak üzerini ince tutuyorum, ışık yok ses yok, gazı yok, uyu da işte😕 Sütüm sağıp bıraksam da ben bi otele gidip uyusam diye düşündüm. Bi kerecik kesintisiz 5 saat uyuyim nolur😭😭😭 Bugün papatya çayı içmeyi deneyeceğim akşamüstü, bakayım etkisi olur mu
Bunu bende diyorum😂 benden az alsalar ben şöyle bi 5-6 saat uyusam diye 😅😅😅

Emzirme yastığı her şeye yetişen bir kurtarıcı.
Bebeği sürekli dönen anneler; dün kayınvalidemde kaldım. Napıcam diye düşünüyordum. Bebek yatakta eşimle aramda yatacaktı.
Hemen emzirme yastığına koydum ben de uyuyunca. dönemedi. Kendini de uyandırmadı sürekli. 5.30da uyandı o ayrı. 😂 ama dönmekten değil kendiliğinden.
Bu arada bendeki yastık yumuşacık ve ince. Boynuna kafasına omurgasına zarar vermeyecek bir ürün. Öyle olduğu için çok rahat kullanıyorum. Kenarları bebeği dönmekten kurtarıyor.

Beşiğindeyken kullanmıyorum. Beşikte çok fazla sağa sola dönüyor. Ama tam dönüş yapamıyor dar diye.

Kesintisiz uyku sadece bir hayal bence. Ben de çok isterdim ama olmuyor. Gündüz anneme verip uyuyabilirim de ben gece uykusu istiyorum🥺

Kızlar adetleriniz nasıl , benim geçen ay 15 gün gecikti bu ay vaktinde geldi şimdi de koşa oldu, bende ama düşükya doğumdan sonra iyice düzenimmi bozuldu diye aklıma takılıyor

Kızlar adetleriniz nasıl , benim geçen ay 15 gün gecikti bu ay vaktinde geldi şimdi de koşa oldu, bende ama düşükya doğumdan sonra iyice düzenimmi bozuldu diye aklıma takılıyor
Benimde gecen 9 gün geçti şimdi de 2 gün geçiyor 😅 2. Geliyor dersem şaşırmayın
Galiba 1 yıla anca düzene oturuyor

Ben bu aydan itibaren akışına bıraktım valla ne zaman nasip olur bilmem daha 😁 😍
Oo maşallah hızlısın🤣 yok ben daha dikkat ediyorum canım ama 1 yaş civarı bende düşünüyorum zaten Allah bilir ama hemen olmaz değerlerim düşük , şuan çok düşkün emmeye emmeyi kesmek zorunda kalırım diye korkuyorum az daha büyüsün

Oo maşallah hızlısın🤣 yok ben daha dikkat ediyorum canım ama 1 yaş civarı bende düşünüyorum zaten Allah bilir ama hemen olmaz değerlerim düşük , şuan çok düşkün emmeye emmeyi kesmek zorunda kalırım diye korkuyorum az daha büyüsün
Sen daha beklicen demek 😀 nasip Artk 😅 bende biraz korka korka kalmıştım bu işe Rabb'im pişman etmesin 🤲🙊 benimde geçen değerim bozuldu ya, yaaa yine olmazsa diyerekten akışına bıraktım. Hemen tutsa şok olurum zaten 😁

Sen daha beklicen demek 😀 nasip Artk 😅 bende biraz korka korka kalmıştım bu işe Rabb'im pişman etmesin 🤲🙊 benimde geçen değerim bozuldu ya, yaaa yine olmazsa diyerekten akışına bıraktım. Hemen tutsa şok olurum zaten 😁
Belki süpriz olur hemen gelir😂 sen bi çık yola beğenirsen bizde geliriz😅 benim de tüp bebek için gün sayarken oldu o yüzden çok uzun ara vermeye cesaret edemem ama Rabbim bilir bakalım buna da kıyamıyorum ya🥰

Belki süpriz olur hemen gelir😂 sen bi çık yola beğenirsen bizde geliriz😅 benim de tüp bebek için gün sayarken oldu o yüzden çok uzun ara vermeye cesaret edemem ama Rabbim bilir bakalım buna da kıyamıyorum ya🥰
Evet senin hikayeni biliyorum Rabb'im kolayını nasip etsin 🤲🌷
Valla bende kıyamıyorum ama işte korkuyorum da tutsa bile doğana Kadar 1.5 yaşını bulur kızım, hayırlısıyla zor olmaz inşallah 💜

Benim de geçen ay gecikmişti. Ama bu ay düzene girecekti kesin de ben tatile çıktığım için adet geciktirici kullandım. 1 hafta. Onu bıraktığım gibi de adet oldum. Bence gecikmeler normal. Vücudumuzun bile toparlanması aylar alıyor. Her şeyimiz değişti.

Arkadaşlar ben tedaviyle hamileyim keseyi gördüm bebekte oluluyormuş Çok ŞÜKÜR yalnız bende hiç kasık ağrısı yok regli günümde oldu doktorum duphaston verdi geçti bidahada aman aman yaşamadım varmı aranızda benim gibi erken dönemlerde kasık ağrısı yaşamadan sağlıkla gebeliği ilerleyen arkadaşlar 🙏🐬

Arkadaşlar ben tedaviyle hamileyim keseyi gördüm bebekte oluluyormuş Çok ŞÜKÜR yalnız bende hiç kasık ağrısı yok regli günümde oldu doktorum duphaston verdi geçti bidahada aman aman yaşamadım varmı aranızda benim gibi erken dönemlerde kasık ağrısı yaşamadan sağlıkla gebeliği ilerleyen arkadaşlar 🙏🐬
Tabi ki olabilir herkesin gebeliği Farklı ilerliyor canım mesela ben hiç kusmadım bi arkadaşım aylarca kustu ikimizinde bebeği sağlıklı hamdolsun, böyle şeylere takılma lütfen, hele ağrı olmaması güzel bişe tek korkacağım şey bence kanama, onun haricinde rahat ol 🌸

Tabi ki olabilir herkesin gebeliği Farklı ilerliyor canım mesela ben hiç kusmadım bi arkadaşım aylarca kustu ikimizinde bebeği sağlıklı hamdolsun, böyle şeylere takılma lütfen, hele ağrı olmaması güzel bişe tek korkacağım şey bence kanama, onun haricinde rahat ol 🌸
Anladım canımm teşekkür ederim saolasın içim rahatlıyor olması zorunlu değil demekki bebek büyüdükçe vs ama ağrısızda büyüyebiliyor demekki ağrı yaşamayan arkadaşlar varmış
İNŞALLAH ALLAH evladınıza sağlıklı uzun ömür Nasip etsin Çok Aminnn🙏🦋🐬

Anladım canımm teşekkür ederim saolasın içim rahatlıyor olması zorunlu değil demekki bebek büyüdükçe vs ama ağrısızda büyüyebiliyor demekki ağrı yaşamayan arkadaşlar varmış
İNŞALLAH ALLAH evladınıza sağlıklı uzun ömür Nasip etsin Çok Aminnn🙏🦋🐬
Tabi tabi öyle kiminin gebeliği prenses gibi geçiyor kiminin sürekli ağrı ile canım merak etme hepsi normal☺️amiiiiin sende sağlıkla kucağına al inşallah ❤️😍

X