- 20 Şubat 2010
- 32.896
- 6.247
-
- Konu Sahibi Papatya0593
- #39.501
Peşin peşin almak risk ya meselaa sen aylarını hesaplar yaza uygun alırsın bebe kilolu olur yaz için olanlar olmaz elinde kalır. Aldın mi bi tık büyük al. Kızıma şuan 6 9, 9 12 giydiriyorm daha hamileyken 3 6 ayı yaza denk geliyor diyip yazlk aldığım hiç birşey olmadı hep boş gittiGiysi alışverişi yapan var mı?
Dün kızım için seneye yaza giyeceği 12+ ay kıyafetler aldım. Bolca zıbın,tulum ve şortlu takımlar.
Şimdiden almak istedim.
6-9 ay sonbahar kış için de takımlar alıyorum.
Ekonomi malum. Değerinin üstünde paralar veriyoruz her şeye sürekli.
Kıyafetleri takım tercih ediyorum çünkü kombin yapamıyorum. İstediğim gibi olmuyor.
Peşin peşin almak risk ya meselaa sen aylarını hesaplar yaza uygun alırsın bebe kilolu olur yaz için olanlar olmaz elinde kalır. Aldın mi bi tık büyük al. Kızıma şuan 6 9, 9 12 giydiriyorm daha hamileyken 3 6 ayı yaza denk geliyor diyip yazlk aldığım hiç birşey olmadı hep boş gittibende alınca takım alıyorum ya tekli aldıklarım da çoğunlukla düz renkler
Hahaha iyi bari sen beden işini çözduysen hiç bırakma yap alışverişiniiBenim yavrum bu iştahsızlıkla kilolu olmaz o kesin
Aslında markaya göre değişiyor beden meselesi. Bana en son 2 tane zıbın hediye geldi mesela. 12 ay yazıyor üstünde ama kızıma şu an giydiriyorum. Başka bi markada 9-12 ay giyilmiyor çok büyük kalıyor.
Ya da bazen öyle geniş kalıp oluyor ki 1-3 ay yazıyor üstünde ama giyebiliyor. 3-6 ay yazanı giyemiyor küçük geliyor falan.
O yüzden bildiğim markaları tercih ediyorum. Kalıplarına güvenip aldım.o kadar da güzel şeyler var ki kız bebekler için. İçim eriyor
Hahaha iyi bari sen beden işini çözduysen hiç bırakma yap alışverişinii
Sorma sorma bende o güzel elbiselere, zibinlara, takımlara baktıkca bitiriyormaşırı da pahalı ya bazı şeyler en fazla 1 ay giyiyor değmiyor diyip geçiyorm ben
Aranızda kehribar kolyesi kullanan ya da kullanmayı düşünen var mı?
O kolye sayesinde diş çıkarma sürecinin çok rahat geçtiğini söyleyenler var.
Keşke gerçek olsa. Henüz hiç araştırmadım. Direkt burada sordum.
Güle güle giysin inşallahEvet kısa süreli giyiyor ama sık değiştirdiğim için az parça kıyafetle yetinemiyorum. Yine de abartmıyorum. İsrafa kaçmadan alıyorum ben de.
Valla dogru söylüyorsun artik hayat yaşanmaz hale geldi ben hamile oldugumu öğrenmeden önce 8 bindi 1 ayla 16 bin odedim pakete doguma yakin 22 bin olmustu sende 28 lerden bahsettin gercekten artik hersey ulasilmaz oluyorYok canım bi riskide hamdolsun içi rahat etsin istedi, herşey çok pahalandı şimdi bunun da üstüdür, 2. Lerde devlete gidek
Ay bide ben bi denemek için şehir hastanesine gitmiştim tam 5 dk sürmüştü muayene sadece doktor normal herşey deyip göndermişti şaşkınlıktan bişeyde soramamıştımValla dogru söylüyorsun artik hayat yaşanmaz hale geldi ben hamile oldugumu öğrenmeden önce 8 bindi 1 ayla 16 bin odedim pakete doguma yakin 22 bin olmustu sende 28 lerden bahsettin gercekten artik hersey ulasilmaz oluyorben 10 yil önce ozelde 500 liraya cok guzel şartlarda dogurmustum
Bu risklerden ötürü ayak bileğine takılıyor ve çorap giydiriliyor.Bebeklere kolye takılması çok riskli. Hiç beklemediğiniz bi şekilde o kolye bir yere takılabilir, boğulabilir bebekler. Kopabilir, parçalarını yutabilir.
Bilimsel olarak kanıtlanmış bi etkisi yok elbette, aynı nazar boncuğu gibi. Biz yetişkinler böyle şeyleri sevip inanıp takıyoruz ama bebekler için risk teşkil ediyorlar. Faydası kanıtlanmamış bi şey için bu riski almak mantıklı mı bi düşünmek lazım.
Ben inanmadığım için şimdiye kadar hiç araştırmamıştım kullanan herkes de öneriyor biraz daha gitsin bakalım zorlanırsak arar buluruzBen de orijinal bulup güvenirsem alacağım.
hakiki kehribar kolyesi satan bir site gerek. Bilen varsa paylaşabilir mi?
Şu an baya bi kişi bu durumdan muzdarip. Bu aylarda normal sanırım.. Ben yan yatırıp kol ve bacaklarının arasına ve sırtına müslin örtü rulo yapıp koyuyorum görseldeki gibi o zaman dönemiyor. Emmek için uyandığında sırtüstü ve diğer yanına döndürüyorum sırayla. 2 gecedir böyle yapıyorum biraz daha rahat uyku uyuyabildik şükür.herkese merhaba, benim bebiş dört buçuk aylık iki haftadır dönmeye başladı ama biz mahvolduk uyuyor sürekli dönüp kendini uyandırıyor bir çaresi var mı arkadaşlar siz n’aptınız dönen bebeklerinize
Ben boş bir yastık kılıfının içine battaniyeleri rulo yapıp koydum. Böylece ortası boş kaldı. O ortaya çocuğu yatırıyorum. Kafam rahat uyuyorum valla. Uzun süredir öyle yatıyoruz. Ayaklarını da desteklediği için rahat oluyor bence.herkese merhaba, benim bebiş dört buçuk aylık iki haftadır dönmeye başladı ama biz mahvolduk uyuyor sürekli dönüp kendini uyandırıyor bir çaresi var mı arkadaşlar siz n’aptınız dönen bebeklerinize
Şu an baya bi kişi bu durumdan muzdarip. Bu aylarda normal sanırım.. Ben yan yatırıp kol ve bacaklarının arasına ve sırtına müslin örtü rulo yapıp koyuyorum görseldeki gibi o zaman dönemiyor. Emmek için uyandığında sırtüstü ve diğer yanına döndürüyorum sırayla. 2 gecedir böyle yapıyorum biraz daha rahat uyku uyuyabildik şükür.
Çok teşekkür ederim bu gece böyle deneyeceğim umarım başarılı oluruz tahminen ne zaman biter bu süreç acabaBen boş bir yastık kılıfının içine battaniyeleri rulo yapıp koydum. Böylece ortası boş kaldı. O ortaya çocuğu yatırıyorum. Kafam rahat uyuyorum valla. Uzun süredir öyle yatıyoruz. Ayaklarını da desteklediği için rahat oluyor bence.
Bende gittim sehir hastanesine ve zubeydeye zubeyde berbatti cihazın kötülüğünden bebegimi gorememistiler bende diyorum ne güzel uzun uzun bakiyorlarAy bide ben bi denemek için şehir hastanesine gitmiştim tam 5 dk sürmüştü muayene sadece doktor normal herşey deyip göndermişti şaşkınlıktan bişeyde soramamıştımdevlet böyle özelde pahalı , neyse senin iki tane varmış
Ay doktorada çok bağlı haklısın, ben elendim yarışmacı arkadaşlara başarılar siz düşünün diyorsun yaniBende gittim sehir hastanesine ve zubeydeye zubeyde berbatti cihazın kötülüğünden bebegimi gorememistiler bende diyorum ne güzel uzun uzun bakiyorlarha megersem cihaz eski daha bebegi bulamamışlar, oradan cikinca bilkent sehir hastanesine gittik orada cok iyi bir doktora gelmistik ben nedense seviyorum sehir hastanesini oglumdada gidiyorum kontrollere ozel gibi geciyor muaynesi sadece bi gittiginde ayni doktoru bulmamak sorun ama ozelede götürdum farksiz evet canim cook sukur 10 yasinda bi kizim var rabbim sizede nasip etsin jnsallah
Ay aynennn canim Rabbım isteyenlere nasip etsin ben 33 yasta 2 cocukla 2 normal dogumla zirvede bırakıyorum sizlere başarılar diliyorumAy doktorada çok bağlı haklısın, ben elendim yarışmacı arkadaşlara başarılar siz düşünün diyorsun yani